Kunne ikke indlæse com.adobe.preview.loader

Følgende fejlmeddelelse vises, når du starter Photoshop CC:

Udvidelsen com.adobe.preview.loader kunne ikke indlæses, fordi den ikke har en korrekt signatur.

Fejlmeddelelse i Photoshop

Løsning: Afinstaller Photoshop, og fjern bestemte mapper

1. Afinstaller Photoshop CC <versionsnummer> vha. afinstallationsprogrammet.
  2. Når Photoshop er afinstalleret, skal du sikre dig, at følgende mapper er slettet:
  • Windows
    • C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionsnummer>\
    • C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionsnummer>\Required\CEP\extensions\
    • C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\
  • Mac OS
    • MacHD/Programmer/Adobe Photoshop CC <versionsnummer>/
    • Macintosh HD/Bibliotek/Application Support/Adobe/CEP/extensions/
    • Macintosh HD/Bibliotek/Application Support/Adobe/Plug-ins/CC/Generator/

Hvis disse mapper eller nogle af deres undermapper stadig findes, skal du slette dem manuelt.

3. Geninstaller Photoshop CC <versionsnummer> vha. Creative Cloud-skrivebordsappen.