Systemkrav for ældre versioner: Systemkrav | Ældre versioner af Reader (XI, X, 9)

Windows

Acrobat Reader DC 32-bit

Krav
Processor Intel®- eller AMD-processor; 1,5 GHz eller hurtigere processor
Operativsystem Windows 10 (32-bit og 64-bit), Windows 8, 8.1 (32-bit og 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit og 64-bit) eller
Windows Server - 2008 R2 (64-bit), 2012 (64-bit), 2012 R2 (64-bit), 2016 (64-bit) eller 2019 (64-bit)
RAM 2 GB RAM
Harddisk    380 MB ledig diskplads
Skærmopløsning 1024 x 768 skærmopløsning
Browser Internet Explorer 11

† Med Windows-opdatering 2919355 installeret.

Acrobat Reader DC 64-bit

Bemærk:

Acrobat Reader DC 64-bit til Windows fås følgende steder – Australien, New Zealand og Storbritannien. 64-bit programmet bliver gradvist mere tilgængeligt i flere lande.

Krav
Processor Intel®- eller AMD-processor; 1,5 GHz eller hurtigere processor
Operativsystem

Windows 10 (64-bit), Windows Server 2016 (64-bit) eller Windows Server 2019 (64-bit)

RAM 2 GB RAM
Harddisk

900 MB ledig diskplads for engelsk

1 GB ledig diskplads for andre sprog

Skærmopløsning 1024 x 768 skærmopløsning
Browser Internet Explorer 11

macOS

Acrobat Reader DC

Krav
Processor Intel-processor
Operativsystem macOS v10.13, macOS v10.14, macOS v10.15 eller macOS v11*
RAM 2 GB RAM
Harddisk 380 MB ledig diskplads
Skærmopløsning 1024 x 768 skærmopløsning
Browser Safari 10.0 eller 11.0 (browser-plugin til Safari understøttes kun på 64-bit Intel-processor)

Bemærk: Versioner før august 2019 af Acrobat Reader DC, Acrobat Reader 2017 og Acrobat Reader 2015 kan ikke licenseres på macOS 10.15 Catalina og senere versioner. Adobe anbefaler kunder at opdatere deres Acrobat Reader til den seneste version. For at opdatere fra selve programmet i Hjælp-menuen skal du vælge Søg efter opdateringer og følge skærminstruktionerne for at fuldføre opdateringsprocessen.

Mobilapps

Sprogversioner

Acrobat Reader DC-programmet fås på følgende sprog:

Engelsk
Dansk Tyrkisk
Fransk Finsk Ungarsk
Tysk Norsk Ukrainsk
Japansk Forenklet kinesisk Rumænsk
Italiensk Traditionelt kinesisk Slovakisk†
Spansk Koreansk Slovensk†
Hollandsk Tjekkisk Kroatisk†
Portugisisk (Brasilien) Polsk Baskisk†
Svensk Russisk Catalansk†

† Kun tilgængelig på Windows.

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på min. 13 år og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes persondatapolitik. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og ophøres eller ændres helt eller delvist uden varsel. Der kan gælde yderligere takster eller abonnementsbetaling.