Når du starter eller installerer et Creative Cloud eller CS6 produkt, modtager du følgende fejl:

Vi kan desværre ikke give et nyt serienummer til <produktnavn>.  Kontakt kundesupport."

Serienummerfejl

Løsning

Bemærkning til Creative Cloud-medlemmer:
Creative Cloud bruger ikke serienumre, istedet logger brugere ind med deres Adobe-id.

1. Få fat i serienummeret

Ethvert Adobe Creative Suite-produkt, du køber, leveres med et serienummer. Brug serienummeret til at verificere ejerskabet af dit Adobe Creative Suite-produkt. Her kan du finde serienummeret:

• Dvd købt hos en forhandler: Serienummeret er bag på dvd-coveret.
  • Købt som elektronisk overførsel: Serienummeret er i e-mailen med kvitteringen fra Adobe Store. Adobe Store sender kvitteringen til den e-mailadresse, du brugte som dit Adobe-id, da du købte produktet. Detailkunder kan også finde deres serienummer via deres Adobe.com-konto. Ved alle ordrer på overførsler i Online Store registreres serienummeret automatisk i din konto.
  • Registrerede serienumre: Hvis du har registreret dit serienummer med et Adobe-id, er dette serienummer på din Adobe.com-konto under Adobe-id'et.
  • Uddannelse: Lærere og studerende kan få deres serienummer fra Adobe Educational-webstedet.  Gå til et af disse steder, hvis du skal have hjælp til at finde dit uddannelses-serienummer:
  • Volumenlicens: Serienummeret er på dit Adobe Open Options/Adobe Volume Licensing-licenscertifikat. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at kontakte Adobe-forhandleren eller Adobes afdelingen for tekniske oplysninger for at få disse oplysninger. Serienummeret står også på licenseringswebstedet (LWS). Hvis du ikke kan finde dit certifikat, kan du logge ind på kontoen og finde serienummeret på din ordre. (Bemærk: Du skal være anført som kontaktperson på kontoens id-nummer for at få vist serienumre på ordren.)
    Vigtigt: Når du køber software gennem Adobe volumenlicens, skal softwaren hentes fra licenswebstedet (LWS). Du kan også installere softwaren ved hjælp af den CD eller DVD, der fulgte med volumenlicensordren. Hvis serienummeret ikke fungerer, skyldes det muligvis, at du prøver at aktivere en prøveversion eller en almindelig købeversion af programmet med det.
  • Forhandler (OEM): Den oprindelige udstyrsproducent oplyser serienummeret. OEM-produkter er pakket sammen med hardwaren eller anden software. (Nogle gange kan du f.eks. købe en computer, hvor der allerede er installeret et Adobe-produkt). Kontakt firmaet, der sammensatte pakkeproduktet.

2. Genindtast serienummeret til det Creative Suite-program, som du prøver at installere.

Titelbaren viser navnet på det program, der bliver installeret. De følgende oplysninger kan hjælpe dig med at indtaste serienummeret korrekt.

• Installationsprogrammet kan kun installere det program, som det er beregnet til at installere. Der er et separat installationsprogram for hvert program i Adobe Creative Suite. Du kan fx ikke indtaste serienummeret til Photoshop for at installere et andet program i pakken.
  • Installationsprogrammet kan kun anvendes på den platform, som det er beregnet til. Et serienummer til Windows virker fx ikke på Mac OS.
  • Serienumre er numeriske. Undgå at indtaste bogstaver.
  • Ignorer bindestreger, når du indtaster serienummeret. (Installationsprogrammet og opstartsprocessen accepterer serienumre, der indtastes med bindestreger, hvis du indtaster dem uforsætligt.)
  • Installationsprogrammet virker kun på én platform (Mac OS, Windows), men virker på samtlige af de følgende. (Installationsprogrammet fungerer til software på alle sprog.)
    • Alle sprog
    • Serienumre til fulde versioner eller opgraderinger
    • Detail, undervisningsmæssig, volumenlicens eller forhandler (ikke købt direkte fra Adobe)
    • Prøveversion

3. (Opstart) Geninstaller programmet med serienummeret.

Installationsprogrammet lader dig installere programmet som en prøveversion eller som et program, der er registreret med et serienummer. Hvis du installerer en prøveversion, skal du verificere installationssproget, når du installerer.

• Hvis dit serienummer er til et andet sprogsæt end installationssproget, får du følgende fejlbesked.
  • Denne software er sprogspecifik og installerer to sprogpakker. Der er en sproggruppe for hver linje. Du kan registrere hvert sprog i pakken med et serienummer. Du vil ikke få en serienummerfejl, hvis du installerer på ét sprog, og registrerer programmet med et serienummer i et andet.
    • en_US (universelt engelsk)\en_GB (internationalt engelsk)
    • fr_FR (fransk)\fr_CA (fransk canadisk)
    • es_ES (spansk)\es_MX (sydamerikansk spansk)

Geninstaller programmet, og indtast serienummeret, når du bliver bedt om det.