Forudsætninger og systemkrav til Photoshop CC 2017 og tidligere versioner ...

Photoshop CC (2017)-systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation, 3,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation, ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • macOS 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra): 64-bit versioner
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.**

* 3D-funktionerne er deaktiveret på 32-bit platforme og på computere med mindre end 512 MB VRAM. Videofunktionerne understøttes ikke på 32-bit-versionen af Windows-systemerne.

**MEDDELELSE til BRUGERE. Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Sprogversioner

Photoshop CC 2015 kan fås i følgende sprogversioner:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til og sprogversioner for Photoshop CC 2015.x-systemkrav

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation, 3,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation, ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 (64-bit), v10.10 (64-bit) eller v10.11 (64-bit)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver)
  • 1024 × 768-skærm (1280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB dedikerede VRAM, 2 GB anbefales*
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.**

* 3D-funktionerne er deaktiveret på 32-bit platforme og på computere med mindre end 512 MB VRAM. Videofunktionerne understøttes ikke på 32-bit-versionen af Windows-systemerne.

**MEDDELELSE til BRUGERE. Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan uden varsel ændres eller lukkes. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

*** Design Space (foreløbig version) kan have systemkrav ud over de ovenfor nævnte. Se Hjælp til Design Space (Preview) for at få flere oplysninger.

Sprogversioner

Photoshop CC 2015 kan fås i følgende sprogversioner:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Photoshop CC (2014)-systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (2 GHz eller hurtigere)
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashhukommelser eller lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)**
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 3,2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)**
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.*

* Videofunktionerne understøttes ikke på 32-bit-versionen af Windows-systemerne.

*Bemærk: Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes tjenester kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår for brug og af Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

**3D-funktioner er slået fra og visse Mercury Graphics Engine-forbedrede funktioner fungerer eventuelt ikke ved mindre end 512 MB VRAM. Læs hjælpeartiklen .

Sprogversioner

Photoshop CC 2014 kan fås i følgende sprogversioner:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Photoshop CC-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (2 GHz eller hurtigere)
  • Microsoft® Windows® 7 med servicepakke 1, Windows 8 eller Windows 8.1 *
  • 1 GB RAM
  • 2,5 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashhukommelser eller lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med OpenGL® 2.0, 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)**
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.†

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.7, v10.8 eller v10.9
  • 1 GB RAM
  • 3,2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med OpenGL 2.0, 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)**
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.†

* Videofunktionerne understøttes ikke på 32-bit-versionen af Windows-systemerne.

** 3D-funktionerne deaktiveres ved mindre end 512 MB VRAM. Læs hjælpeartiklen .

† Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparternes onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder tjenesten Adobe® Creative Cloud™, kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og af Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav for Photoshop CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med servicepakke 3 eller Microsoft Windows 7 med servicepakke 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-applikationerne understøtter også Windows 8 og Windows 8.1. Se de ofte stillede spørgsmål om CS6 for at få mere at vide om understøttelse af Windows 8.*
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashhukommelser eller lagringsenheder)
  • 1 024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Der kræves bredbåndsinternetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Programmerne Adobe Creative Suite 3, 4, 5, CS5.5 og CS6 understøtter Mac OS X v10.8 eller v10.9, når de er installeret på Intel-baserede systemer.**
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1 024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Der kræves bredbåndsinternetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Ældre versioner

Systemkrav for Photoshop CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med servicepakke 3; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med servicepakke 1 (servicepakke 2 anbefales); eller Windows 7
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med kvalificeret hardware-accelereret OpenGL-skærmkort, 16-bit-farver og 256 MB VRAM
  • Nogle GPU-accelererede funktioner kræver grafikunderstøttelse af Shader Model 3.0 og OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7.6.2 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med kvalificeret hardware-accelereret OpenGL-skærmkort, 16-bit-farver og 256 MB VRAM
  • Nogle GPU-accelererede funktioner kræver grafikunderstøttelse af Shader Model 3.0 og OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7.6.2 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

