Fejlen "Der er et problem med Generator. Afslut Photoshop, og prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du prøve at fjerne ekstramodulerne fra tredjeparter eller geninstallere Photoshop." kan opstå, når du starter Photoshop eller bruger Generator-funktioner.

Løsning 1

Photoshop gemmer alle hændelser, der opstår i forbindelse med brug af Generator, i en logfil. Mappen, hvor denne logfil gemmes, er muligvis endnu ikke oprettet, og oprettelsen af denne mappe kan i visse tilfælde være forhindret pga. problemer med manglende rettigheder eller andre faktorer.

Du kan oprette denne mappe manuelt, så Photoshop kan gemme de nødvendige logfiler. Opret en ny mappe med navnet "Adobe Photoshop [version]" (f.eks. "Adobe Photoshop CC 2017") på følgende placering:

• Windows: C:\Users\AppData\Roaming\Adobe\
  • Mac OS: /Brugere/[dit brugernavn]/Bibliotek/Logs/Adobe/

BEMÆRK: Mappen AppData på pc og mappen Bibliotek på Mac er som standard skjulte mapper. For at se disse mapper skal du gøre som følger:

Løsning 2

Fjern ekstramodulet Reflow, der installeres af Edge Reflow.

Dette ekstramodul kan fjernes ved at åbne nedenstående placering og flytte ekstramodulet væk fra mappen med ekstramoduler:

Windows: C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator

Mac OS: Programmer\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator