Udviklingen af Preview stopper i oktober 2017, hvorefter programmet ikke længere vil kunne downloades. Derudover er funktionen til eksempelvisning på forskellige typer enheder blevet fjernet i oktober 2017-versionen af Photoshop. Hvis du allerede har downloadet og installeret Preview på din iOS-enhed, kan du fortsætte med at bruge den som den er og forefindes sammen med tidligere versioner af Photoshop.

preview_appicon_128

Adobe Preview er en iOS-ledsagerapp til Photoshop, som giver dig mulighed for forhåndsvisning af design i realtid – mens du redigerer dem i Photoshop. Når du bruger Preview, kan du sikre, at dine design vises på enheden, nøjagtigt sådan som du ønsker det. Preview giver fart i designprocessen og reducerer tidsforbruget ved test på flere skærmstørrelser.

Hvis du har et dokument med Tegnebrætter, forsøger Skærmversion af enheden at vise dig det rigtige tegnebræt ved at matche dets størrelse og placering med størrelsen på den tilsluttede enheds skærm.

device preview2

Generelle oplysninger

Preview-appen er den hurtigste vej til nøjagtig og samtidig forhåndsvisning af mobil- og webdesign på flere iOS-enheder. Med Preview kan du sikre, at dine design vises på nøjagtigt den måde, du ønsker det, på de valgte iOS-enheder.

Ja; Preview er en ledsagerapp til Adobe Photoshop 2015.

Du skal have enten et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskab for at kunne bruge Preview. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig og få et gratis Creative Cloud-medlemskab.

Preview kan ikke længere downloades fra App Store.

Hvis du tidligere har downloadet Preview og ikke har opdateret til oktober 2017-versionen af Photoshop, kan du fortsat bruge denne funktion med tidligere versioner af Photoshop.

Sådan bruger du Adobe Preview

Preview virker på alle enheder, som understøtter iOS 8 og nyere.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. generation)
  • iPad 2
  • iPad (3. generation)
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Preview findes ikke til Android.

Preview fungerer sammen med Photoshop 2015, som Creative Cloud-medlemmer kan få som gratis opdatering.

Du kan forbinde Preview med Photoshop via en USB-forbindelse eller over Wi-Fi.

Når Preview for første gang forbindes med Photoshop, skal panelet Skærmversion af enhed i Photoshop være åbent. Når der efterfølgende oprettes forbindelse, behøver panelet ikke at være åbent.

Du skal logge på Creative Cloud-kontoen vha. et Adobe ID for at kunne bruge Preview over Wi-Fi.

Der er ikke nogen bestemt grænse for, hvor mange enheder, du kan forbinde. Du skal bare have i tankerne, at jo flere enheder, der er forbundet på samme tid, desto mere båndbredde kræves der for at sende billeder, hvilket kan nedsætte hastigheden af forhåndsvisningen.

Først skal du downloade og installere iTunes på computeren. Herefter skal du sikre dig følgende, inden du forbinder Preview med Photoshop via en USB-port:

• Preview kører på enheden.
  • USB-kablet er sluttet til den computer, hvor Photoshop kører.
  • Panelet Skærmversion af enhed i Photoshop er åbent.

Du kan forbinde Preview med Photoshop over Wi-Fi ved at gøre følgende:

• Log på Adobe Preview vha. Creative Cloud-kontoen.
  • Sørg for, at Adobe Photoshop og enheden er på samme Wi-Fi-netværk.
  • Du skal sikre, at panelet Skærmversion af enhed i Photoshop er åbent.

Hvis du vil have en forhåndsvisning af et design på to enheder på samme tid – f.eks. en iPad og en iPhone – skal du sørge for, at begge enheder har forbindelse til Photoshop over Wi-Fi eller via USB-forbindelse. Preview registrerer og viser automatisk tegnebrættet, så det passer til hver enhed.

Ja, du kan navigere og få forhåndsvisninger af forskellige tegnebrætter ved at stryge på skærmen. Med Preview kan du bladre gennem tegnebrætterne efter bredde. Hvis du f.eks. har en PSD, der indeholder tegnebrætter for forskellige iOS-størrelser, og du tilslutter en iPhone 5, viser Preview automatisk det første iPhone 5-tegnebræt. Du kan også vælge et bestemt tegnebræt via appens navigeringsmenu og bladre gennem de tegnebrætter, der matcher bredden på det pågældende tegnebræt.

Preview viser den lagsammensætning, som for øjeblikket er aktiv i Photoshop. Du kan bruge panelet Lagsammensætning i Photoshop til at vælge, hvilken lagsammensætning du vil se i en forhåndsvisning.

Det afhænger af størrelsen på Photoshop-filen og antallet af lag. Det kan tage nogle få sekunder, før de ændringer, du foretager i Photoshop, vises i Preview.

Stryg for at navigere mellem de forskellige tegnebrætter og for at få en forhåndsvisning på enhederne.

Knib udad for at zoome ind og sammen for at zoome ud.

Tryk to gange for at skifte mellem visningerne 100 % og Fyld skærm.

Træk for at panorere rundt på billedet.

Ja. Preview gemmer alle de tegnebrætter, du har fået vist, inden forbindelsen blev afbrudt, i cachelagret.

Ja, Preview understøtter både stående og liggende design. Preview registrerer automatisk tegnebrætter med den korrekte størrelse for den rotation.