*Dette produkt kan give dig mulighed for at udvide dets funktionalitet ved at få adgang til visse funktioner, der hostes online, herunder CS Live-onlinetjenesterne ("onlinetjenester"), hvis du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne, og nogle af deres funktioner, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og for alle valutaer og kan afbrydes helt eller delvis uden varsel. Brugen af onlinetjenester er underlagt særskilte brugervilkår og politikken om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til nogle af tjenesterne kan være betinget af brugerregistrering. Nogle onlinetjenester, herunder tjenester, som i starten udbydes vederlagsfrit, kan kræve yderligere gebyrer og separat abonnement. Hvis du ønsker yderligere oplysninger og gerne vil læse de gældende betingelser for brug og politik om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Systemkrav for Photoshop CS4

Windows

• 1,8-GHz processor eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® XP med servicepakke 2 (servicepakke 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med servicepakke 1 (certificeret til 32-bit Windows XP samt 32-bit og 64-bit Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit skærmkort
  • Nogle GPU-accelererede funktioner kræver grafikunderstøttelse af Shader Model 3.0 og OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7.2 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Windows 7-kompatibilitet

Mac OS

• PowerPC® G5- eller multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 × 768-skærm (1.280 × 800 anbefales) med 16-bit skærmkort
  • Nogle GPU-accelererede funktioner kræver grafikunderstøttelse af Shader Model 3.0 og OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7.2 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Snow Leopard-kompatibilitet

*Dette produkt giver dig muligvis adgang til visse funktioner, der hostes online ("onlinetjenester"), hvis du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne, og nogle af deres funktioner, er ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og for alle valutaer og kan afbrydes helt eller delvis uden varsel. Brugen af onlinetjenester er underlagt særskilte brugervilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til disse serviceydelser kan kræve brugerregistrering. Nogle onlinetjenester, herunder tjenester, som i starten udbydes vederlagsfrit, kan kræve yderligere gebyrer. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du læse de gældende betingelser for brug og politik om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Systemkrav for Photoshop CS3

Windows

• Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-processor (eller kompatibel)
  • Microsoft Windows XP med servicepakke 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certificeret til 32-bit-udgaver)
  • 512 MB RAM
  • 64 MB video-RAM
  • 1 GB ledig plads på harddisken (yderligere ledig plads er nødvendig under installationen)
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 med 16-bit skærmkort
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering
  • Adobe Stock Photos* og andre tjenester kræver internetforbindelse med bredbånd

Mac OS

• PowerPC G4- eller G5- eller multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.8-10.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM
  • 64 MB video-RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken (yderligere ledig plads er nødvendig under installationen)
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 med 16-bit skærmkort
  • DVD-ROM-drev
  • Programmet QuickTime 7 er nødvendigt for multimediefunktionerne
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering
  • Adobe Stock Photos* og andre tjenester kræver internetforbindelse med bredbånd

*Onlinetjenester, herunder bl.a. Adobe Stock Photos og Adobe Connect, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og for alle valutaer. Tjenesternes tilgængelighed kan undergå forandringer. Brugen af onlinetjenester er underlagt betingelser og vilkår i en separat aftale og kan være pålagt ekstra gebyrer.

Systemkrav for Photoshop CS2

Windows

• Intel® Xeon™-, Xeon Dual-, Intel Centrino™- eller Pentium® III- eller 4-processor
  • Microsoft® Windows® 2000 med servicepakke 4 eller Windows XP med servicepakke 1 eller 2
  • 320 MB RAM (384 MB anbefales)
  • 650 MB ledig plads på harddisken
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 med 16-bit skærmkort
  • CD-ROM-drev
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering

Mac OS

•  PowerPC® G3-, G4- eller G5-processor
  • Mac OS X v.10.2.8 til og med v.10.3.8 (10.3.4 til og med 10.3.8 anbefales)
  • 320 MB RAM (384 MB anbefales)
  • 750 MB ledig plads på harddisken
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 med 16-bit skærmkort
  • CD-ROM-drev
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering

Systemkrav for Photoshop CS

Windows

• Intel Pentium III- eller 4-processor
  • Microsoft Windows 2000 med servicepakke 3 eller Windows XP
  • 192 MB RAM (256 MB anbefales)
  • 280 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med 16-bit farveskærmkort eller højere
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 eller højere
  • CD-ROM-drev
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering

Mac OS

• PowerPC G3-, G4- eller G5-processor
  • Mac OS X v.10.2.4, 10.2.5, 10.2.6 eller 10.2.7
  • 192 MB RAM (256 MB anbefales)
  • 320 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med 16-bit farveskærmkort eller højere
  • Skærmopløsning på 1.024 × 768 eller højere
  • CD-ROM-drev
  • Internet- eller telefonforbindelse er påkrævet til produktaktivering

