Udviklingen af Preview CC stopper i oktober 2017, hvorefter programmet ikke længere vil kunne downloades. Derudover er funktionen til eksempelvisning på forskellige typer enheder blevet fjernet i oktober 2017-versionen af Photoshop CC. Hvis du allerede har downloadet og installeret Preview CC på din iOS-enhed, kan du fortsætte med at bruge den som den er og forefindes sammen med tidligere versioner af Photoshop.

preview_appicon_128

Adobe Preview CC er en iOS-ledsagerapp til Photoshop, som giver dig mulighed for forhåndsvisning af design i realtid – mens du redigerer dem i Photoshop. Når du bruger Preview CC, kan du sikre, at dine design vises på enheden, nøjagtigt sådan som du ønsker det. Preview CC giver fart i designprocessen og reducerer tidsforbruget ved test på flere skærmstørrelser.

Hvis du har et dokument med Tegnebrætter, forsøger Skærmversion af enheden at vise dig det rigtige tegnebræt ved at matche dets størrelse og placering med størrelsen på den tilsluttede enheds skærm.

device preview2

Generelle oplysninger

Hvad er Preview CC, og hvad kan det?

Preview CC-appen er den hurtigste vej til nøjagtig og samtidig forhåndsvisning af mobil- og webdesign på flere iOS-enheder. Med Preview CC kan du sikre, at dine design vises på nøjagtigt den måde, du ønsker det, på de valgte iOS-enheder.

Skal jeg bruge Adobe Photoshop for at kunne bruge Preview CC?

Ja; Preview CC er en ledsagerapp til Adobe Photoshop CC 2015.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at kunne bruge Preview CC?

Du skal have enten et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskab for at kunne bruge Preview CC. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig og få et gratis Creative Cloud-medlemskab.

Er det gratis at downloade Preview CC?

Preview CC kan ikke længere downloades fra App Store.

Hvis du tidligere har downloadet Preview CC og ikke har opdateret til oktober 2017-versionen af Photoshop CC, kan du fortsat bruge denne funktion med tidligere versioner af Photoshop CC.

Hvor kan jeg finde mere hjælp og support til Adobe Preview CC?

Sådan bruger du Adobe Preview CC

Fungerer Preview CC sammen med alle iOS-versioner?

Preview CC virker på alle enheder, som understøtter iOS 8 og nyere.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. generation)
  • iPad 2
  • iPad (3. generation)
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Fås Preview CC til Android?

Preview CC findes ikke til Android.

Hvilken version af Photoshop fungerer Preview CC sammen med?

Preview CC fungerer sammen med Photoshop CC 2015, som Creative Cloud-medlemmer kan få som gratis opdatering. Se Download Photoshop for at downloade Photoshop CC 2015.

Hvordan forbinder jeg Preview CC med Photoshop?

Du kan forbinde Preview CC med Photoshop via en USB-forbindelse eller over Wi-Fi.

Når Preview CC for første gang forbindes med Photoshop, skal panelet Skærmversion af enhed i Photoshop være åbent. Når der efterfølgende oprettes forbindelse, behøver panelet ikke at være åbent.

Skal jeg have et Adobe ID for at kunne bruge Adobe Preview CC?

Du skal logge på Creative Cloud-kontoen vha. et Adobe ID for at kunne bruge Preview CC over Wi-Fi.

Hvor mange enheder kan jeg forbinde til Photoshop CC på samme tid?

Der er ikke nogen bestemt grænse for, hvor mange enheder, du kan forbinde. Du skal bare have i tankerne, at jo flere enheder, der er forbundet på samme tid, desto mere båndbredde kræves der for at sende billeder, hvilket kan nedsætte hastigheden af forhåndsvisningen.

Hvordan opretter jeg forbindelse via en USB-forbindelse?

Først skal du downloade og installere iTunes på computeren. Herefter skal du sikre dig følgende, inden du forbinder Preview CC med Photoshop via en USB-port:

• Preview CC kører på enheden.
  • USB-kablet er sluttet til den computer, hvor Photoshop kører.
  • Panelet Skærmversion af enhed i Photoshop er åbent.

Hvordan forbinder jeg til Photoshop over Wi-Fi?

Du kan forbinde Preview CC med Photoshop over Wi-Fi ved at gøre følgende:

• Log på Adobe Preview CC vha. Creative Cloud-kontoen.
  • Sørg for, at Adobe Photoshop og enheden er på samme Wi-Fi-netværk.
  • Du skal sikre, at panelet Skærmversion af enhed i Photoshop er åbent.

Hvordan får jeg en forhåndsvisning af et mobilappdesign på to enheder på samme tid?

Hvis du vil have en forhåndsvisning af et design på to enheder på samme tid – f.eks. en iPad og en iPhone – skal du sørge for, at begge enheder har forbindelse til Photoshop over Wi-Fi eller via USB-forbindelse. Preview CC registrerer og viser automatisk tegnebrættet, så det passer til hver enhed.

Kan jeg navigere rundt mellem de forskellige tegnebrætter på enheden ved at stryge på skærmen?

Ja, du kan navigere og få forhåndsvisninger af forskellige tegnebrætter ved at stryge på skærmen. Med Preview CC kan du bladre gennem tegnebrætterne efter bredde. Hvis du f.eks. har en PSD, der indeholder tegnebrætter for forskellige iOS-størrelser, og du tilslutter en iPhone 5, viser Preview CC automatisk det første iPhone 5-tegnebræt. Du kan også vælge et bestemt tegnebræt via appens navigeringsmenu og bladre gennem de tegnebrætter, der matcher bredden på det pågældende tegnebræt.

Kan jeg navigere rundt mellem de forskellige lagsammensætninger på enheden ved at stryge på skærmen?

Preview CC viser den lagsammensætning, som for øjeblikket er aktiv i Photoshop. Du kan bruge panelet Lagsammensætning i Photoshop til at vælge, hvilken lagsammensætning du vil se i en forhåndsvisning.

Kan jeg få en forhåndsvisning af mine design i realtid, mens jeg redigerer dem i Photoshop?

Det afhænger af størrelsen på Photoshop-filen og antallet af lag. Det kan tage nogle få sekunder, før de ændringer, du foretager i Photoshop, vises i Preview CC.

Hvilke bevægelser understøtter Preview CC support?

Stryg for at navigere mellem de forskellige tegnebrætter og for at få en forhåndsvisning på enhederne.

Knib udad for at zoome ind og sammen for at zoome ud.

Tryk to gange for at skifte mellem visningerne 100 % og Fyld skærm.

Træk for at panorere rundt på billedet.

Kan jeg koble min enhed fra Photoshop og stadig få en forhåndsvisning af min app?

Ja. Preview CC gemmer alle de tegnebrætter, du har fået vist inden forbindelsen blev afbrudt, i cachelagret.

Understøtter Preview CC stående og liggende billedretning?

Ja, Preview CC understøtter både stående og liggende design. Preview CC registrerer automatisk tegnebrætter med den korrekte størrelse for den rotation.