Jeg får fejlen: ”Serienummeret er ikke gyldigt til dette produkt” når Adobe Creative Suite installeres

Hvis du har indtastet serienummeret til dit Creative Suite-program, og får fejlmeddelelsen "Serienummeret er ikke gyldigt til dette produkt", skal du følge disse trin.

Løsning 1: Kontrollér installationsprogrammet, og indtast serienummeret igen.

Korrekt installationsprogram

Vær sikker på at du bruger det korrekte installationsprogram for dit produkt og platform.

• Brug altid suite installationsprogrammet, ikke et installationsprogram til et enkeltstående produkt, medmindre du har Acrobat 9, Adobe Premiere Pro CS4 (32 bit), eller After Effects CS4 (32 bit). Disse produkter kræver et separat serienummer og medie. Disse programmer kan ikke installeres med Creative Suite-serienummeret og -mediet.
  • Serienummeret til Creative Suite virker ikke i installationsprogrammerne til de enkelte produkter. For kun at installere nogle Creative Suite-produkter, skal du vælge Brugerdefineret installation i Creative Suite installationsprogrammet, og vælg derefter de produkter, du ønsker at installere.
  • Installationsprogrammet kan kun anvendes på den platform, som det er beregnet til. Et serienummer til Windows virker fx ikke på Mac OS.

Korrekt serienummer

Kontrollér, at det er serienummeret, du indtaster.

• Serienumre er 24 tegn numeriske strenge. Undgå at indtaste bogstaver. Du kan finde hjælp i afsnittet Find serienummeret.
  • Ignorer bindestreger, når du indtaster serienummeret.

Korrekt sprog

Hvis serienummeret er til et andet sprog end det, du har valgt som installationssprog – f.eks. hvis du har købt en tysk version af Creative Suite, men vil installere det på engelsk – vises der en meddelelse om, at serienummeret er ugyldigt. Installer programmet igen, og vælg det korrekte sprog. Indtast serienummeret, når du bliver bedt om det.

Bemærk:

Denne software er sprogspecifik og installerer to sprogpakker. Der vises ikke altid en fejl om ugyldigt serienummer, når du installerer på ét sprog med et serienummer fra et andet.

• en_US (universelt engelsk)\en_GB (internationalt engelsk)
  • fr_FR (fransk)\fr_CA (fransk canadisk)
  • es_ES (spansk)\es_MX (sydamerikansk spansk)

Løsning 2: Slet dernæst aktiveringsdatabasefilerne.

Aktivering database filer, der er beskadiget eller har forkerte filrettigheder kan forhindre dit produkt i at blive installeret korrekt.

1. Slet mappen Adobe PCD og filen caps.db fra følgende placeringer:

Windows:

• \Programfiler\Fællesfiler\Adobe\Adobe PCD
    • \Programfiler\Fællesfiler\Adobe\caps\caps.db

Mac OS:

• /Bibliotek/Programsupport/Adobe/Adobe PCD/
    • /Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/caps/caps.db
  2. Genstart dit Adobe-program. Angiv dit serienummer, når du bliver bedt om det.

Hvis du ikke bliver bedt om at indtaste et serienummer eller programmet vil ikke åbne, skal du afinstallere og geninstallere programmet.

3. Afinstaller programmet, hvis det er nødvendigt. For Creative Suite-programmer, afinstalleres hele Creative Suite, ikke bare et enkelt program.

Bemærk:

Hvis du har problemer med en enkeltstående udgave af Lightroom, skal du afinstallere flere filer manuelt, efter at have kørt afinstallationsprogrammet. For instruktioner, se Afinstaller Lightroom manuelt.

4. Geninstaller programmerne ved hjælp af Creative Suite installationsprogrammet og serienummeret.

Bemærk:

Du kan downloade produktet direkte fra Andre downloads siden på adobe.com, og derefter geninstallere.

5. Start programmet.

Løsning 3: Kør værktøjet CC Cleaner til Windows

Creative Cloud (CC) Cleaner værktøjet kan fjerne installationsfilerne til Creative Suite-programmerne der er beskadiget, eller som er årsag til problemer med en ny installation.

Bemærk:

Creative Cloud Cleaner værktøjet er designet til at køre efter du har afinstalleret dit Adobe program.  Kør det passende afinstallationsprogram for at fjerne programmet der ugyldigt serienummer fejlen først, og kør derefter CC Cleaner værktøjet.

1. Afinstaller programmet. For Creative Suite-programmer, afinstalleres hele Creative Suite, ikke bare et enkelt program.

Bemærk:

Hvis du har problemer med en enkeltstående udgave af Lightroom, skal du afinstallere flere filer manuelt, efter at have kørt afinstallationsprogrammet. For instruktioner, se Afinstaller Lightroom manuelt.

2. Kør værktøjet CC Cleaner

Windows: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe

Mac OS: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg

3. Kør CC Cleaner værktøjet, og følg vejledningen på skærmen for at fjerne det ønskede program.

For detaljerede instruktioner om, hvordan du kører CC Cleaner værktøjet, se Brug Creative Cloud Cleaner værktøjet til at løse problemer med installation.

4. Download produktet fra Andre downloads siden og geninstaller.

Bemærk:

Kontroller systemkrav før du downloader og installerer produktet.

Løsning 4: Installer produktet som prøveversion

1. I dialogboksen til serienummer, slet serienummeret og Jeg vil gerne prøve. Klik så på Næste.

2. Afslut installationen, og start produktet.

3. I Software dialogboksen, vælg Jeg har et serienummer og ønsker at licensere dette produkt.

4. Indtast dit serienummer.

5. Klik Næste og slut med at starte programmet.

Løsning 5. Opret en ny brugerkonto og geninstaller produktet

Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette de nødvendige filer og mapper. Opret en ny konto, log på den nye konto, og prøv derefter at geninstallere Adobe programmet.