Lær, hvordan du holder dine faktureringsoplysninger og din betalingsmetode opdateret.

Opdater kreditkort- eller betalingsoplysninger

Opdater kreditkort

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Klik på Planer på navigationslinjen.
  3. Klik på Administrer plan.

4. Klik på Administrer betaling.

Afhængigt af dit område vises vinduet Rediger betalingsmetode eller vinduet Planoplysninger. Du skal muligvis logge ind med dit Adobe ID, inden du kan få adgang til vinduet Planoplysninger.

Vinduet Rediger betalingsmetode
    Vinduet Rediger betalingsmetode
    Vinduet Planoplysninger
    Vinduet Planoplysninger

Hvis vinduet Rediger betalingsmetode vises (skærm til venstre, øverst)

Indtast dine betalingsoplysninger i pop op-vinduet, og klik derefter på Gem.

Hvis vinduet Planoplysninger vises (skærm til højre, øverst)

Klik på Rediger betalingsoplysninger (mod bunden af skærmen). Opdater derefter dine betalingsoplysninger i vinduet Mine betalingsoplysninger, og klik på Indsend

Hvis dit køb var via en indløsningskode

Hvis dit køb blev foretaget via en indløsningskode, og du endnu ikke har tilføjet betalingsoplysninger, skal du klikke på Tilføj betalingsoplysninger. Angiv derefter dine betalingsoplysninger.

Bemærk:

Hvis det samme kreditkort er knyttet til flere abonnementer, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for et af abonnementerne.

Opdater PayPal-oplysninger

Bemærk:

Betaling med PayPal understøttes ikke i Japan.

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Klik på Planer på navigationslinjen.
  3. Klik på Administrer plan

4. Klik på Administrer betaling.

5. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis du vil redigere betalingsoplysninger for din aktuelle PayPal-konto, skal du klikke på Rediger betalingsoplysninger, der er gemt i PayPal.
    • Hvis du vil skifte til en anden PayPal-konto, skal du klikke på Skift PayPal-konti.
    Rediger betalingsmetode

Du videreføres til PayPal-webstedet.

6. På PayPal-webstedet skal du foretage de ønskede ændringer. Når du har gemt ændringerne, bliver du ført tilbage til din Adobe-kontoside.

7. Gem ændringerne ved at klikke på Gem.

Gem betalingsmetode

Skift mellem et kreditkort eller PayPal

Bemærk:

Betaling med PayPal understøttes ikke i Japan.

Opdater betalingsoplysningerne for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrer en virksomhedskonto

Kontakt os for at opdatere dine faktureringsoplysninger for Creative Cloud for enterprise.

Administrer en teams-konto

Log på Admin Console, hvis du vil ændre betalingsoplysningerne for Creative Cloud for teams. Du kan finde flere oplysninger under Administrer din teams-konto.

Skift faktureringsadresse

Skift adresse i samme land

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Klik på Planer på navigationslinjen.
  3. Klik på Administrer plan.

4. Klik på Administrer betaling.

Pop op-vinduet Rediger betalingsmetode vises.

Rediger betalingsmetode

Opdater din faktureringsoplysninger i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Kan du ikke se pop op-vinduet Rediger betalingsmetode?

Hvis pop op-vinduet Rediger betalingsmetode ikke vises, og skærmen Planoplysninger vises i stedet, skal du klikke på Rediger betalingsoplysninger. Rediger derefter dine faktureringsoplysninger.

Hvis dit køb blev foretaget via en indløsningskode, og du endnu ikke har tilføjet betalingsoplysninger, skal du klikke på Tilføj betaling. Angiv derefter dine faktureringsoplysninger.

Bemærk:

Hvis pop op-vinduet Rediger betalingsmetode ikke vises, og skærmbilledet Planoplysninger vises i stedet, skal du klikke på Rediger betalingsoplysninger. Rediger derefter dine faktureringsoplysninger.

Hvis dit køb blev foretaget via en indløsningskode, og du endnu ikke har tilføjet betalingsoplysninger, skal du klikke på Tilføj betaling. Angiv derefter dine faktureringsoplysninger.

Skift adresse til et nyt land

Hvis du har et aktivt abonnement, skal du kontakte os for at opdatere din adresse til et nyt land.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har mere end ét abonnement knyttet til det samme kreditkort. Skal jeg ændre betalingsoplysninger separat for hvert abonnement?

Nej. Hvis det samme kreditkort er knyttet til flere abonnementer, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for et af abonnementerne.

Hvordan ændrer jeg mit momsnummer eller andre skatterelaterede oplysninger?

Hvis du vil ændre dit momsnummer for lande i EU, skal du se Opdater momsnummer | Lande i EU.

Hvis du vil opdatere skatterelaterede oplysninger for andre lande, skal du kontakte os.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen mulighed for at redigere mine betalingsoplysninger?

Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere dine betalingsoplysninger.