Aktivering af Shockwave Player i Internet Explorer

1. Klik på værktøjsikonet (tandhjulet).

Klik på værktøjsikonet øverst til højre i Internet Explorer
  2. I den viste pop op-menu skal du vælge Administrer tilføjelsesprogrammer.

Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer i pop op-menuen
  3. I den viste dialogboks skal du vælge Værktøjslinjer og udvidelser.

Vælg Værktøjslinjer og udvidelser i dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer
  4. På listen over tilføjelsesprogrammer skal du se efter Shockwave ActiveX Control (som er et andet navn for Shockwave Player).

Kontrollér, om Shockwave ActiveX Control er deaktiveret i kolonnen Status. Klik i rækken med Shockwave ActiveX Control for at markere den.

I dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer skal du markere Shockwave ActiveX Control, hvis det er deaktiveret
  5. Klik på Aktivér.

Klik på Aktivér i dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer, når Shockwave ActiveX Control er markeret
  6. Luk dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer

7. Klik på Opdater for at indlæse websiden igen. Hvis animationen afspilles i trin 5 af hjælpen til Shockwave Player, er Shockwave Player aktiveret.

Aktivering af Shockwave Player i Firefox

1. Vælg Firefox > Tilføjelser.

Åbn Firefox, vælg Firefox i øverste venstre hjørne, og vælg Tilføjelser i menuen
  2. Vælg Plugins.

Klik på Plugins i vinduet Administration af tilføjelser i Firefox.
  3. På listen over tilføjelsesprogrammer skal du se efter Shockwave for Director (som er et andet navn for Shockwave Player). Se, hvilken status der vises til højre for pluginets navn.

Find Shockwave for Director på listen over tilføjelsesprogrammer, og se, om det er aktiveret eller deaktiveret
  4. Vælg Aktivér altid i pop op-menuen.

Vælg Aktivér altid i vinduet Administration af tilføjelser i Firefox
  5. Luk vinduet Administration af tilføjelser.

6. Klik på Opdater for at indlæse websiden igen. Hvis animationen afspilles i trin 5 af hjælpen til Shockwave Player, er Shockwave Player aktiveret.