Når du åbner Photoshop, vises fejlmeddelelsen "Photoshop er stødt på et problem med skærmdriveren og har midlertidigt deaktiveret udvidelser, der bruger grafikkortet", og funktioner, som benytter grafikkortet, er utilgængelige.

Skærmdriveren i Photoshop

Løsning

Opdater grafikdriveren, og foretag fejlfinding for dit grafikkort.

Du kan finde løsninger i den følgende artikel:

Yderligere oplysninger

Photoshop bruger et lille program, der hedder "GPU Sniffer", til at beskytte mod nedbrud i forbindelse med problematiske grafikkort eller -drivere.

Hver gang Photoshop startes, starter Photoshop snifferen. Snifferen udfører simple tests på GPU'en og rapporterer resultaterne til Photoshop.

Hvis snifferen går ned eller rapporterer en fejl, vises den ovenstående fejlmeddelelse i Photoshop. Indstillingen Brug grafikprocessor i panelet Ydeevne i indstillingerne deaktiveres. Ved efterfølgende opstart vises meddelelsen ikke.

Hvis du retter problemet ved enten at opdatere driveren eller udskifte grafikkortet, vil snifferen rapportere, at det fungerer, og indstillingen Brug grafikprocessor bliver aktiveret ved næste opstart.