Oliemalingsfilteret er gråtonet og deaktiveret under Filter > Stilisering

Hvis Oliemaling er gråtonet, skal du prøve at udføre disse trin:

• Sørg for, at dit dokument er et RGB-dokument. Oliemaling fungerer ikke i andre farveområder end RGB (f.eks. CMYK, Lab, osv.)
  • Hvis du bruger Windows, skal du sørge for, at du kører en 64-bit version af operativsystemet med 64-bit versionen af Photoshop. OpenCL kræver 64-bit.
  • Sørg for, at Brug OpenCL er markeret under Indstillinger > Ydeevne > Avancerede indstillinger.
Oliemalingsfilteret er gråtonet, brug OpenCL Photoshop

Bemærk: Hvis dit grafikkort ikke understøtter OpenCL v1.1 eller nyere, er du muligvis nødt til at købe et opgraderet grafikkort, som understøtter OpenCL v1.1 eller nyere for at få adgang til oliemalingsfilteret.

Der kræves også OpenCL-resultater, som er større end clgpu[0].CLBandwidth=1.2e+10 og clgpu[0].CLCompute=5.0.

Disse beregnede resultater kan findes i dialogboksen under Hjælp > Systemoplysninger i Photoshop.