Deaktivering af automatisk opdatering | Shockwave

Under installation af Adobe Shockwave Player kan man angive, at softwaren skal opdateres automatisk. Hvis denne indstilling aktiveres, kontakter Shockwave Player en Adobe-server med jævne mellemrum. Hvis der er opdateringer til Shockwave-softwaren, bliver brugeren spurgt, om Shockwave Player skal opdateres. Denne indstilling kan ændres, efter at Shockwave Player er blevet installeret, i genvejsmenuen til en Shockwave-video. Hvis indstillingen ikke aktiveres, kontakter Shockwave Player ikke Adobe-serveren, og softwaren opdateres ikke.

Du kan deaktivere automatiske opdateringer af Shockwave-softwaren ved at følge nedenstående trin:

1

Gå ind på velkomstsiden til Shockwave:http://www.adobe.com/shockwave/welcome/

Bemærk: Genvejsmenuen kan åbnes i alle Shockwave-videoer, så længe forfatteren har aktiveret genvejsmenuen, men vi giver dig URL-adressen her for at gøre det nemmere for dig.

2

Windows: Højreklik på Shockwave-videoen.

Macintosh:
Ctrl-klik på Shockwave-videoen.

3

Vælg "Egenskaber" i rullemenuen.

4

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk opdateringstjeneste" for at deaktivere automatiske opdateringer.