Systemkrav for Photoshop 7

Windows

• Pentium III- eller 4-processor
  • Microsoft Windows 98, Windows 98 Second Edition, Windows Millennium Edition, Windows NT med servicepakke 6a, Windows 2000 med servicepakke 2 eller Windows XP
  • 128 MB RAM (192 MB RAM anbefales)
  • 280 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med 16-bit farveskærmkort eller højere
  • Skærmopløsning på 800 × 600 eller højere
  • CD-ROM-drev

Mac OS

• Processor: PowerPC G3, G4 eller G4 med to kerner
  • Mac OS 9.1, 9.2 eller Mac OS X v.10.1.3
  • 128 MB RAM (192 MB RAM anbefales)
  • 320 MB plads på harddisken
  • Farveskærm med 16-bit farveskærmkort eller højere
  • Skærmopløsning på 800 × 600 eller højere
  • CD-ROM-drev

Systemkrav for Photoshop 6

Windows

• Windows 98, Windows 2000, Windows NT 4.0 med servicepakke 4, 5 eller 6a eller Windows Millennium
  • Microsoft Windows 98/Millennium/2000/NT 4.0 (servicepakke 4, 5 eller 6a er påkrævet)
  • 64 MB RAM (128 MB RAM påkrævet for at køre Photoshop og ImageReady samtidig)
  • 125 MB plads på harddisken
  • Farveskærm med et skærmkort, der kan vise 256 farver (8 bit) eller mere
  • Skærmopløsning på 800 × 600 eller højere
  • CD-ROM-drev

Mac OS

• Macintosh-computer baseret på PowerPC
  • Mac OS-software version 8.5, 8.6 eller 9.0
  • 64 MB RAM (med virtuel hukommelse slået til) (128 MB RAM påkrævet for at køre Photoshop og ImageReady samtidig)
  • 125 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med et skærmkort, der kan vise 256 farver (8 bit) eller mere
  • Skærmopløsning på 800 × 600 eller højere
  • CD-ROM-drev

Systemkrav for Photoshop 5,5

Windows

• Pentium Intel-processor eller hurtigere
  • Windows 95, Windows 98 eller Windows NT 4.0 eller nyere
  • 64 MB RAM (96 MB anbefales for at køre Photoshop og ImageReady samtidig)
  • 125 MB ledig plads på harddisken
  • Grafikkort, der kan vise 256 farver (8 bit) eller flere (24 bit anbefales)
  • CD-ROM-drev
  • Lydkort anbefales til visning af interaktive selvstudiefiler

Mac OS

• Macintosh-computer baseret på PowerPC
  • Apple System Software 7.6 eller nyere
  • 64 MB RAM (96 MB anbefales for at køre Photoshop og ImageReady samtidig)
  • 125 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med et skærmkort, der kan vise 256 farver (8 bit) eller mere (24 bit anbefales)
  • CD-ROM-drev

Systemkrav for Photoshop 5

Windows

• Pentium Intel-processor eller hurtigere
  • Windows 95 eller Windows NT 4.0 eller nyere
  • 32 MB RAM (64 MB anbefales)
  • 80 MB ledig plads på harddisken
  • Grafikkort, der kan vise 256 farver (8 bit) (24 bit anbefales)
  • CD-ROM-drev
  • Lydkort anbefales til visning af interaktive selvstudiefiler

Mac OS

• Macintosh-computer baseret på PowerPC
  • Apple System Software 7.5 eller nyere
  • 32 MB RAM (64 MB anbefales)
  • 80 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med grafikkort, der kan vise 256 farver (8 bit) eller mere (24 bit anbefales)
  • CD-ROM-drev

Systemkrav for Photoshop 4

Windows

•  i486 Intel-processor eller hurtigere
  • Windows 3.1 med DOS 5.0 eller Windows 95 eller Windows NT 3.5.1 eller nyere
  • 16 MB RAM
  • 25 MB ledig plads på harddisken
  • Grafikkort, der kan vise 256 farver
  • CD-ROM-drev

