Lær, hvordan du bruger værktøjet Creative Cloud Log Collector som hjælp til fejlfinding i forbindelse med dine Creative Cloud-apps.

Hvad er værktøjet Creative Cloud Log Collector?

Værktøjet Creative Cloud Log Collector hjælper med at indsamle fejlfindingsoplysninger om dine installerede Adobe Creative Cloud-apps.

Værktøjet genererer en signeret ZXP-fil, som du bliver bedt om at sende til Adobe. Adobe anvender oplysningerne i ZXP-filen til at identificere tekniske fejl og forbedre Creative Cloud-softwareprodukterne. Du kan når som helst åbne ZXP-filen og gennemse de indsamlede oplysninger. Det kan f.eks. være dit krypterede, entydige Adobe ID, produktets serienummer samt oplysninger om fejlfinding og installationsprogrammets logfil.

Når du downloader og kører Log Collector Tool og deler ZXP-filen med Adobe, accepterer du Adobes brug af oplysningerne som beskrevet.

Bemærk:

Der indsamles ikke installations-logfiler for Acrobat med Log Collector Tool. Du kan dog bruge værktøjet til at indsamle logfiler for download- og licenseringsprocessen. Du kan læse om, hvordan du finder og fortolker installationslogfilerne manuelt, i Fejlfinding ved installationsproblemer med logfiler | Creative Cloud.

Sådan bruger du værktøjet Log Collector

1. Download værktøjet Log Collector via et af følgende links, alt efter hvilket operativsystem du bruger:

2. Gør et af følgende, afhængigt af dit operativsystem:

• Windows: Dobbeltklik på filen LogCollectorTool.exe. Angiv en placering, hvor filen skal pakkes ud, og klik derefter på Næste.
    • macOS: Dobbeltklik på filen LogCollectorTool.dmg. Dobbeltklik derefter på ikonet for værktøjet Log Collector for at åbne værktøjet Log Collector.
  3. Læs licensoplysningerne, som vises på skærmen, og klik derefter på Fortsæt.

Licensoplysninger for værktøjet Creative Cloud Log Collector: Windows
    Licensoplysninger: Windows
    Licensoplysninger for værktøjet Creative Cloud Log Collector: macOS
    Licensoplysninger: macOS

4. Klik på Fortsæt. Log Collector Tool begynder at indsamle logfiler og fejlfinde filer fra din computer.

5. De indsamlede logfiler gemmes som en ZXP-fil på skrivebordet. Filens placering vises på skærmen, når logfilerne er blevet indsamlet. Klik på Overfør(Windows) eller Fortsæt (macOS) for at dele logfilerne med Adobe. Logfilerne overføres, og du får en bekræftelsesmail, som sendes til den registrerede e-mailadresse.

Bemærk:

Hvis du ikke har logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobes kundeservice for at dele filerne.