scan_appicon_96

Scan hvad som helst til en PDF-fil i høj kvalitet med din mobilenhed. Adobe Scan-mobilappen forvandler din mobilenhed til et effektivt og smart scannings- og tekstgenkendelsesværktøj, som hurtigt kan indfange og forvandle papirer og whiteboards til Adobe PDF-filer i høj kvalitet, som du kan søge i, anmærke, udfylde, underskrive, redigere og mere.

Hvad er Adobe Scan-mobilappen?

Den gratis Adobe Scan-mobilapp gør det nemt at indfange papirer og whiteboards med din mobilenhed med automatisk tekstgenkendelse og kunstig intelligens fra Adobe Sensei. Transformér dokumenter, formularer, whiteboards, kvitteringer og visitkort til Adobe PDF-filer i høj kvalitet, som du kan søge i, anmærke, udfylde, underskrive, redigere og mere.

Er Adobe Scan-mobilappen gratis?

Ja. Download den gratis Android- eller iOS-version af mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg gemme mine scanninger som PDF?

Ja. Når du trykker på Arkivér PDF i Adobe Scan, bliver filen automatisk konverteret til PDF og gemt i din Adobe Document Cloud-konto.

Hvordan virker Adobe Scan-mobilappen sammen med Adobe Document Cloud?

Adobe Scan-mobilappen fungerer med Adobe Document Cloud, så du altid har forbindelse, kan være produktiv og samarbejde fra enhver enhed, uanset hvor du er.

Tilmeld dig en gratis Adobe Document Cloud-konto for at:

• Gemme og have adgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB gratis lagerplads.
  • Synkronisere dine filer til Adobe Document Cloud og få øjeblikkelig adgang på tværs af stationære enheder, mobilenheder og web.
  • Dele din fil nemt med andre uden at skulle bruge tid på rodede e-mailtråde og vedhæftede filer.

Hvordan udfylder og underskriver jeg en formular efter at have scannet den?

Enhver PDF-fil, du opretter i Adobe Scan, kan udfyldes og underskrives i Adobe Acrobat. Du kan installere Adobe Acrobat til din smartphone eller tablet og udfylde en formular, kontrakt eller aftale ved blot at trykke på Udfyld og underskriv på fanen Seneste.

Adobe Acrobat Reader bruger formularfeltgenkendelse fra Adobe Sensei til på intelligent vis at registrere og foreslå felter – f.eks. navn, adresse, underskrift eller afkrydsningsfelter – så dine formularer kan udfyldes og underskrives endnu hurtigere.

Kan jeg scanne og importere visitkort?

Med Adobe Scan kan du scanne og automatisk importere visitkort til enhedens kontakter, uden at du skal indtaste dem. Du kan endda scanne flere visitkort som en flersidet scanning og vælge dem, du vil importere.

Hvordan føjer jeg mine nye kontaktpersoner til Outlook?

1. Åbn appen Kontaktpersoner.
  2. Vælg den kontaktperson, du vil føje til Outlook.
  3. Vælg Del kontaktperson (iOS) eller Del som vCard (Android), og vælg derefter Outlook.
  4. Åbn vedhæftningen i din Outlook-computerapp, og vælg derefter Gem og luk.

Kan jeg e-maile mine nye kontaktpersoner fra min telefon?

Ja, du kan e-maile kontaktpersoner, du har uploadet med Adobe Scan, fra din indbyggede e-mailapp ved direkte at skrive deres navn og vælge deres oplysninger fra rullemenuen.

Skal jeg købe Acrobat-skrivebordsprogrammer for at bruge Adobe Scan-mobilapp?

Nej. Adobe Scan er en gratis, separat app.

Med et abonnement på Acrobat Pro DC kan du kombinere og organisere dine scanninger med andre dokumenter og formularer i en enkelt PDF-fil og eksportere scanninger til fuldt redigerbare Microsoft Office-filer fra stationære enheder, mobilenheder og web. Billeder og tekst fra dine PDF-filer bliver også fuldt redigerbare på computer eller tablet.

Hvad er Adobe Acrobat Reader-mobilappen, og hvordan er den relateret til Adobe Scan?

Adobe Acrobat Reader er et effektivt program til pålidelig visning og arbejde med PDF-filer. Med den gratis app kan du udfylde, underskrive, anmærke, fremhæve og søge i tekst fra PDF-filer, der er oprettet i Adobe Scan.

Når du abonnerer på Adobe Export PDFAdobe PDF Pack eller Adobe Acrobat Pro DC, låser du op for premiumfunktioner, så du kan gøre endnu mere med dine PDF-filer.

Hvordan laver jeg kommentarer i og redigerer mine scanninger?

Med et enkelt tryk for at åbne Acrobat Reader fra Adobe Scan får du mulighed for at åbne dine scanninger i Adobe Acrobat Reader, hvor du nemt kan anmærke, fremhæve og søge i tekst fra dine scanninger.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC, bliver billeder og tekst fra dine scanninger fuldt redigerbare på computer eller enhver iOS- eller Android-tablet. Dine filer er desuden tilgængelige, uanset hvor du bruger Adobe Document Cloud – på tværs af stationære enheder, mobilenheder og web.

Kan jeg importere fotos af papir eller whiteboards til Adobe Scan?

Ja, du kan importere fotos af papir og whiteboards til Adobe Scan. Vælg ikonet Billeder på fanen Seneste eller Alle scanninger. Adobe Scan vil så automatisk genkende og hente fotos af dokumenter og formularer fra dit bibliotek.

Du kan også dele billeder fra dit fotobibliotek. Du skal blot vælge ikonet Del, når du ser dine billeder, og vælge Adobe Scan.

Hvordan gemmer jeg mit originale billede som en jpg-fil?

Du kan gemme dit originale billede som en .jpg-fil ved at gå ind i Indstillinger > Indstillinger og aktivere funktionen Gem originaler i Fotos.

Hvad er OCR?

Optical Character Recognition eller OCR er en teknologi, der gør det muligt at konvertere forskellige typer dokumenter, såsom scannede papirdokumenter, PDF-filer eller billeder, der er taget med et digitalkamera, til data, der kan redigeres og søges i. Adobe Scan anvender automatisk OCR på dokumentet og konverterer det til en PDF-kopi, som kan redigeres.

Er tekstgenkendelsesfunktionen (OCR) gratis i Adobe Scan?

Ja. Adobe Scan tilbyder gratis OCR.

Hvordan kan jeg deaktivere tekstgenkendelse?

Du kan deaktivere automatisk tekstgenkendelse (OCR) ved at trykke på Indstillinger > Indstillinger > Kør tekstgenkendelse.

Kan jeg ændre sproget for tekstgenkendelse?

Ja. Du kan ændre sproget ved at trykke på Indstillinger > Indstillinger > Sprog for tekstgenkendelse og derefter vælge det sprog, du foretrækker.