Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade dine apps fra Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter vælge enten Download eller Installer for din app. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja. Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps fra Creative Cloud-webstedet. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere Creative Cloud på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra vælger du fanen Sikkerhed og anonymitet og vælger derefter Rediger under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du annullerer medlemskabet, har du stadig adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs mere om, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Creative Cloud-klientprogrammet er det primære værktøj til administration af de mange programmer, apps og tjenester, som følger med i dit Creative Cloud-abonnement. Lær hvordan man downloader apps, deler filer, finder billeder og mere.

Din Creative Cloud-konto kommer med online opbevaring, som lader dig få adgang til dine filer på alle enheder eller computere. Hvis du vil se, hvor meget lagerplads du har, skal du se Se hvor meget cloud-lagerplads du har.

Creative Cloud-biblioteker tillader dig at få adgang til, organisere og dele kreative aktiver. Lær hvordan i denne korte vejledning, Administrér aktiver med Creative Cloud-biblioteker. For flere detaljer se Creative Cloud-biblioteker.

Sådan tilføjer du skrifttyper fra Adobe Fonts, så de kan bruges i alle dine Creative Cloud-apps.

Adobe Asset Link forenkler samarbejdet mellem kreative personer og marketingfolk, når der skabes indhold. Den forbinder Adobe Experience Manager Assets (AEM Assets) med Creative Cloud-computerprogrammerne InDesign, Photoshop og Illustrator. Adobe Asset Link-panelet gør det muligt for kreative personer at få adgang til og ændre indhold, der er gemt i AEM Assets, uden at forlade de kreative programmer, de bruger mest. Du kan få flere oplysninger under Adobe Asset Link.

Gå til Indløs dit Creative Cloud-medlemskab, og følg vejledningen for at logge på (eller oprette) din Adobe-konto og indløse dit køb. Se mere i Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.

Prøv nogle af disse hurtige selvstudier, skabt til studerende, for at sætte gang i din læring.

Se Virksomhed Lær og support-siden for dokumentation, redskaber, opdateringer, support og mere.

Se Creative Cloud til teams (slutbrugere) for at lære hvordan man downloader og installerer din første app, bruge Creative Cloud-skrivebordsappen og mere. For hjælp til at administrere Creative Cloud til teams se Creative Cloud til teams (admins).

Brug værktøjet til reparation af begrænset adgang, hvis du får fejlmeddelelsen "Du har muligvis begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester".

Med udgivelsen i juni 2016 anvender Creative Cloud-programmer nu Visual C++ 2015 run-times fra Microsoft. Denne ændring kan kræve, at du installerer opdateringer til dit Windows operativsystem.

Du skal logge på din konto regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Log ind kræves også, når du downloader eller opdaterer Creative Cloud-programmer. For mere information se Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Hvis din app viser en spinderok eller en tom hvid skæm, kan du prøve løsningerne i denne artikel for at løse problemet.

Hvis du afinstallerer Creative Cloud-klientprogrammet og geninstallerer det i forbindelse med fejlfinding, holder panelet Libraries i et Creative Cloud-program muligvis op med at fungere. Prøv løsningsforslagene i denne artikel for at løse problemet.