Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Dreamweaver?

Du kan downloade Dreamweaver fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere Dreamweaver?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Dreamweaver?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Dreamweaver på en anden computer?

Du kan installere Dreamweaver og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Hvordan opretter jeg forbindelse til en FTP-server?

Hvordan kan jeg udføre fejlfinding på FTP-konfigurationen?

Hvordan importerer eller eksporterer jeg en side?

Læs mere om, hvordan man importerer og eksporterer alle sideindstillinger, herunder indstillinger for FTP-forbindelsen, fra en maskine eller Dreamweaver-installation til en anden.

Hvordan tilføjer jeg link?

Læs mere om, hvordan man laver forskellige typer link.

Hvad er CSS Designer?

Responsive websteder

Hvordan designer jeg et responsivt websted? Understøttes Bootstrap?

I denne videovejledning kan du se, hvordan man bruger Bootstrap-skabeloner til hurtigt at bygge et responsivt websted. Du kan finde flere oplysninger om oprettelse af Bootstrap-dokumenter i denne artikel.

Kan jeg få en forhåndsvisning af webstedet på mobilenheden, før jeg udgiver det?

Jeg kan ikke få en forhåndsvisning af siderne på enheden. Hva' er der galt?

Prøv løsningerne i denne fejlfindingsvejledning for Forhåndsvisning af enhed for at løse problemet.

Hvordan får jeg en forhåndsvisning af siderne i en browser?

Du kan bruge Direkte visning til at få det mest præcise billede af, hvordan siden vil se ud i en webbrowser. Læs mere om det i artiklen forhåndsvisning af sider.

Almindelige problemer