Fejlfinding og hjælp

Aktiverer skrifttyper

Én eller flere skrifttyper kan ikke aktiveres.

Aktiveringen kan være mislykket eller afbrudt på grund en netværksfejl, et problem med at oprette forbindelse til Creative Cloud eller et problem med din konto.

Klik først på knappen Prøv igen for at forsøge at aktivere skrifttyperne igen. Hvis det stadig ikke lykkes, skal du følge trinnene i fejlfindingsvejledningen.

En skrifttype med samme navn er allerede installeret.

Den version, der installeres via Adobe Fonts, kan være nyere end den, du har installeret i forvejen. For at erstatte versionen på din computer skal du først afinstallere den lokale version ved hjælp af din skrifttypestyringssoftware eller de skrifttypeværktøjer, der er indbygget i operativsystemet.

• Standardsoftwaren til skrifttypestyring i macOS, er Skriftbog. Markér navnet på skrifttypen, og vælg Rediger > Deaktiver [skrift]-familien.
  • Hvis du har Windows, skal du åbne Kontrolpanel og klikke på Skrifttyper. Kopiér skrifttypen fra mappen Skrifttyper til en anden placering for at oprette en sikkerhedskopi, og slet den derefter fra biblioteket Skrifttyper. Log til sidst af din Windows-konto og log derefter på igen for at opdatere systemets skrifttypemenu.

Klik derefter på knappen Prøv igen for at forsøge at aktivere skrifttyperne igen.

En aktiv skrifttype vises ikke i menuen i mit program.

Nogle programmer, herunder Adobe Acrobat og Microsoft Office, opdaterer ikke automatisk menuen med skrifttyper, når der tilføjes en ny skrifttype. Disse programmer kræver genstart, før de nye skrifttyper bliver tilgængelige til brug. Hvis det ikke hjælper at genstarte programmet, kan du prøve de næste trin i fejlfindingsvejledningen.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes konto side med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger under skift dit kodeord.

Sådan får du adgang til oplysningerne om din konto?

Du kan få adgang til din Adobe ID-konto online og logge på med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode.

Hvis du har en Creative Cloud-konto, kan du også få adgang til din Creative Cloud-app på computeren.

Hvorfor er der trukket penge fra Typekit af Adobe? Hvordan kan jeg få en kvittering?

Typekit startede som en enkeltstående webtjeneste til skrifttypeabonnement og blev derefter til Adobe Fonts i 2018. Typekit-skrifttypeabonnementer købt før 15. oktober 2018 blev faktureret som Typekit af Adobe.

Du kan udskrive kvitteringer for tidligere Typekit-abonnementer på fakturasiden

Hvordan ændrer jeg mit Creative Cloud-abonnement?

Du kan ændre abonnementer på siden Abonnementer og produkter i din konto. Log på din konto for at komme i gang. Se vejledning i Ændring af Creative Cloud-abonnement

Hvordan ændrer eller opdaterer jeg mine kreditkortoplysninger?

Du kan opdatere dine betalingsoplysninger under Abonnementer og betaling i din konto. Log på din konto for at komme i gang.

Se vejledning i Opdatering af kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Brug af skrifttyper på et websted

Skrifttyper virker ikke eller ser ikke rigtige ud på mit websted.

Det kan skyldes browserindstillinger eller kodeproblemer på siden. Følge trinnene i fejlfindingsvejledningen for at begynde at diagnosticere det specifikke problem, du ser.

Mit websted kan ikke oprette forbindelse til use.typekit.net.

I tilfælde af et lokalt netværksproblem eller et nedbrud på skrifttypenetværket kan dit websted rapportere, at det ikke kan oprette forbindelse til use.typekit.net, eller at det ikke lykkedes at indlæse en ressource fra det pågældende domæne. Se i fejlfindingsvejledningen, hvad du skal gøre for at diagnosticere problemet.

Licensering af skrifttyper

Kan jeg bruge skrifttyperne til at oprette et logo eller andre billeder?

Ja. Du kan bruge skrifttyperne i et hvilket som helst computerprogram (f.eks. Adobe Photoshop) til at oprette billeder eller vektorgrafik, som du derefter kan bruge til ethvert formål. Dette omfatter generering af en PDF-fil, EPS-fil- eller bitmappet fil som f.eks. JPEG eller PNG.

Kan jeg bruge skrifttyperne til kommercielle projekter eller arbejde for kunder?

Ja. Du kan oprette digitale design eller udskrive arbejde til eget brug eller til kundeprojekter. Dette omfatter generering af en PDF-fil, EPS-fil- eller bitmappet fil som f.eks. JPEG eller PNG.

Kan jeg bruge webskrifttyper på mit personlige eller firmaets websted?

Ja. Hvis dit websted vises i browseren – enten på computeren eller på en mobilenhed – er den omfattet af licensen for webskrifttyper.

Licensen for webskrifttyper kræver også, at skrifttyperne tilføjes til dit websted ved hjælp af den integreringskode, som vi leverer.