Find ud, hvordan du holder dine faktureringsoplysninger og betalingsmetode opdateret, hvis du har et Creative Cloud for individuals-medlemskab.

Opdater kreditkort eller betalingsmetode

Opdater kreditkort

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Baseret på din placering kan du ændre kreditkortoplysninger på en af følgende måder:

• Planer og produkter > Rediger betalingsdetaljer
    • Planer og produkter > Administrer plan > Rediger betalingsoplysninger
    Rediger betalingsdetaljer
    Rediger betalingsdetaljer

Kan du ikke se Rediger betalingsoplysninger?

Hvis du ikke har føjet betalingsoplysninger til et medlemskab, der er købt med en indløsningskode, vil du se Tilføj betalingsoplysninger i stedet for Rediger betalingsoplysninger.

3. Opdater dine kreditkortoplysninger i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Skift mellem et kreditkort eller PayPal

Dette kan i øjeblikket ikke gøres online. Kontakt os, hvis du vil ændre din betalingsmetode fra et kreditkort til PayPal eller fra PayPal til et kreditkort.

Opdater betalingsoplysningerne for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrer en virksomhedskonto

Log på Admin Console for at opdatere dine faktureringsoplysninger for Creative Cloud for enterprise.

Administrer en teamkonto

Kontakt os, hvis du vil ændre dine betalingsoplysninger for Creative Cloud for teams.

Skift faktureringsadresse

Skift adresse i samme land

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Kommunikation i navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Klik på Rediger, hvis du vil ændre dit telefonnummer eller din adresse.

Rediger telefonnummer og adresse
  4. Klik på Gem i pop op-vinduet, når du har foretaget ændringerne.

Skift adresse til et nyt land

Hvis du har et aktivt abonnement, skal du kontakte os for at opdatere din adresse til et nyt land.