Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Creative Cloud?

Du kan downloade alle Creative Cloud-programmer fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor vil Creative Cloud-appen ikke installeres?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Creative Cloud?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Creative Cloud på en anden computer?

Du kan installere Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere Creative Cloud på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Lær hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobe abonnementsvilkår.

Cloud-servicetjenester

Hvad er skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet?

Skriveborsversionen af Creative Cloud-programmet er din centrale placering til at administrere de mange apps og servicetjenester, som er inkluderet i dit Creative Cloud-medlemskab. Lær hvordan man downloader apps, deler filer, finder billeder og mere.

Hvordan opbevarer jeg filer i skyen?

Din Creative Cloud-konto kommer med online opbevaring, som lader dig få adgang til dine filer på alle enheder eller computere. Se denne vejledning for at lære, hvordan man opbevarer og deler indhold. For at se hvor meget opbevaring du har, se Brows, synkroniser og administrer aktiver.

Hvad er Creative Cloud-biblioteker?

Creative Cloud-biblioteker tillader dig at få adgang til, organisere og dele kreative aktiver. Lær hvordan i denne korte vejledning, Administrér aktiver med Creative Cloud-biblioteker. For flere detaljer seCreative Cloud-biblioteker.

Hvordan tilføjer jeg skrifttyper fra Typekit?

Lær hvordan man browser, tilføjer og synkroniserer Typekit-skrifttyper, sådan at de er tilgængelige i alle dine Creative Cloud-apps.

Er Creative Cloud Market-aktiverne gratis?

Creative Cloud-medlemmer (undtagen Fotografiplan-kunder) kan downloade op til 500 gratis aktiver hver måned. Du kan vælge fra et udvalg af royalty-fri vektorgrafik, ikoner, mønstre, UI-sæt og mere. For mere information se Creative Cloud Market.

Uddannelse, team og virksomhed

Hvorfor fik jeg en invitation til medlemskab af Creative Cloud?

Du kan blive medlem af Creative Cloud til teams eller Creative Cloud til virksomheder, hvis du bliver inviteret af it-administratoren. Følg linket i e-mailen for at oprette et individuelt Adobe ID og en adgangskode. For mere information se Acceptér en invitation til medlemskab af Creative Cloud.

Hvordan bruger jeg min Creative Cloud til uddannelsesindløsningskode?

Gå til Indløs dit Creative Cloud-medlemskab, og følg vejledningen for at logge på (eller oprette) din Adobe-konto og indløse dit køb. Se mere i Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.

Jeg købte netop en Creative Cloud-version til studerende. Hvordan kommer jeg i gang?

Prøv nogle af disse hurtige vejledninger, skabt til studerende, for at sætte gang i din læring.

Hvor kan jeg få hjælp med Creative Cloud til virksomheder?

Se Virksomhed Lær og support-siden for dokumentation, redskaber, opdateringer, support og mere.

Hvor kan jeg få mere information om at bruge Creative Cloud til teams?

Se Creative Cloud til teams (slutbrugere) for at lære hvordan man downloader og installerer din første app, bruge Creative Cloud-skrivebordsappen og mere. For hjælp til at administrere Creative Cloud til teams seCreative Cloud til teams (admins).

Almindelige problemer

Hvordan løser jeg en begrænset adgang-fejl?

Brug værktøjet til reparation af begrænset adgang, hvis du får fejlmeddelelsen "Du har muligvis begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester".

Hvorfor får jeg en fejl, der siger, at jeg mangler Windows-opdateringer fra Microsoft?

Med udgivelsen i juni 2016 anvender Creative Cloud-programmer nu Visual C++ 2015 run-times fra Microsoft. Denne ændring kan kræve, at du installerer opdateringer til dit Windows operativsystem.

Hvorfor er jeg nødt til at logge ind på min Creative Cloud-app?

Du er nødt til at logge ind på din konto regelmæssigt pga. licensgodkendelse, - hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Log ind kræves også, når du downloader eller opdaterer Creative Cloud-apps. For mere information se Log på og log af for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Hvorfor vil min Creative Cloud-app ikke åbne?

Hvis din app viser en spinderok eller en tom hvid skæm, kan du prøve løsningerne i denne artikel for at løse problemet.