Start af Illustrator (spansk) i Windows 8.1 medfører en fejl

Når du forsøger at starte den spanske version af Illustrator på en computer med Windows 8.1., vises der en fejlmeddelelse. Når du klikker på OK (Aceptar) i fejlmeddelelsen, starter Illustrator ikke.

Fejlmeddelelse – spansk version starter ikke
Der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at starte den spanske version af Illustrator CC på en computer med Windows 8.1

Løsning (kun for Illustrator på spansk)

På grund af en nylig ændring i Windows 8.1 skal du lægge en nyere version af en Illustrator-fil (Alcid.dll) i Illustrator-installationsmappen. Sådan gør du:

Bemærk:

Sørg for at downloade, udpakke og erstatte den rette fil (32- eller 64-bit) til din Illustrator-installation.

1. På en computer med spansksproget Illustrator installeret skal du downloade den rette pakkede fil:

Download

Download

Bemærk:

Referencer til 32- og 64-bit henviser til Illustrator – ikke operativsystemet. Hvis du f.eks. bruger en 32-bit-version af Illustrator på en computer med 64-bit-operativsystem, skal du hente 32-bit-filen.

2. Udpak indholdet af den pakkede fil i en mappe. Blandt de udpakkede filer kan du finde Alcid.dll-filen i mappen 32Bit eller 64Bit (alt efter hvilken version du valgte).

3. Kopiér filen Alcid.dll til en af disse mapper:

• (32-bit Illustrator) \Adobe Illustrator CC\Support Files\Contents\Windows
    • (64-bit Illustrator) \Adobe Illustrator CC (64 Bit)\Support Files\Contents\Windows

Bemærk:

Hvis du har Illustrator CS6, skal du i ovenstående stier erstatte CC med CS6.

4. Når Windows beder dig om at bekræfte, skal du vælge at erstatte og overskrive den eksisterende Alcid.dll-fil.

5. Start Illustrator.

6. Hvis Illustrator ikke kan starte, eller fejlen "Alcid.dll er enten ikke beregnet til at køre i Windows, eller den indeholder en fejl. Prøv at installere programmet igen ... " vises, skal du kontrollere, at du har lagt den rigtige version af filen i den tilsvarende Illustrator-mappe.

Andre løsningsforslag

Bemærk:

De løsningsforslag, der er beskrevet i dette afsnit, gør det muligt for dig at fortsætte med at arbejde i en engelsksproget version af Illustrator. Alternativt kan de kræve, at du geninstallerer Windows 8. Adobe anbefaler ovenstående løsning som en permanent rettelse.

Illustrator CC

Rettelse 1: Geninstaller Illustrator CC

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Klik på Start, kør Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen, klik på ikonet Indstillinger (), og klik på Indstillinger.
    • I systembakken skal du højreklikke på ikonet for Adobe Creative Cloud-appen () og dernæst på Indstillinger.
  2. I dialogboksen Indstillinger skal du klikke på Apps og ændre sprog til Engelsk (Nordamerika) på rullelisten App-sprog.

3. Klik på ikonet Indstillinger (), og klik derefter på Afslut Creative Cloud.

4. Klik på Start, og kør Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen. I appen skal du klikke på Apps, finde Illustrator CC på listen og dernæst klikke på Installer.

Rettelse 2: Gendan Windows 8.1 til Windows 8

Hvis du vil arbejde i en spansksproget version af Illustrator, kan du overveje at geninstallere Windows 8 (og ikke automatisk opgradere til Windows 8.1).

Illustrator CS6

Rettelse 1: Geninstaller Illustrator CS6

1. Afinstaller den i øjeblikket installerede spansksprogede version af Illustrator CS6.

2. Fra siden Download CS6-produkter skal du hente og installere den universelle engelske version af Illustrator.

3. Gør ét af følgende, afhængigt af din licenstype (eviggyldig eller abonnement):

Abonnement

Brug dit Adobe ID til at aktivere den engelsksprogede version af Illustrator CS6.

Eviggyldig

Brug dine Adobe ID-legitimationsoplysninger til at prøve Illustrator (i 7 dage).

Rettelse 2: Gendan Windows 8.1 til Windows 8

Hvis du vil arbejde i en spansksproget version af Illustrator, kan du overveje at geninstallere Windows 8 (og ikke automatisk opgradere til Windows 8.1).

Nøgleord:

Illustrator bryder ned, AI-problem, Windows 8.1, start, Spansk