Adobe tilbyder gratis prøveversioner af sine programmer. Denne side indeholder oplysninger om download, installation og fejlfinding. Gå i gang ved at vælge fra emnerne nedenfor.

Bemærk:

Få yderligere oplysninger om Creative Cloud-prøveversioner herDownload og installer Creative Cloud-prøveversioner.

Jeg vil gerne hente en prøveversion.

Inden du går i gang med at hente filer, bør du prøve at gøre følgende:

Har administratorrettigheder til den konto, du bruger. (Windows | Mac)

Brug den seneste version af Internet Explorer (Windows OS), Firefox (Windows eller Mac OS), Chrome (Windows eller Mac OS) eller Safari (Mac OS).

Du har et gyldigt Adobe ID.

Deaktiver blokering af pop-up-vinduer i browseren. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.

Deaktiver firewall-, antivirus- og andre sikkerhedsprogrammer fra tredjepart. (Windows | Mac)

Gå til siden med Overførsler, og klik på det ønskede produkt, eller vælgPrøv ved det ønskede produkt. Følg vejledningen på skærmen. Nedenfor finder du yderligere vejledning.

Jeg har brug for vejledning til overførsel og installation af en prøveversion.

Hvis du vil finde download- og installationsvejledninger for produktet, skal du klikke på produktnavnet nedenfor.

Vejledning i download og installation af prøveversioner af Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Vælg dit operativsystem fra nedenstående faner.

Windows OS

1. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe).

Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

2. På siden Download, som åbnes, skal du vælge et sprog i rullemenuen og derefter klikke på knappen Download. Akamai Download Installer Manager åbnes.

Akamai Download Manager Installer åbnes og begynder at downloade og installere Adobe Photoshop Elements.

3. Vælg en destination, hvor prøveversionsfilerne skal gemmes. Når overførslen er færdig, installeres softwaren.

4. Dobbeltklik på prøvesoftwaren for at starte installationen. Vælg Jeg accepterer under Akamai-licensaftale, og følg installationsprogrammets anvisninger for at installere softwaren.

5. Din software er blevet installeret og er klar til brug. Du finder den ved at gå ind i Start > Alle programmer eller søge efter den i startmenuen.

Mac OS

1. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log på
  2. Vælg et sprog til det ønskede program, og klik på Hent.

Klik på Download
  3. Vælg en destination, hvor den overførte fil skal gemmes, og klik på Åbn. Når overførslen er færdig, skal du installere softwaren.

Vælg en destination, og klik på Åbn
  4. Vent, mens prøveversionssoftwaren overføres.

5. Tryk på Prøv i menuen, når softwarens installationsprogram starter.

Vælg Prøv
  6. Log på med dit Adobe ID.

Log på
  7. Vent, mens prøveversionssoftwaren installeres.

Status for installation
  8. Klik på Start nu for at begynde at bruge din prøveversion.

Klik på Start nu

Vejledning i download og installation af Captivate og Technical Communications Suite

Vælg dit operativsystem fra nedenstående faner.

Windows OS

1. Besøg siden for download af Captivate -prøveversionen eller siden Download Technical Communication Suite -prøveversion.

2. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log på
  3. Udfyld skemaet, og klik på Download.

Klik på Download
  4. Vælg en destination, hvor filen skal gemmes. Akamai Download Manager Installer downloader produktet til det angivne sted, sådan som det er vist her.

Status for overførsel
  5. Klik på Installer nu for at starte installationen af softwaren.

Klik på Installér nu
  6. Vælg en destination, hvor softwaren til din prøveversion skal gemmes.

Gem destination
  7. Klik på Prøv for at starte installationen af din prøveversionssoftware.

Klik på Prøv
  8. Følg anvisningerne fra installationsprogrammet.

Klik på Accepter
  9. Din software er blevet installeret og er klar til brug. Du finder den ved at gå ind i Start > Alle programmer.

Mac OS

1. Besøg siden for download af Captivate -prøveversionen eller siden Download Technical Communication Suite -prøveversion.

2. Log på med dit Adobe ID (den mailadresse og adgangskode, som du har registreret hos Adobe). Hvis du ikke har registreret dig hos Adobe, skal du klikke på Få et Adobe ID for at registrere dig.

Log på
  3. Udfyld skemaet, og klik på Download.

Klik på Download
  4. Find den overførte fil. Hvis du ikke er sikker på, hvor den overførte fil er placeret, skal du se siden Find overførte filer. Dobbeltklik på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet.

Dobbeltklik på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet
  5. Følg anvisningerne fra installationsprogrammet til Akamai Download Manager.

Klik på Fortsæt
  6. Så snart installationen af Akamai Download Manager er færdig, kan du overføre softwaren til din prøveversion.

Installationen via Akamai Download Manager er afsluttet
  7. Vælg en destination, og gem prøveversionssoftwaren.

8. Når overførslen er færdig, skal du klikke på Installer nu.

9. Dobbeltklik på softwareikonet.

10. Opret et Adobe ID, hvis du ikke allerede har gjort det, eller log på. Fortsæt med at følge resten af installationsprogrammets anvisninger.

11. Softwaren til din prøveversion er klar til brug. Du finder den i mappen Programmer.

Jeg skal udføre fejlfinding i forbindelse med en overførsel eller installation.

Prøv siden Fejlfinding af problemer med overførsler for at håndtere de mest almindelige problemer.

Hvis ingen af disse ressourcer løser dit problem, skal du besøge fejlfindingssiderne tilknyttet det pågældende produkt:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Kan ikke hente prøveversion | Akamai Download Manager

Captivate 8

Technical Communication Suite

Fejlfinding i Akamai Download Manager 3 | Prøveversioner af produkter

Problemet er endnu ikke løst

Prøv Adobes Community-hjælp

Søg i Forum for overførsel og installation af prøveversioner, eller stil et nyt spørgsmål vedrørende dit problem med overførslen af prøveversionen.

Teknisk support vedr. prøveversioner

Adobe tilbyder gratis support – kun vedr. installationsproblemer. Få hjælp på /kontakt os.

Når prøveperioden er slut, kan Adobes supportafdeling ikke hjælpe dig med at forlænge prøveperioden, end ikke hvis prøveversionen holder op med at virke før tid. Prøveversioner slutter i utide af forskellige årsager. Af de forskellige årsager kan nævnes ændring af din systemtid (klokkeslæt) eller modifikationer af produktets installationsfiler (dvs. ændring af tilladelser).