Det grundlæggende

Hvad er Adobe Acrobat Reader DC?

Adobe Acrobat Reader DC-softwaren er den gratis pålidelige standard for visning, udskrivning og anmærkning af PDF'er. Det er den eneste PDF-fremviser, der kan åbne og interagere med alle typer PDF-indhold – herunder formularer og multimedier. Og nu er den forbundet til Adobe Document Cloud, så du kan arbejde med PDF-filer på computere og mobilenheder.

Med Acrobat Reader DC kan du også låse op for premiumfunktioner for at gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement til Adobe PDF PackAdobe Export PDFAdobe Send & Track eller Adobe Sign.

Er Acrobat Reader DC gratis?

Ja. Acrobat Reader DC er et gratis program, der kan downloades på Reader-downloadsiden eller der, hvor du ser ikonet Få Adobe Acrobat Reader.

Hvorfor bør jeg opgradere til Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC fungerer bedst sammen med Adobe Document Cloud-tjenester, der gør verdens bedste PDF-fremviser endnu bedre. Med en intuitiv, touchaktiveret grænseflade stiller Acrobat Reader DC effektiv ny funktionalitet til rådighed, så du kan arbejde effektivt hvor som helst. Det nye værktøjscenter giver hurtig adgang til de værktøjer, du bruger mest, samtidig med at elegante nye værktøjsoplevelser fungerer på tværs af computer, internet og mobilenheder.

Gør mere med gratis programmer:

• Arbejd med PDF-filer overalt med den nye gratis Acrobat Reader-mobilapp til Android eller iOS. Udvalgte funktioner er også tilgængelige på Windows Phone.
  • Brug det nye værktøj Udfyld og underskriv i programmet til at udfylde PDF-formularer hurtigt med intelligent autofyld. Download den gratis Adobe Fill & Sign-mobilapp for at føje samme mulighed til din iPad eller Android-tablet.
  • Spar penge på blæk og toner, når du udskriver fra din Windows PC.

Tilmeld dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester for at:

• Gem og åbn filer i Adobe Document Cloud med 5 GB gratis lagerplads.
  • Få direkte adgang til seneste filer på tværs af computere, internettet og mobilenheder.
  • Synkroniser din samling af autofyld i Udfyld og underskriv på tværs af computer, internet og iPad-enheder.

Køb et abonnement på Adobe PDF Pack for at få adgang til premium-funktioner i Reader på din computer, i Acrobat Reader-mobilappen og i din browser.

• Konverter dokumenter og billeder til PDF-filer.
  • Brug kameraet på din mobilenhed til at tage et billede af et papirdokument eller en formular og konvertere det eller den til PDF.
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint eller RTF-filer.
  • Kombiner flere filer til én enkelt PDF (kun internet).
  • Få signaturer fra andre med en komplet tjeneste til e-signatur.
  • Send, spor og bekræft levering af dokumenter elektronisk i stedet for at bruge fax eller dag til dag-tjenester (sporing er ikke tilgængelig på mobilenheder).
  • Gem og få adgang til filer online med 20 GB lagerplads.

Hvis du kun ønsker adgang til enkelte værktøjer, skal du købe et abonnement til Adobe Export PDF eller Adobe Send & Track.

Nye og forbedrede funktioner udgives typisk hvert kvartal. Du kan se, hvad der er nyt, under Hvad er nyt og ændret for Acrobat Reader DC.

Hvordan downloader jeg de gratis Acrobat Reader-apps til computeren og mobilenheder?

Du kan nemt downloade gratis Adobe Acrobat Reader-apps til flere operativsystemer og enheder:

• Pc-app: Gå til Acrobat Reader-downloadsiden for at hente Reader til din computer. Når du er nået dertil, kan du vælge dit sprog, operativsystem og forbindelseshastighed.
  • Mobilapp: Du kan downloade denne app fra Google Play eller iTunes App Store. Du kan også downloade den seneste version af mobilappen til Windows Phone-enheder.

Har jeg brug for Acrobat Pro eller Acrobat Standard for at bruge den gratis Acrobat Reader DC?

Nej. Acrobat Reader DC er et gratis separat program, du kan bruge til at åbne, vise, underskrive, anmærke, søge i og bekræfte PDF-filer. Acrobat Pro DC og Acrobat Standard DC er betalte produkter, der er en del af samme serie. Se Acrobat DC's produktsammenligning for at få et overblik over forskellene.

