Adobe tilbyder gratis prøveversioner af sine programmer. Få yderligere oplysninger om prøveversionerne af Creative Cloud-apps her Download og installer Creative Cloud-prøveversioner.

Du kan få oplysninger om prøveversioner af andre Adobe-apps i emnerne nedenfor:

Jeg vil gerne hente en prøveversion

Inden du går i gang med at hente filer, bør du prøve at gøre følgende:

Har administratorrettigheder til den konto, du bruger.

Brug den seneste version af Internet Explorer (Windows OS), Firefox (Windows eller macOS), Chrome (Windows eller macOS) eller Safari (macOS).

Du har et gyldigt Adobe ID.

Deaktiver blokering af pop-up-vinduer i browseren. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.

Deaktiver firewall-, antivirus- og andre sikkerhedsprogrammer fra tredjepart. (Windows | Mac)

Gå til siden med Overførsler, og klik på det ønskede produkt, eller vælg Prøv ved det ønskede produkt. Følg vejledningen på skærmen. Nedenfor finder du yderligere vejledning.

Jeg har brug for vejledning til download og installation af en prøveversion

Hvis du vil finde download- og installationsvejledninger for produktet, skal du klikke på produktnavnet nedenfor.

Vejledning i download og installation af prøveversioner af Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Vælg dit operativsystem, og følg instruktionerne:

1. Log på med dit Adobe ID (den e-mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe).

Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

adobeid
  2. På siden Download, som åbnes, skal du vælge et sprog i rullemenuen og derefter klikke på knappen Download. Akamai Download Installer Manager åbnes.

photoshop_elements

Akamai Download Manager Installer åbnes og begynder at downloade og installere Adobe Photoshop Elements.

Installationsprogrammet til Akamai Download Manager
  3. Vælg en destination, hvor prøveversionsfilerne skal gemmes. Når overførslen er færdig, installeres softwaren.

Vælg en destination
  4. Dobbeltklik på prøvesoftwaren for at starte installationen. Vælg Jeg accepterer under Akamai-licensaftale, og følg installationsprogrammets anvisninger for at installere softwaren.

Vælg Jeg accepterer
  5. Din software er blevet installeret og er klar til brug. Du finder den ved at gå ind i Start > Alle programmer eller søge efter den i startmenuen.

1. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log på
  2. Vælg et sprog til det ønskede program, og klik på Hent.

Klik på Download
  3. Vælg en destination, hvor den overførte fil skal gemmes, og klik på Åbn. Når overførslen er færdig, skal du installere softwaren.

Vælg en destination, og klik på Åbn
  4. Vent, mens prøveversionssoftwaren overføres.

5. Tryk på Prøv i menuen, når softwarens installationsprogram starter.

Vælg Prøv
  6. Log på med dit Adobe ID.

Log ind med dit Adobe ID
  7. Vent, mens prøveversionssoftwaren installeres.

Status for installation
  8. Klik på Start nu for at begynde at bruge din prøveversion.

Klik på Start nu

Vejledning i download og installation af Adobe Captivate og Adobe Technical Communications Suite

Vælg dit operativsystem, og følg instruktionerne:

1. Besøg siden for download af Adobe Captivate-prøveversionen eller Adobe Technical Communication Suite-prøveversionen.

2. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log ind med dit Adobe ID
  3. Udfyld skemaet, og klik på Download.

Udfyld skemaet, og klik på Download
  4. Vælg en destination, hvor filen skal gemmes. Akamai Download Manager Installer downloader produktet til det angivne sted, sådan som det er vist her.

Vælg en destination, hvor den overførte fil skal gemmes
  5. Klik på Installer nu for at starte installationen af softwaren.

Klik på Installér nu
  6. Vælg en destination, hvor softwaren til din prøveversion skal gemmes.

Vælg en destination, hvor filerne skal pakkes ud
  7. Klik på Prøv for at starte installationen af din prøveversionssoftware.

Klik på knappen Prøv
  8. Følg anvisningerne fra installationsprogrammet.

Klik på Acceptér, og følg anvisningerne
  9. Din software er blevet installeret og er klar til brug. Du finder den ved at gå ind i Start > Alle programmer.

1. Besøg siden for download af Adobe Captivate-prøveversionen eller Adobe Technical Communication Suite-prøveversionen.

2. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log ind med dit Adobe ID
  3. Udfyld skemaet, og klik på Download.

Klik på Download
  4. Find den overførte fil. Hvis du ikke er sikker på, hvor den overførte fil er placeret, skal du se siden Find overførte filer. Dobbeltklik på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet.

Dobbeltklik på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet
  5. Følg anvisningerne fra installationsprogrammet til Akamai Download Manager.

Klik på Fortsæt
  6. Så snart installationen af Akamai Download Manager er færdig, kan du overføre softwaren til din prøveversion.

Installationen via Akamai Download Manager er afsluttet
  7. Vælg en destination, og gem prøveversionssoftwaren.

8. Når overførslen er færdig, skal du klikke på Installer nu.

9. Dobbeltklik på softwareikonet.

10. Opret et Adobe ID, hvis du ikke allerede har gjort det, eller log på. Fortsæt med at følge resten af installationsprogrammets anvisninger.

11. Softwaren til din prøveversion er klar til brug. Du finder den i mappen Programmer.

Jeg skal udføre fejlfinding i forbindelse med en overførsel eller installation

Prøv siden Fejlfinding af problemer med overførsler for at håndtere de mest almindelige problemer.

Hvis ingen af disse ressourcer løser dit problem, skal du besøge fejlfindingssiderne tilknyttet det pågældende produkt:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Kan ikke hente prøveversion | Akamai Download Manager

Adobe Captivate 8

Adobe Technical Communication Suite

Fejlfinding i Akamai Download Manager 3 | Prøveversioner af produkter

Problemet er endnu ikke løst

Prøv Adobes Community-hjælp

Søg i Forum for overførsel og installation af prøveversioner, eller stil et nyt spørgsmål vedrørende dit problem med overførslen af prøveversionen.

Teknisk support vedr. prøveversioner

Adobe tilbyder gratis support – kun vedr. installationsproblemer. Få hjælp på /kontakt os.

Når prøveperioden er slut, kan Adobes kundeservice ikke hjælpe dig med at forlænge prøveperioden, end ikke hvis prøveversionen holder op med at virke før tid. Prøveversioner slutter i utide af forskellige årsager. Af de forskellige årsager kan nævnes ændring af din systemtid (klokkeslæt) eller modifikationer af produktets installationsfiler (dvs. ændring af tilladelser).