Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps

Brug Creative Cloud-computerappen til at afinstallere Creative Cloud-apps korrekt.

Sådan afinstallerer du Creative Cloud-apps

Hvis du ikke længere ønsker en app, skal du afinstallere den ved hjælp af Creative Cloud-computerappen og ikke papirkurven.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Klik på Creative Cloud-ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Klik på fanen Apps for at få vist en liste over installerede apps.

Fanen Apps

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Klik på ikonet Flere indstillinger  for den app, du vil afinstallere. Vælg derefter Fjern.

afinstaller

4. Følg vejledningen på skærmen.