Hvis der vises en meddelelse, der ligner, dem der vises nedenfor, når du prøver at installere produktet, som siger, at serienummeret er annulleret eller ugyldigt, skyldes det, at det serienummer, du prøver at bruge, er blevet blokeret af Adobe.

Adobe blokerer serienumre, som ikke er udstedt af Adobe, eller som har været misbrugt af uautoriserede sælgere til at fremstille forfalsket software. Desværre får du kun besked om, at serienummeret er blokeret af denne årsag, hvis du aktiverer eller installerer Adobe-software på ny. Der er flere løsninger, du kan prøve, hvis denne meddelelse vises:

• Kontrollér, at du anvender det korrekte serienummer for dit installerede program: Find dit serienummer

Bemærk:

Et serienummer indeholder kun 24 tal. Her er et eksempel på et serienummerformat: 8721-0892-0867-4459-9223-2874.

• Hvis serienummeret, der er tilknyttet softwaren, er blokeret, kan du finde flere oplysninger og hurtigt løse problemet på denne side.
Meddelelse om blokeret nøgle
Meddelelse om blokeret nøgle
Et andet eksempel på en meddelelse om en blokeret nøgle
Et andet eksempel på en meddelelse om en blokeret nøgle