Systemkrav | 2017-udgivelsen af af Photoshop CC

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB eller mere RAM (8 GB anbefales)
  • 2.6 GB eller mere ledig plads på harddisken til 32-bit installation, 3.1 GB eller mere ledig plads på harddisken til 64-bit installation, ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB eller mere dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • macOS version 10.12 (Sierra), Mac OS X version 10.11 (El Capitan) eller Mac OS X version 10.10 (Yosemite)
  • 2 GB eller mere RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB eller mere tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB eller mere dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.**

* 3D-funktionerne er deaktiveret på 32-bit platforme og på computere med mindre end 512 MB VRAM. Videofunktionerne understøttes ikke på 32-bit-versionen af Windows-systemerne.

**MEDDELELSE til BRUGERE. Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger (se http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Sprogversioner

Photoshop CC 2017 kan fås i følgende sprogversioner:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Krav til grafikprocessor

Funktioner, der kræver brug af grafikprocessor

Med en kompatibel grafikprocessor (også kaldet et grafikkort, videokort eller GPU) kan du opnå bedre ydeevne med Photoshop, og du kan bruge flere af programmets funktioner. Derudover kan der opstå en række problemer, hvis computerens grafikprocessor eller -driver ikke er kompatibel med Photoshop – herunder problemer med skærmen og ydeevnen samt fejl og nedbrud.

Funktioner, der ikke vil fungere uden en GPU

Hvis grafikprocessoren ikke understøttes, eller driveren er defekt, vil følgende funktioner ikke fungere:

• 3D
  • Oliemaling
  • Gengiv – Flamme, Billedramme og Træ
  • Zoom vha. musen
  • Fugleperspektiv
  • Svip-panorering
  • Jævn skalering af pensler

Funktioner, der kræver en GPU for at opnå acceleration

• Tegnebrætter
  • Camera Raw (yderligere oplysninger)
  • Billedstørrelse – Bevar detaljer
  • Vælg fokus
  • Sløringsgalleri – feltslør, iris-slør, hæld-forskyd, kurvesløring, rotationssløring (OpenCL-accelereret)
  • Smart skarphed (støjreduktion – forbedret med OpenCL)
  • Fordrejning med perspektiv
  • Vælg og Masker (OpenCL-accelereret)

Testet grafikkort

Adobe har testet laptop- og desktop-versioner af følgende grafikkortserier:

• nVidia GeForce-serie 400, 500, 600, 700
  • nVidia GeForce GTX 965M & 980M
  • nVidia Quadro: 2000, 4000 (Windows® og Mac OS), CX, 5000, 6000, K600, K2000, K4000, K5000 (Windows® og Mac OS), M4000, M5000, P2000, P4000, P5000
  • nVidia GRID K1, K2
  • AMD/ATI Radeon-serie 5000, 6000, 7000, R7, R9, Mac OS 7950
  • AMD/ATI FirePro 3800, 4800, 5800, 7800, 8800, 9800, 3900, 4900, 5900, 7900, W8100, W9100, D300, D500, D700
  • AMD/ATI FireGL: W5000, W7000 og W8000
  • Intel® HD Graphics: P530, P630, 5000
  • Intel® Iris Pro Graphics: P5200, P6300, P580

Bemærk:

Kontrollér, at du har den nyeste driver til din specifikke grafikprocessor installeret. Laptop- og desktop-versionerne af grafikprocessoren har lidt forskellige navne.

Kan du ikke se dit kort på listen?

Listen med grafikkort ovenfor er blevet opdateret, fordi kort, der er blevet frigivet for nylig, er blevet testet. Adobe har dog ikke mulighed for at teste alle kort med det samme. Hvis dit kort ikke er angivet ovenfor, men det opfylder følgende krav, kan du gå ud fra, at det fungerer sammen med den seneste version af Photoshop CC:

• Kortet blev frigivet i 2014 eller senere
  • Kortet har den hukommelse (VRAM), der som minimum kræves til Photoshop (512 MB). Den anbefalede hukommelse (VRAM) er dog på 2 GB eller mere.

Ikke-understøttede kortserier

Følgende kortserier bliver ikke længere testet, og de understøttes ikke længere officielt i Photoshop:

• AMD/ATI 100-, 200-, 3000- og 4000-serien
  • nVidia GeForce 7000-, 8000-, 9000-, 100-, 200- og 300-serien
  • Ældre Intel® HD Graphics-kort (f.eks. 2000-, 3000- og 4000-serien)

Nogle GL-funktioner er muligvis tilgængelige for disse kort, men nyere funktioner vil ikke fungere.

Systemkrav | Adobe Camera Raw

Adobe Camera Raw-ekstramodulet giver dig mulighed for at importere og arbejde med Camera Raw-filer i Photoshop. Du kan også bruge Camera Raw til at arbejde med JPEG- og TIFF-filer.

Din computer skal eventuelt kunne håndtere yderligere systemkrav for at arbejde effektivt med Adobe Camera Raw.
Se Adobe Camera Raw | Systemkrav for at få mere at vide.

Ikke-understøttede videoadaptere på macOS

Adobe Camera Raw understøtter ikke følgende videoadaptere på macOS:

• AMD Radeon HD 6000M-serien
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120/GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M

Systemkrav | Ældre versioner af Photoshop