Computer- og mobilunderstøttelse

Hvilke computeroperativsystemer understøtter Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC-computersoftwaren kører både på Windows- og Mac-operativsystemer.Download Reader-programmet nu, eller læs systemkravene.

Hvilke sprog virker Acrobat Reader DC på?

Læs om sprogunderstøttelse på siden Systemkrav.

Fås Acrobat Reader til mobilenheder?

mobilenheden til at seriøst forretningsværktøj. Acrobat Reader DC til mobilenheder er ligesom Reader til computere gratis og fortsætter med at tilbyde branchens mest pålidelige mobiloplevelse, når det gælder visning og interaktion med PDF-filer. Og nu med tilføjelsen af Adobe Document Cloud kan du låse op for premiumfunktioner i appen for at gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe PDF Pack eller Adobe Export PDF– samt Adobe Acrobat Pro DC.

Besøg Google Play eller iTunes App Store for at hente henholdsvis Android- og iOS-versionerne. Du kan også downloade den seneste version af mobilappen til Windows Phone-enheder.

Funktionalitet

Hvilke kommenteringsværktøjer er tilgængelige i Acrobat Reader DC?

Reader gør det nemt at anmærke PDF-dokumenter. Med Reader på computeren kan du: anmærke PDF'er med gule sedler, skrive tekst direkte på siden, bruge fremhævnings-, understregnings- eller gennemstregningsværktøjer og tegne på skærmen med frihåndstegneværktøjet. De samme kommenteringsværktøjer er også tilgængelige i Acrobat Reader-mobilappen.

Kan jeg udfylde og gemme formularer med Acrobat Reader DC?

Ja. Det nye indbyggede værktøj Udfyld og underskriv registrerer automatisk, om hvorvidt din PDF har udfyldelige felter eller ej og giver dig en intuitiv udfyldningsoplevelse, så du kan få arbejdet gjort hurtigt og nemt. Med en udfyldelig formular er det nemt at skrive dine svar eller vælge fra en rullemenu og derefter gemme den udfyldte formular. Når du arbejder med enkle PDF-filer, der ikke er blevet optimeret med formularfelter, kan du klikke hvor som helst og skrive svarene direkte i formularen. Du kan også acceptere forslag fra din egen personlige samling til automatisk fuldførelse. Når du er færdig, kan du gemme dine ændringer og sende den udfyldte formular til andre.

Ved at bruge Adobe Fill & Sign-mobilappen kan du også klare de samme opgaver på dine iOS- eller Android-enheder. Du kan downloade Udfyld og underskriv-appen i Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg underskrive dokumenter og formularer elektronisk med Acrobat Reader DC?

Ja. Det nye indbyggede værktøj Udfyld og underskriv gør det nemt at underskrive dokumenter og formularer. Åbn blot en hvilken som helst PDF-fil, underskriv ved at skrive eller tegne din signatur eller med et billede.

Ved at bruge Adobe Fill & Sign-mobilappen kan du også klare de samme opgaver på dine iOS- eller Android-enheder. Du kan downloade Udfyld og underskriv-appen gratis i Google Play eller iTunes App Store. Du kan også udfylde og underskrive formularer med din browser.

Kan jeg indsamle signaturer fra andre og administrere underskrevne dokumenter i Acrobat Reader DC?

Ja. Når du abonnerer på Adobe PDF Pack, kan du anmode om signaturer fra andre og spore og håndtere svar ved at vælge Send til underskrivelse i værktøjscentret i Reader.

Ved at bruge Adobe Sign-mobilappen kan du også klare de samme opgaver på en Android- eller iOS-enhed. Du kan downloade appen gratis i Google Play eller iTunes App Store. Du kan også sende filer til underskrivelse via din webbrowser.

Kan jeg oprette PDF-filer med Acrobat Reader DC?

Ja. Når du abonnerer på Adobe PDF Pack, kan du konvertere filerne til PDF ved hjælp af Opret PDF-værktøjet fra værktøjscentret i Reader. Du kan også oprette PDF-filer fra Acrobat Reader-mobilappen eller din webbrowser.

Kan jeg eksportere PDF-filer som redigerbare Office-dokumenter med Acrobat Reader DC?

