Du får de nyeste funktioner og fejlrettelser ved ganske enkelt at opdatere Photoshop og Adobe Camera Raw til den nyeste version.

Hvad er den nyeste version?

• Den nuværende version er Photoshop 2021 (version 22.1.1)
  • Den nyeste version af Adobe Camera Raw er 13.1
  • Den nyeste version af Adobe DNG Converter er 13.1

Bemærk:

Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop? Se Opdateringer til ældre versioner.

Hvilke versioner af Photoshop understøttes?

Adobe yder teknisk support og sikkerhedsopdateringer til den aktuelle version og versionen før. Der kommer kun fejlrettelser til den aktuelle version.

Se Photoshop – understøttede versioner.

Overvejelser i forbindelse med opdatering

Når du opdaterer til en større version, skal du overveje følgende:

Se afinstallere tidligere versioner eller geninstaller en tidligere version.

Hvordan finder og installerer jeg de nyeste opdateringer?

Åbn Photoshop, og vælg Hjælp > Opdateringer.

Læs Opdatering af Creative Cloud-programmer.

Bemærk:

Kan du ikke se de tilgængelige opdateringer? Se Tilgængelige opdateringer vises ikke.

Hvordan kontrollerer jeg, at jeg har den nyeste version af Photoshop?

Sådan kontrollerer du, om du har den nyeste version af Photoshop:

• macOS: Vælg Photoshop > Om Photoshop
  • Windows: Vælg Hjælp > Om Photoshop
Om Photoshop

Hvordan kontrollerer jeg, at jeg har den nyeste version af Camera Raw-ekstramodulet?

Sådan kontrollerer du, at du har den nyeste version af Adobe Camera Raw:

• macOS: Vælg Photoshop > Om ekstramodul > Camera Raw
  • Windows: Vælg Hjælp > Om ekstramodul > Camera Raw
Om Adobe Photoshop Camera Raw

Bemærk:

Oplever du problemer ved installation af Camera Raw-opdateringer? Se Installationsprogram til Camera Raw-ekstramodul.

Hvad hvis jeg har opdateret Adobe Camera Raw, og Photoshop stadig ikke kan genkende mit kamera?

Hvad gør jeg, hvis min computer har begrænset adgang til Internettet?

For adgang til direkte downloads kontakt Adobes kundeservice.

Bemærk:

Du kan godt installere produktet og opdateringerne offline, men du skal have forbindelse til internettet, før du kan logge på og aktivere softwaren.

Opdateringer til Camera Raw

Adobe DNG Converter