Mac OS

• 68030-processor eller hurtigere, inklusive Power Macintosh
  • Apple System Software 7.1 eller nyere (7.1.2 eller nyere til Power Macintosh)
  • 16 MB RAM
  • 25 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med 8-bit skærmkort eller højere
  • CD-ROM-drev

Anbefalinger

• Power Macintosh
  • Apple System Software 7.5 eller nyere
  • 32 MB RAM
  • 25 MB ledig plads på harddisken
  • Farveskærm med 24-bit skærmkort
  • Accelerationsprodukter med Adobe Charged-logoet

Systemkrav for Photoshop 3

Windows

• i386-, i486- eller Pentium-processor
  • DOS 5.0 eller større
  • Microsoft Windows 3.1 eller Windows NT 3.5
  • 10 MB RAM (16 MB for Windows NT)
  • Harddisk med mindst 20 MB ledig plads
  • Grafikkort, der kan vise 256 farver

Anbefalinger

• Pentium-processor
  • DOS 6.0 eller større
  • Mindst 16 MB RAM (32 MB til Windows NT)
  • Grafikkort, der kan vise 24-bit-farver
  • Lydkort og CD-ROM-drev
  • Accelerationsprodukter med Adobe Charged-logoet

Mac OS

• Macintosh med en 68020-processor eller større, inklusive Power Macintosh
  • Apple System Software version 7.0 eller højere
  • 6 MB applikations-RAM til Macintosh 68020-68040
  • 11 MB applikations-RAM til Power Macintosh
  • Harddisk med mindst 20 MB ledig plads til virtuel hukommelse
  • Anbefalinger
  • Macintosh med en 68040-processor eller større eller Power Macintosh
  • Apple System Software version 7.1.2 eller højere
  • 16 MB applikations-RAM til Macintosh 68020-68040
  • 24 MB applikations-RAM til Power Macintosh
  • Farveskærm med 24-bit-grafikkort
  • CD-ROM-drev (til Deluxe CD-ROM)
  • Accelerationsprodukter med Adobe Charged-logoet

Unix

• Sun SPARCstation 2, IPX eller hurtigere arbejdsstation
  • Operativsystem: Solaris 2.3 eller 2.4
  • Program til vinduesadministration: OPEN LOOK eller Motif
  • CD-ROM-drev
  • 32 MB RAM
  • 80 MB ledig plads på harddisken
  • Plads på harddisk:
  • 32 MB til Adobe Photoshop-filer og eksekverbare filer (påkrævet); 160 MB til Adobe Photoshop-eksempelfiler og lagring af billedfiler (valgfrit)
  • Der kræves yderligere ledig plads på harddisken for at opfylde kravene til programafvikling

Systemkrav for Photoshop 2,5

Mac OS

• Macintosh-computer med en 68020-processor eller hurtigere
  • Apple System Software version 6.0.7 eller større
  • Udvidelsen QuickDraw til 32 bit (inkluderet)
  • 3 MB applikations-RAM
  • Harddisk
  • Anbefalinger
  • 68030-processor eller hurtigere
  • Apple System Software version 7 eller større
  • 4 til 8 MB eller mere applikations-RAM
  • Farveskærm med 24-bit-grafikkort
  • Accelerationsprodukter med Adobe Charged-logoet
  • Understøtter Apples software til farvestyring, ColorSync
  • TWAIN-kompatibel

Unix

• Sun SPARCstation 2, IPX eller hurtigere arbejdsstation
  • Operativsystem: Solaris 2.3
  • Åbn Windows eller vinduesadministratoren Motif
  • 32 MB RAM
  • Harddisk
  • CD-ROM-drev
  • Anbefalinger
  • Sun SPARCstation 10 eller 10SX
  • 48 MB RAM eller mere
  • Mulighed for at vise farver i 24 bit
  • Accelerationsprodukter med Adobe Charged-logoet

Systemkrav for Photoshop 2

Mac OS

• Serien af Macintosh II- eller SE-produkter med minimum 2 MB RAM, operativsystem 6.0.4 (eller nyere) samt en harddisk.
  • Anbefalinger
  • 68020-processor eller større og farveskærm samt 4 MB RAM.

Systemkrav for Photoshop 1

Mac OS

• Serien af Macintosh II- eller SE-produkter med minimum 2 MB RAM, operativsystem 6.0.3 (eller nyere) samt en harddisk.
  • Anbefalinger
  • 68020-processor eller større og farveskærm.