Ja. Når du abonnerer på Adobe Export PDF, kan du konvertere PDF-filer til Microsoft Word-, Excel- eller RTF-filer ved at vælge Eksportér PDF fra værktøjscentret i Reader. Når du abonnerer på Adobe PDF Pack, kan du også konvertere PDF'er til PowerPoint. Du kan også eksportere PDF-filer fra Acrobat Reader-mobilappen eller din webbrowser.

Kan jeg spore sendte filer med Acrobat Reader DC?

Ja. Når du abonnerer på Adobe Send & Track eller Adobe PDF Pack, kan du sende og spore dokumenter elektronisk ved at vælg Send og underskriv fra værktøjscenter i Reader. Når du bruger Adobes værktøjer til filafsendelse, behøver du ikke tænke på, om e-mailklienter afviser store filer. Og, du kan spore, hvad du har sendt, i stedet for at sætte din lid til sporing af dag til dag-levering – eller dit e-mailsystem – som et lagersystem. Du kan også sende filer fra Acrobat Reader-mobilappen eller sende og spore fra din webbrowser.

Kan jeg redigere PDF-filer med Acrobat Reader?

Nej. Du kan ikke foretage permanente ændringer i tekst eller billeder i PDF-filer med Acrobat Reader. For at redigere PDF-filer skal du købe Adobe Acrobat DC.

Jeg abonnerer på Adobe PDF Pack. Er der noget, der har ændret sig siden frigivelsen af Adobe Document Cloud?

Ja. Med frigivelsen af Adobe Document Cloud er der føjet kraftfulde nye funktioner til Adobe PDF Pack til samme lave pris.

• Brug det nye værktøj Udfyld og underskriv til hurtigt at udfylde PDF-formularer med den intelligente autofuldførelse.
  • Brug det nye værktøj Send til underskrivelse for at sende, spore, håndtere og gemme underskrevne dokumenter med en fuld e-signaturtjeneste.
  • Brug det nye værktøj Send og spor til at sende, spore og bekræfte elektronisk levering af dokumenter i stedet for at bruge fax eller andre dag til dag-tjenester.
  • Brug kameraet på din mobilenhed til at tage et billede af et papirdokument eller en formular og konvertere det eller den til PDF.

Hvordan sikrer Acrobat Reader DC tilgængelighed for folk med handicap?

Acrobat Reader DC gør det muligt for personer med handicap, f.eks. blindhed, svagt syn eller forringelse i bevægelsesapparatet, at interagere med PDF-dokumenter og -formularer. Disse muligheder omfatter indbyggede funktioner samt understøttelse af brugere med assisterende teknologier. Herudover giver Adobe Acrobat Pro DC forfattere et komplet sæt værktøjer til at oprette og optimere tilgængelige PDF-filer.

Ved brug af Acrobat Reader DC på Windows kan brugerne:

• Tilpasse tilgængelighedsindstillinger med brugervenlig guide
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Læse PDF'er højt ved hjælp af indbyggede funktioner eller arbejde med professionel skærmlæsningssoftware
  • Indstille farver med stor kontrast, som giver bedre synlighed
  • NYT Læs nemmere tekst i tilstand med stor kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivér visning af stor tekst ved at angive, at tekst skal have et ændret gennemløb på siderne

Ved hjælp af Acrobat Reader DC på Mac kan brugerne:

• NYT Arbejd med VoiceOver-skærmlæser på Mac OS X-computere
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Indstille farver med stor kontrast, som giver bedre synlighed
  • NYT Læs nemmere tekst i tilstand med stor kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivér visning af stor tekst ved at angive, at tekst skal have et ændret gennemløb på siderne

Få mere at vide om Adobe Accessibility Resource Center.

Sikkerhed og overholdelse

Hvad er beskyttet tilstand?

For at beskytte dig og din organisation mod skadelig kode, der forsøger at bruge PDF-formatet til at skrive til eller læse fra et computers filsystem, leverer Adobe en implementering af en "sandkasse"-teknologi, der kaldes beskyttet tilstand. Den beskyttede tilstand er aktiveret som standard i Acrobat Reader DC og beskytter mod angribere, som forsøger at installere malware på din computer, og blokerer ondsindede personer i at få adgang til – og udtrække – følsomme data og immateriel ejendom fra din computer eller firmanetværk.

Hvordan jeg styre adgangen til følsomme oplysninger?

