Du kan bruge Adobe Photoshop Fix til at kombinere effektiviteten ved Adobe Photoshop-skrivebordssoftwaren med praktisk mobilteknologi, så du får kreativ og nem billedretouchering på din iPhone, iPad eller Android-enhed. Reparer, udglat, blødgør, gør lysere og foretag andre ændringer og justeringer i dine billeder for at opnå præcis det udseende, du ønsker. Derudover giver arbejdsgangene i Fix, der er forbundet til Adobe Creative Cloud, uanede kreative muligheder.

Generelle oplysninger

Hvad er Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix er for professionelle brugere og alle, der blot synes godt om fotos. Det er en Adobe-mobilapp med retouchering til iPhone, iPad og Android-enheder. Appen er udviklet ved hjælp af Adobe Creative SDK. Fix leverer funktioner til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i Photoshop. Fix er nem at bruge og handler lige så meget om opkobling som om retouchering. Fix fungerer uden problemer med Photoshop Mix – Adobe-mobilappen, som gør det nemt at klippe fotos ud og kombinere dem. Begge apps giver dig mulighed for at sende til Photoshop og gemme i dine Lightroom-samlinger.

Hvordan får jeg Photoshop Fix?

Adobe Photoshop Fix er tilgængelig til iPhone- og iPad-brugere som en omkostningsfri download i iTunes App Store. Android-brugere kan downloade den omkostningsfri app fra Google Play Store.

Gå til iTunes App Store eller Google Play Store for at få de senest opdaterede systemkrav.

Bemærk:

• Til iOS er Photoshop Fix i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog: engelsk, fransk, tysk og japansk.
  • Til Android er Photoshop Fix-appen i øjeblikket ikke tilgængelig til Android-tablets og Chromebooks.

Hvordan udnytter Photoshop Fix Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb.

Flyt nemt til og fra: Photoshop Mix, Lightroom på mobil og Photoshop Express til Fix og tilbage igen. Fix er også kompatibel med Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor kan jeg få hjælp og support til Photoshop Fix?

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet.

Brug af Adobe Photoshop Fix

Hvordan tilføjer jeg et billede?

Tryk på ikonet + i venstre side på skærmen. Du kan enten tage et billede med kameraet eller vælge et billede fra kamerarullen, Creative Cloud, Lightroom eller andre steder.

Kan jeg bruge Photoshop Fix til at justere billeder?

Det primære formål med Photoshop Fix er at hjælpe dig med at retouchere billeder. Menuen Justeringer tilbyder en række funktioner, som du normalt forventer at se i et billedredigeringsprogram.

1. Åbn eller tilføj et billede i Photoshop Fix.
  2. Tryk på Juster. Værktøjslinjen Juster vises.
  3. Tryk på Autofiks for at anvende de bedste forbedringer.
  4. Du kan også vælge en justeringsfunktion som Belysning, Kontrast, Klarhed eller Mætning. Stryg til siderne for at justere niveauet.
  5. Acceptér ændringerne.

Hvordan gemmer jeg min komposition til brug i Photoshop?

Du kan gemme en Photoshop Fix-komposition som en PSD-fil, der kan redigeres i Photoshop CC.

• Tryk på ikonet Del, og vælg derpå Send til Photoshop. Kompositionen uploades til Creative Cloud og gengives som PSD-fil i Creative Cloud Assets.

Herefter hentes Fix-produktet automatisk som en PSD-fil med lag, som kan redigeres yderligere i Photoshop CC på skrivebordet. Log ind i Photoshop med samme Adobe ID som i Photoshop Fix.

Skal jeg downloade alle mine projekter, når jeg bruger Photoshop Fix?

Nej. I den nyeste opdatering af Photoshop Fix kan du vælge, hvilke projekter der skal synkroniseres til din enhed. Med selektiv synkronisering gemmer appen kun det krævede minimum af metadata for hvert projekt på din enhed. De resterende metadata kan hentes i skyen efter behov. Det er ikke længere nødvendigt at frigøre plads manuelt, når du er ved at løbe tør for lagerplads.