Find ud af, hvordan du holder dine faktureringsoplysninger og din betalingsmetode opdateret.

Sådan skifter du dine kreditkortoplysninger

Hvis du bruger det samme kort til flere planer i din konto, opdateres dine betalingsoplysninger på tværs af alle planerne.

1.  til din Adobe-konto.

2. Klik på Administrer plan.

Administrer plan

Kan du ikke se Administrer plan? Kontakt os.

3. Klik på Administrer plan eller Tilføj betalingsoplysninger. (Du skal muligvis logge ind med dit Adobe ID).

4. Følg disse trin, afhængigt af hvilken skærm der vises for dit område.

Vinduet Rediger betalingsmetode
    Vinduet Rediger betalingsmetode
    1. Angiv dine betalingsoplysninger.
    2. Klik på Gem.
    Vinduet Planoplysninger
    Vinduet Planoplysninger
    1. Klik på Rediger betalingsoplysninger.
    2. Opdater dine betalingsoplysninger i vinduet Mine betalingsoplysninger.
    3. Klik på Send

Kan du ikke opdatere kreditkortet? Se Hvorfor kan jeg ikke opdatere mine kreditkortoplysninger?

Vil du ændre adresse til et nyt land? Hvis du har et aktivt abonnement, kan du kontakte os for at opdatere din adresse til et nyt land.

Sådan ændrer du betalingsoplysninger for en teams-plan

Log ind på Admin Console, hvis du vil ændre betalingsoplysningerne for din teams-plan. Du kan finde flere oplysninger under Administrer din teams-konto.