Det er ikke muligt at importere Photoshop Touch-filer i Photoshop CC vha. det installationsprogram til Touch App-plugins, som fås via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Det understøtter dog import af Touch-filer i Photoshop CS6. Hvis du vil importere Photoshop Touch-filer i Photoshop CC, skal du downloade og installere pluginet til import manuelt.

Løsning

Installer pluginet

Download

Download

1. Download den zip-fil, der passer til dit operativsystem, via linket ovenfor.
  2. Pak den downloadede fil ud ved at højreklikke (Windows) eller holde kommandotasten nede og klikke (Mac OS) på filen og så vælge funktionen til at pakke den ud.
  3. Der er kun en enkelt fil i zip-filen, AdobePSDXLoader.8BI. Filen findes i en mappe med navnet File Formats.
  4. Luk Photoshop CC.
  5. Placer mappen File Formats med filen AdobePSDXLoader.8BI på følgende destination, alt afhængigt af dit operativsystem og de installerede versioner af Photoshop CC.

Bemærk: Hvis både 32-bit og 64-bit versionen af Photoshop CC er installeret, skal du placere pluginet til import i begge Photoshop CC-installationer.

Placering af pluginet

Windows 7, Windows 8

(32-bit version)
C:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CC\Plug-ins\File Formats

(64-bit version)
C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC (64 Bit)\Plug-ins\Files Formats

Mac OS X 10.7 eller nyere (kun 64-bit)
Mac HD/Programmer/Adobe Photoshop CC/Plug-ins/File Formats

Bemærk: Hvis det er nødvendigt, kan du oprette flere kopier af AdobePSDXLoader.8BI ved at pakke AdobePSDXLoader.zip ud igen.

Bekræft installationen

1. Start Photoshop CC.
  2. Vælg Filer > Åbn.
  3. I feltet med filtyper nederst i vinduet skal du kontrollere, at .PSDX er på listen over understøttede filtyper.