Brug Creative Cloud-computerprogrammet til at fjerne Creative Cloud-apps.

Afinstaller Creative Cloud-apps

Hvis du ikke længere ønsker en app, skal du fjerne den ved hjælp af Adobe Creative Cloud-computerprogrammet.

Bemærk:

Træk ikke appfilerne og mapperne til Papirkurven, da de ikke afinstalleres korrekt.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen ved at klikke på Creative Cloud-ikonet  på proceslinjen (Windows) eller på Apple-menulinjen (Mac OS). Hvis du ikke automatisk logges ind, skal du logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på fanen Apps for at få vist en liste over installerede apps.

3. Find den app, du vil afinstallere, i sektionen Installerede apps. Klik på pilen ud for Åbn eller Opdater. Klik på Administrer på den viste liste.

4. Klik på Afinstaller.

5. Følg vejledningen på skærmen.