Find serienummeret hurtigt, så du kan opgradere produktet eller installere det igen. Lær også, hvordan du retter ugyldige eller annullerede serienumre.

Hvis et Creative Cloud-program beder om serienummeret

Creative Cloud-programmer kræver ikke serienumre. Hvis du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter en Creative Cloud-app, er det en fejl. Du kan få hjælp til at løse dette problem i Fejlfinding, når Creative Cloud-apps beder om et serienummer.

Hvis du købte produktet på Adobe.com eller har registreret det

Hvis du har registreret produktet eller hentet det på Adobe.com, er det nemt at finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

Du finder en liste over dine registrerede produkter og deres serienumre ved at følge disse trin:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste. Hvis du har oprettet din Adobe ID-konto via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google), er dit Adobe ID det samme som e-mailadressen, der er tilknyttet den pågældende konto. Du finder flere oplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

2. Vælg Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

3. Klik på Ordreoversigt i venstre rude.

Ordreoversigt
  4. Klik på ordrenummeret i kolonnen ORDRENR på skærmen Ordreoversigt.

Klik på ordrenummeret
  5. Klik på Downloads og serienumre på skærmen med ordrenumre.

Downloads og serienumre

Dit serienummer vises.

Find serienummer

Hvis du har emballagen til produktet eller en indløsningskode fra en forhandler

Hvis du har emballagen til produktet eller en indløsningskode fra en forhandler, kan du finde serienummeret i følgende tabel.

Hvordan har du købt dit produkt?

Hvor finder du koden eller serienummeret?

Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler

Se afsnittet Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler nedenfor.

Som en produktversion for studerende og undervisere

Se Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.

Som en volumenlicens

Du kan finde serienummeret på Adobes licenswebsted.

Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler

Sådan finder du serienummeret, hvis du har købt produktet med et forudbetalt kort eller hos en forhandler, eller hvis du har et produkt, som stadig er i æsken.

Hvad har du?   Hvor finder du koden eller serienummeret?
Et forudbetalt kort

Din indløsningskode findes under skrabefeltet på bagsiden af kortet.

Du finder en detaljeret vejledning i afsnittet Hjælp til indløsningskode.

En produktæske

Serienummer

Serienummeret findes på diskens omslag eller på selve produktæsken. Serienummeret er en streng på 24 tegn, der kun består af tal.

Bemærk: Ved Elements-produkterne står serienummeret på omslaget til dvd'en.

Indløsningskode

Din indløsningskode findes på en seddel inde i kassen. Indløsningskoden er en streng på 22 tegn, der består af både tal og bogstaver.

Du finder en detaljeret vejledning i afsnittet Hjælp til indløsningskode.

En e-mail fra forhandleren

Du finder indløsningskoden eller serienummeret i e-mailen.

Hvis du har modtaget en indløsningskode, finder du flere oplysninger i Hjælp til indløsningskode.

Ugyldigt eller annulleret serienummer

Hvis du får en meddelelse om, at serienummeret er annulleret eller ugyldigt, når du prøver at installere Adobe Creative Suite eller Adobe Acrobat, skyldes det, at det serienummer, du prøver at bruge, er blevet blokeret af Adobe. Adobe blokerer serienumre, som ikke er udstedt af Adobe, eller som har været misbrugt af uautoriserede sælgere til at fremstille forfalsket software. Desværre får du kun besked om, at serienummeret er blokeret af denne årsag, hvis du aktiverer eller installerer Adobe-software på ny.

Du kan læse mere og få hjælp til løse dette problem på denne side.