Sikkerhedsindstillinger og adgangsrettigheder for en PDF-fil kan ikke indstilles i Reader. De kan imidlertid indstilles ved hjælp af Adobe Acrobat-software. Med sikkerhedsindstillingerne kan forfatterne definere, hvem der kan åbne, få vist, udskrive, kopiere eller ændre et dokument. Disse funktioner betyder, at organisationer kan sikre fortroligheden af følsomme oplysninger. Med adgangsrettigheder kan forfatterne definere en adgangskode, som brugerne skal bruge til at åbne dokumentet, eller de kan bruge et certifikat-id til at kryptere dokumentet, så udvalgte modtagere kan åbne det ved at angive deres egne unikke certifikat-id'er.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhedspraksisser en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt vores serviceprocesser. Uanset om det drejer sig om identitetsadministration, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document Cloud de førende sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data og personligt identificerbare oplysninger i videst mulige omfang. Få flere oplysninger om vores virksomheds sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud-sikkerheden på Adobe Security-siderne på adobe.com.

Overholder Acrobat Reader DC bestemmelser for handicaphjælp som f.eks. den amerikanske paragraf 508?

Adobe gør meget for at hjælpe handicappede og bestræber sig på at lade det afspejle sig i deres produkter og tjenester. Den amerikanske paragraf 508 blev vedtaget for at fjerne barrierer i informationsteknologi og give personer med handicap nye muligheder og for at tilskynde til udviklingen af teknologier, der hjælper med at nå disse mål. Adobe Acrobat Reader DC-funktioner, der har hjælp til personer med handicap, sammenfattes i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).

Understøtter Acrobat Reader-mobilappen EMM (enterprise mobility management)?

Ja. Adobe har forpligtet sig til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme efterspørgslen på mobilløsninger til virksomhedsproduktivitet og samtidig sikre virksomhedens beskyttelse og overholdelse. Acrobat Reader-mobilappen understøtter Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgængelig til iOS og Android.

Implementering i virksomheder

Kan min organisation distribuere Acrobat Reader DC?

Ja. Du kan nemt ansøge om en licens til at distribuere Reader i stort antal.

Hvilke værktøjer findes der til at implementere, tilpasse og opdatere Acrobat Reader i virksomheden?

Det er nemt at implementere, tilpasse og opdatere Acrobat Reader i din organisation. Du kan styre implementeringen i hele virksomheden – og reducere it-omkostningerne – ved hjælp af en række forskellige værktøjer og metoder, herunder Adobe Customization-guiden eller Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM). Læs mere om implementer i virksomheder på siden IT-ressourcer.

Hvad er forskellen mellem kontinuerlige og klassiske spor for Acrobat Reader DC-computerproduktet?

Acrobat Reader DC-computersoftware er tilgængelig til installation ved hjælp af enten det "kontinuerlige" eller "klassiske" spor.

Alle versioner af Reader, der downloades fra http://get.adobe.com/dk/reader, anvender det kontinuerlige spor, der opdaterer i baggrunden og gør det ofte for at holde sig opdateret i forhold til nye funktioner, sikkerheds- og platformsforbedringer og programrettelser. Hvis det ønskes, kan it-administratorer deaktivere automatiske opdateringer for at teste en ny version, før den gøres tilgængelig for medarbejderne. Det er kun den seneste version, der kan downloades. It-administratorer kan også fjerne gratis Adobe Document Cloud-tjenester, så medarbejderne ikke ser mulighederne under deres brugeroplevelse.

Ved hjælp af tilsvarende opdateringsmetoder til Reader X og XI anvender det klassiske spor en kvartalsvis opdateringsfrekvens og leverer kun sikkerheds- og platformsforbedringer og programrettelser. Det klassiske spor giver mulighed for adgang til gratis Document Cloud-tjenester, men giver ikke adgang til nye eller forbedrede funktioner. It-administratorer kan fjerne Document Cloud-tjenester, hvis det ønskes. Få mere at vide.

Hvad er Acrobat Reader DC MUI-versionen?

Adobe Acrobat Reader MUI er Adobes flersprogede brugerinterfaceversion af Reader, der giver dig mulighed for at udrulle det samme image af Reader i hele verden med en enkelt installation. Lokale brugere kan derefter vælge en brugergrænseflade, eller den indstilles ved hjælp af en gruppepolitik for organisationsenheder.