Find ud, hvordan du holder dine faktureringsoplysninger og betalingsmetode opdateret, hvis du har et Creative Cloud for individuals-medlemskab.

Opdater kreditkort- eller betalingsoplysninger

Opdater kreditkort

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Baseret på din placering skal du vælge en af følgende valgmuligheder under Planer og produkter:

• Rediger betalingsdetaljer
    • Administrer plan Rediger betalingsoplysninger
    • Tilføj betalingsoplysninger
    edit_payment_details3

Kan du ikke se nogen mulighed for at redigere dine betalingsoplysninger? Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere dine betalingsoplysninger.

3. Opdater dine kreditkortoplysninger i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Bemærk:

Hvis det samme kreditkort er knyttet til flere abonnementer, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for et af abonnementerne.

Opdater PayPal-oplysninger

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Under Planer og produkter skal du klikke på Rediger betalingsdetaljer

Paypal-edit-payment-details
  3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis du vil redigere betalingsoplysninger for din aktuelle PayPal-konto, skal du klikke på Rediger betalingsoplysninger, der er gemt i PayPal.
    • Hvis du vil skifte til en anden PayPal-konto, skal du klikke på Skift PayPal-konti.
    edit-PayPal-payment-details

Du videreføres til PayPal-webstedet.

4. På PayPal-webstedet skal du foretage de ønskede ændringer. Når du har gemt ændringerne, bliver du ført tilbage til din Adobe-kontoside.

5. Gem ændringerne ved at klikke på Gem.

save_paypal_changes

Skift mellem et kreditkort eller PayPal

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Under Planer og produkter skal du vælge Rediger betalingsdetaljer.

Paypal-edit-payment-details

Kan du ikke se linket til Rediger betalingsdetaljer?  Kontakt os for at skifte betalingsmetode. I lande, som betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er det ikke muligt at foretage ændringer online.

Kan du ikke se nogen mulighed for at redigere dine betalingsoplysninger? Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere dine betalingsoplysninger.

3. I pop op-vinduet skal du vælge betalingsmetode – kreditkort eller PayPal – og derefter gøre et af følgende:

• PayPal til kreditkort: Hvis du skifter fra PayPal til kreditkort, skal du angive dine kreditkortoplysninger.
    • Kreditkort til PayPal : Hvis du skifter fra kreditkort til PayPal, skal du klikke på Log på PayPal og følge vejledningen på PayPal-webstedet. Du føres derefter tilbage til Adobe-webstedet.

PayPal til kreditkort

Skift fra PayPal til et kreditkort
    Skift fra PayPal til et kreditkort

Kreditkort til PayPal

Skift fra et kreditkort til PayPal
    Skift fra et kreditkort til PayPal

4. Klik på Gem for at gemme ændringerne.

Bemærk:

Hvis det samme kreditkort er knyttet til flere abonnementer, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for et af abonnementerne.

Opdater betalingsoplysningerne for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrer en virksomhedskonto

Log på Admin Console for at opdatere dine faktureringsoplysninger for Creative Cloud for enterprise.

Administrer en teamkonto

Kontakt os, hvis du vil ændre dine betalingsoplysninger for Creative Cloud for teams.

Skift faktureringsadresse

Skift adresse i samme land

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Baseret på din placering skal du vælge en af følgende valgmuligheder under Planer og produkter:

• Rediger betalingsdetaljer
    • Administrer plan Rediger betalingsoplysninger
    • Tilføj betalingsoplysninger
    edit_payment_details3

Kan du ikke se nogen mulighed for at redigere din faktureringsadresse? Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere din faktureringsadresse.

3. Opdater din faktureringsadresse i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Skift adresse til et nyt land

Hvis du har et aktivt abonnement, skal du kontakte os for at opdatere din adresse til et nyt land.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har mere end ét abonnement knyttet til det samme kreditkort. Skal jeg ændre betalingsoplysninger separat for hvert abonnement?

Nej. Hvis det samme kreditkort er knyttet til flere abonnementer, opdateres alle abonnementer, når du ændrer kreditkortoplysninger for et af abonnementerne.

Hvordan ændrer jeg mit momsnummer eller andre skatterelaterede oplysninger?

Hvis du vil ændre dit momsnummer for lande i EU, skal du se Opdater momsnummer | Lande i EU.

Hvis du vil opdatere skatterelaterede oplysninger for andre lande, skal du kontakte os.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen mulighed for at redigere mine betalingsoplysninger?

Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere dine betalingsoplysninger.