Systemkrav til ældre versioner: Systemkrav | Ældre versioner af Reader (XI, X, 9)

Acrobat Reader DC

Windows

• 1,5 GHz eller hurtigere processor
  • Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit) eller 2016 (64 bit); Windows 7 SP1 (32 bit og 64 bit), Windows 8, 8.1 (32 bit og 64 bit) eller Windows 10 (32 bit og 64 bit)
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 skærmopløsning
  • Internet Explorer 11

† Med Windows-opdatering 2919355 installeret.

macOS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.11, macOS v10.12, macOS v10.13 eller macOS v10.14*
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledig diskplads
  • 1024 x 768 skærmopløsning
  • Safari 9.0, 10.0 eller 11.0 (browser-plug-in til Safari understøttes kun på 64-bit Intel-processor)

Understøttelse af 10.14 – få flere oplysninger i dokumentet Kendte problemer.

Mobilapps

Sprogversioner

Acrobat Reader DC-programmet fås på følgende sprog:

Engelsk
Dansk Tyrkisk
Fransk Finsk Ungarsk
Tysk Norsk Ukrainsk
Japansk Forenklet kinesisk Rumænsk
Italiensk Traditionelt kinesisk Slovakisk†
Spansk Koreansk Slovensk†
Nederlandsk Tjekkisk Kroatisk†
Portugisisk Polsk Baskisk†
Svensk Russisk Katalansk†

† Fås kun til Windows.

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og ældre og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Der kan gælder yderligere takster eller abonnementsbetaling.