Find ud af, hvordan du eksportere dine illustrationer som PNG-filer med den ønskede opløsning i oktober 2017-versionen af Illustrator CC.
Berørte versioner 2018-version af Illustrator CC
Operativsystem Windows og macOS

Problem

Når du eksporterer dine illustrationer som PNG-filer, vil Illustrator altid eksportere dem i 72 ppi, uanset hvilken opløsning du har angivet. Dette problem opstår kun, når du aktiverer indstillingen Importér tidligere indstillinger i Creative Cloud-skrivebordsappen ved opdatering fra en tidligere version af Illustrator CC til oktober 2017-versionen af Illustrator CC.

Løsninger

Løsning 1: Nulstil indstillinger i Illustrator

Du kan løse problemet ved at gendanne Illustrator-indstillingerne til standardindstillingerne. Du kan finde yderligere oplysninger i Foretag indstillinger

Løsning 2: Kør scriptet: PNGResolutionReset

1. Download PNGResolutionReset.zip på computeren:

Download

2. Udpak indholdet af den zip-fil, du downloadede i trin 1.

3. Start oktober 2017-versionen af Illustrator CC.

4. Vælg Filer > Scripts > Andre scripts. Alternativt kan du bruge tastaturgenvejen Ctrl/Kommando+F12.

5. Vælg det downloaded script og klik på Åbn.

Vores team af udviklere er ved at undersøge en mere solid løsning på dette problem.