Ophør af Adobe Photoshop Sketch og Illustrator Draw

Her er alt, hvad du behøver at vide om ophør af Adobe Photoshop Sketch og Illustrator Draw

Adobe Photoshop Sketch og Illustrator Draw vil blive udfaset for iOS og Android og vil ikke længere kunne downloades fra 19. juli 2021. Eksisterende brugere kan fortsætte med at bruge disse apps frem til 10. januar 2022. Du kan få en problemfri oplevelse uden afbrydelse ved nemt at migrere til Fresco, hvor alle dine aktiver forbliver intakte.

Du finder flere oplysninger i nedenstående ofte stillede spørgsmål.

Alt, hvad du elsker i Photoshop Sketch og Illustrator Draw, er blevet kombineret og mere til i Adobe Fresco. Hvis du bruger Photoshop Sketch og Illustrator Draw, opfordrer Adobe dig til at bruge de kraftfulde og omfattende tegne- og maleværktøjer i Adobe Fresco. Prøv produktet med vektor- og rastertegninger, nu sammen og på en ny måde. Alle dine projekter fra Illustrator Draw og Photoshop Sketch migreres automatisk til Adobe Fresco.

Nej, alle kan bruge Adobe Fresco omkostningsfrit og kreere flotte illustrationer med kraftfulde værktøjer. For dem, der ønsker at gøre deres illustrationer endnu bedre, har Adobe Fresco Premium-funktioner, der inkluderer kvartalsvise penselopdateringer og adgang til Photoshop på iPad.

Alle dine illustrationer og projekter vil fortsat være tilgængelige i Photoshop Sketch og Illustrator Draw. Log ind på Fresco med det samme Adobe ID, som du brugte til at oprette i Sketch and Draw. Dine tidligere Sketch and Draw-projekter vises automatisk, så du kan fortsætte med at arbejde.

Du kan også logge ind på assets.adobe.com når som helst for at få adgang til og administrere alt dit indhold fra Adobe, inklusive illustrationer, der er lavet i Sketch and Draw.

Nej! Du kan fortsætte med at bruge Photoshop Sketch og Illustrator Draw på dine enheder, men Adobe vil ikke tilføje nye funktioner eller opdateringer til disse apps. For at få oplevelse uden afbrydelse og med forbedrede funktioner tilskynder Adobe dig til at migrere til Adobe Fresco.

Vi planlægger officielt at bringe understøttelsen af eksisterende brugere til ophør den 10. januar 2022. Efter denne dato vil Adobe kun fokusere på at støtte Adobe Fresco.

Adobe Fresco er Adobes dedikerede hjem for dem, der maler og tegner. Hvis du elsker at oprette illustrationer på din iPhone eller iPad, er dette den rigtige app til dig.

Hvis du har et spørgsmål, der ikke er dækket af denne artikel, bedes du kontakte os på @adobedrawing på Facebook, Twitter eller Instagram. Du kan også kontakte kundesupport.