Adobe har udviklet Log Collector Tool for at give dig mulighed for at indsamle oplysninger relateret til Adobe Creative Cloud-apps. Log Collector Tool genererer en signeret ZXP-fil, som du bliver bedt om at sende til Adobe. Adobe anvender oplysningerne i ZXP-filen til at identificere tekniske fejl og forbedre Creative Cloud-softwareprodukterne. Når du downloader og kører Log Collector Tool og sender ZXP-filen til Adobe, accepterer du Adobes brug af oplysningerne som beskrevet. Du kan når som helst åbne ZXP-filen og gennemse de indsamlede oplysninger. Det kan f.eks. være dit krypterede, entydige Adobe ID, produktets serienummer samt oplysninger om fejlfinding og installationsprogrammets logfil.

Log Collector Tool overfører de indsamlede logfiler til Adobes server, hvis du har logget på Creative Cloud vha. dit Adobe ID. Hvis du ikke har logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe Support for at dele de indsamlede logfiler.

Bemærk:

Der indsamles ikke installations-logfiler for Acrobat med Log Collector Tool. Du kan bruge det til at indsamle logfiler for overførsels- og licenseringsprocessen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du finder og fortolker installations-logfilerne manuelt i Fejlfinding ved installationsproblemer med logfiler | CC.

Windows

1. Download Log Collector Tool til Windows via følgende link:

Bemærk:

Hvis du bliver bedt om at hente eller gemme filen, skal du klikke på Gem fil for at gemme den på computeren.

2. Dobbeltklik på LogCollectorTool.exe.

3. Vælg en placering, hvor filerne skal pakkes ud, og klik på Næste.

4. Læs licensoplysningerne, som vises på skærmen, og klik på Fortsæt.

5. Klik på Fortsæt. Log Collector Tool begynder at indsamle logfiler og fejlfinde filer fra din computer.

6. De indsamlede logfiler gemmes som en ZXP-fil på skrivebordet. Filens placering vises på skærmen, når logfilerne er blevet indsamlet. Klik på Overfør for at dele logfilerne med Adobe. Logfilerne overføres, og du får oplysninger om status for overførsel af logfilerne i en bekræftelsesmail, som sendes til den registrerede e-mailadresse.

Bemærk:

Hvis du ikke har logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe Support for at dele filerne.

Mac OS

1. Download Log Collector Tool til Mac OS ved at klikke på linket: LogCollectorTool.dmg.

Bemærk:

Log Collector Tool understøttes på macOS 10.10 og nyere.

2. Aktivér filen LogCollectorTool.dmg ved at dobbeltklikke på den.

3. Dobbeltklik for at åbne Log Collector Tool.

4. Indtast adgangskoden for den administratorkonto, du er logget på i øjeblikket, og tryk på Return. Hvis du ikke kan se nogen tegn, når du indtaster adgangskoden, skal du bare blive ved med at indtaste alligevel.

5. Læs licensoplysningerne, som vises på skærmen, og klik på Fortsæt.

6. Klik på Fortsæt. Log Collector Tool begynder at indsamle logfiler og fejlfinde filer fra din computer.

7. De indsamlede logfiler gemmes som en ZXP-fil på skrivebordet. Filens placering vises på skærmen, når logfilerne er blevet indsamlet. Klik på Fortsæt for at dele logfilerne med Adobe. Logfilerne overføres, og du får oplysninger om status for overførsel af logfilerne i en bekræftelsesmail, som sendes til den registrerede e-mailadresse.

Bemærk:

Hvis du ikke har logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe Support for at dele filerne.