Med Adobe Photoshop Mix kan du kombinere kraften i Adobe Photoshop-softwaren med mobil bekvemmelighed, så du får en kreativ og brugervenlig billedredigeringsoplevelse på din iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed eller Chromebook. Det originale billede forbliver uberørt, eftersom udklip, blanding og redigeringer foretages uden at ødelægge originalen. Arbejdsgangene i Mix er forbundet til Creative Cloud, så der er uendeligt mange kreative muligheder.

Generelle oplysninger

Adobe Photoshop Touch blev oprindelig udviklet til at levere et undersæt af Photoshop-værktøjer i et selvstændigt, men begrænset program. Photoshop Mix fokuserer udelukkende på at mikse billeder. Dets funktioner udvides via Adobe Creative SDK-tjenesterne i skyen og integration med programmer såsom Photoshop CC og Lightroom CC, så du kan være endnu mere kreativ.

Mix, der er udviklet ved hjælp af Creative SDK, leverer funktioner og funktionalitet til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i vores professionelle computerprodukter, i en brugervenlig app, der handler lige så meget om opkobling som om redigering.

Photoshop Mix til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheder eller Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes og Google Play.

Til iOS er Photoshop Mix i øjeblikket tilgængelig på: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, brasiliansk portugisisk, polsk, russisk, koreansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Til Android fås appen i øjeblikket på: engelsk, fransk, tysk og japansk.

Besøg Photoshop Mix-siden i iTunes App Store eller på Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb.

I Photoshop Mix kan du nemt flytte arbejde til og fra den nye Photoshop Fix-app, Lightroom for mobile, Comp og Sketch. Mix er også kompatibel med Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Du kan få flere oplysninger om Photoshop Mix på Adobe Photoshop Mix-produktsiden.

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet.

Se et omfattende selvstudie i, hvordan du kommer i gang med Photoshop Mix.

Sådan bruger du Adobe Photoshop Mix

Tryk på ikonet + i venstre side på skærmen. Du kan enten tage et billede med kameraet eller vælge et billede fra kamerarullen, Creative Cloud, Lightroom og flere.

Photoshop Mix bruges primært til at klippe i og kombinere fotos. Derudover forekommer en række funktioner som normalt associeres med apps til billedredigering.

1. Åbn eller tilføj et billede i Photoshop Mix.
  2. Tryk på Juster. Justeringsværktøjslinjen vises.
  3. Tryk på Autofiks for at anvende de bedste forbedringer.
  4. Du kan også vælge en justeringsfunktion som Belysning, Kontrast, Klarhed eller Mætning. Stryg til siderne for at justere niveauet.
  5. Acceptér ændringerne.

I Adobe Photoshop Mix findes der flere foruddefinerede filtre, som kaldes looks. Anvend looks og lag på et helt billede, eller endda et selektivt look til en del af et enkelt foto. Sådan anvendes et generelt look:

1. Tryk på Looks.
  2. Tryk på et look for at vælge det og se en forhåndsvisning.
  3. Tryk på Acceptér for at anvende looket.

I Adobe Photoshop Mix findes der flere foruddefinerede filtre, som kaldes looks. Du kan anvende et look på et helt billede eller på en del af et billede. Når du vil anvende et look på en del af et billede eller lag, skal du gøre følgende:

1. Marker et lag, og tryk på Looks.
  2. Tryk for at vælge et look og få en forhåndsvisning.
  3. Tryk på et markeringsværktøj, og mal på et område af et billede eller lag. Looket anvendes nu på det markerede område.
  4. Tryk på Acceptér for at anvende looket.

Du kan klippe dele af et billede ud, så du isolerer de dele, du skal bruge. Du kan f.eks. isolere et objekt i baggrunden.

1. Vælg et billede eller lag.
  2. Tryk på Klip ud.
  3. Brug markeringsværktøjerne til at vælge det område, der skal isoleres eller klippes ud. Resten af billedet afmaskes.
  4. Acceptér ændringerne for at klippe objektet ud.

1. Åbn et billede eller en komposition.
  2. Tryk på Beskær.
  3. Vælg en beskæringstype, og træk derpå i beskæringshåndtagene.
  4. Tryk på Acceptér.

Med Photoshop Mix har du adgang til indholdsafhængig udfyldning vha. Creative Cloud. Du kan bruge indholdsafhængig udfyldning til at fjerne uønskede objekter fra et billede. Når du bruger denne funktion, uploades billedet til Creative Cloud, hvor det behandles, hvorefter det sendes tilbage til enheden.

1. Åbn et billede, tryk på Flere redigeringer, og tryk så på Indholdsafhængig udfyldning.
  2. Brug markeringsværktøjet til at markere det uønskede objekt eller område.
  3. Tryk på Udfyld

Billedet uploades til Creative Cloud, og resultatet vises.

Nogle gange ryster kameraet, når du tager billeder, og det kan være, at det ikke er muligt at tage det samme billede igen. Med funktionen til reducering af rystelser i Creative Cloud kan du få hjælp til at reducere den sløring, der forårsages af rystelser.

1. Åbn et billede, tryk på Flere redigeringer og derefter på Reducering af rystelser. Billedet uploades til Creative Cloud.
  2. Vælg en rendering, og tryk på Acceptér.

Objekter må ikke stå oprejst i et billede grundet perspektivforvrængning. Tilretning i Creative Cloud fjerner forvrængninger, der forårsages af perspektiv eller kameraobjektiver.

1. Åbn et billede, tryk på Flere redigeringer og derefter på Oprejst. Billedet uploades til Creative Cloud.
  2. Vælg en rendering, og tryk på Acceptér.

Du kan gemme en Photoshop Mix-komposition som en PSD-fil, der kan redigeres i Photoshop CC.

Tryk på ikonet Del, og vælg derpå Send til Photoshop.

Kompositionen uploades til Creative Cloud og gengives som PSD-fil i Creative Cloud Assets.

Herefter hentes Mix-produktet automatisk som en psd-fil med lag, som kan redigeres yderligere i Photoshop CC på skrivebordet. Log ind i Photoshop CC med samme Adobe ID som i Photoshop Mix.

Nej. I den nyeste opdatering af Photoshop Mix kan du vælge, hvilke projekter der skal synkroniseres til din enhed. Med selektiv synkronisering gemmer appen kun det krævede minimum af metadata for hvert projekt på din enhed. De resterende metadata kan hentes i skyen efter behov. Det er ikke længere nødvendigt at frigøre plads manuelt, når du er ved at løbe tør for lagerplads.