Du får de nyeste funktioner og fejlrettelser ved ganske enkelt at opdatere Photoshop og Adobe Camera Raw til den nyeste version.

Hvad er den nyeste version?

• Den nyeste version er Photoshop 2019 (version 20.0.4)
  • Den nyeste version af Adobe Camera Raw er 11.3
  • Den nyeste version af Adobe DNG Converter er 11.3

Bemærk:

Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop? Se Opdateringer til ældre versioner.

Overvejelser i forbindelse med opdatering

Når du opdaterer til en større version, skal du overveje følgende:

Bemærk:

Brug Creative Cloud-skrivebordsappen til at afinstallere tidligere versioner eller geninstallere en tidligere version.

Hvordan finder og installerer jeg de nyeste opdateringer?

Åbn Photoshop, og vælg Hjælp > Opdateringer.

Du finder yderligere oplysninger i Opdater Creative Cloud-programmer.

Bemærk:

Kan du ikke se de tilgængelige opdateringer? Se Tilgængelige opdateringer vises ikke.

Hvordan kontrollerer jeg, at jeg har den nyeste version af Photoshop?

Bemærk:

VIGTIGT – der er et problem, som medfører, at dialogboksen Om og Hjælp > Systemoplysninger ikke viser den rigtige version. Læs mere her:

Sådan kontrollerer du, om du har den nyeste version af Photoshop:

• macOS: Vælg Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Vælg Hjælp > Om Photoshop.

Hvordan kontrollerer jeg, at jeg har den nyeste version af Camera Raw-ekstramodulet?

Sådan kontrollerer du, at du har den nyeste version af Adobe Camera Raw:

• macOS: Vælg Photoshop > Om ekstramodul > Camera Raw.
  • Windows: Vælg Hjælp > Om ekstramodul > Camera Raw.
Om Adobe Photoshop Camera Raw

Bemærk:

Oplever du problemer ved installation af Camera Raw-opdateringer? Se Installationsprogram til Camera Raw-ekstramodul.

Hvad hvis jeg har opdateret Adobe Camera Raw, og Photoshop stadig ikke kan genkende mit kamera?

Hvad hvis computeren ikke har forbindelse til internettet?

Find en computer, der har forbindelse til internettet, og download opdateringen til et eksternt drev eller medie, som du kan flytte til den computer, der ikke har forbindelse til internettet. Bemærk: Du kan godt installere produktet og opdateringerne offline, men du skal have forbindelse til internettet, før du kan logge på og aktivere softwaren.

Bemærk:

Hvis du vil installere tidligere versioner af Photoshop, der er inkluderet i Creative Cloud, kan du se mere under Installation af ældre versioner af apps.

Opdateringer til Photoshop

Direkte downloads af oktober 2017-udgaven af Photoshop:

Produktbemærkninger

Opdateringer til Camera Raw

Adobe DNG Converter

Bemærk:

Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop? Se Opdateringer til ældre versioner.