Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke logge på eller finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe ColdFusion ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Download og installer

Hvordan installerer jeg ColdFusion?

Hjælp til installation af ColdFusion. Download programmet fra siden ColdFusion Downloads.

Hvorfor kan jeg ikke installere ColdFusion?

Kan jeg downloade en prøveversion af ColdFusion?

Hvordan installerer jeg ColdFusion Express?

ColdFusion Express er en ny mulighed i 2018-udgaven af ColdFusion. Du kan bruge denne version til hurtigt at konfigurere en udviklingssession i ColdFusion uden at skulle køre hele installationsprogrammet. Se Installation af ColdFusion Express.

Min prøveperiode udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Når prøveperioden på 30 dage slutter, konverteres prøveversionen af ColdFusion automatisk til den fulde udgave til udviklere, som indeholder en server og alle funktioner til udvikling. Hvis du vil udvikle og installere programmer, skal du købe Standard- eller Enterprise-udgaven af ColdFusion. Flere oplysninger om de forskellige udgaver ColdFusion og køb af dem.

Sådan kommer du i gang

Hvor finder jeg oplysninger om basal fejlfinding?

Med disse basale fejlfindingstest kan du løse de fleste problemer.

Hvordan bruger jeg ColdFusion Administrator?

Læs om, hvordan du kan bruge ColdFusion Administrator til at justere indstillinger og tjenester, ændre adgangskoder og udføre andre administrative opgaver.

Hvordan konfigurerer jeg fejlrettelser?

Hvordan konfigurerer jeg en datakilde?

Læs mere om datakildehåndtering.

Udvikling af programmer

Hvor kan jeg læse mere om udvikling af programmer?

Hvad er ColdFusion Builder?

ColdFusion Builder er et IDE-program til udvikling og installation af mobilapps. Du kan få flere oplysninger under de ofte stillede spørgsmål om ColdFusion Builder.

Hvor kan jeg læse mere om ColdFusion Builder?

Hvor kan jeg læse mere om udvikling af mobilapps?

Hvordan aktiverer jeg webtjenesten RESTful?

CFML

Hvor finder jeg dokumentationen til CFML?

I CFML-brugervejledningen kan du få hjælp til mærker, funktioner, reserverede variabler m.m. i CFML. Du kan også finde oplysninger i denne vejledning til programmeringssproget CFML.

Hvilke mærker og funktioner er der til rådighed i CFML?

Komplet liste over mærker og funktioner i CFML.

Jeg har brug for oplysninger om serializeJSON og deserializeJSON.

Læs mere om parametrene for og brugen af funktionerne serializeJSON og deserializeJSON.

Jeg har brug for oplysninger om brugen af en matrix (array).

Opdateringer

Hvor finder jeg de nyeste opdateringer?

Find den nyeste opdatering til 2016-udgaven af ColdFusion samt oplysninger om hver enkelt opdatering og dens udgivelsesdato. Der findes oplysninger om andre opdateringer på siden med opdateringer til ColdFusion.

Hvad er forskellen mellem 2018-udgaven af ColdFusion og tidligere udgaver?

Hvor finder jeg hjælp til tidligere udgaver af ColdFusion?

Hvordan afinstallerer jeg en opdatering?

Læs om, hvordan du afinstallerer den seneste opdatering, hvis der opstår problemer.

Relaterede apps og tjenester