Käyttöopas Peruuta

Bridgen järjestelmävaatimukset

1. Bridgen käyttöopas
  2. Esittely
    1. Uutta Bridge-versiossa
    2. Bridgen järjestelmävaatimukset
    3. Adobe Bridge -työtila
    4. Valokuvien tuonti Photo Downloaderin avulla
    5. Sisällön ja resurssien järjestäminen Adobe Bridgessä
  3. Resurssien käsitteleminen
    1. Creative Cloud Libraries -kirjastot Bridgessä
    2. PDF-kontaktiarkin luominen Tulostus-työtilassa
    3. Tiedostojen katselu ja hallinta Adobe Bridgessä
    4. Metatietojen käsitteleminen Adobe Bridgellä
    5. Adobe Bridge -välimuistin käyttäminen
    6. Avainsanojen käyttäminen Adobe Bridgessä
    7. Adobe Bridge -ohjelman käynnistäminen
    8. Adobe Bridgen Sisältö-paneelin mukauttaminen
    9. Esikatsele kuvia ja muokkaa kuvausaikaa
    10. Kokoelmien käyttäminen Adobe Bridgessä
    11. Tiedostojen pinoaminen Adobe Bridgessä
    12. Tehtävien automatisointi Adobe Bridgessä
    13. Työnkulkujen luontityökalu
    14. Dynaamisten mediatiedostojen esikatselu Adobe Bridgessä
    15. Web-gallerioiden ja PDF-tiedostojen luonti
    16. Bridgen jaetun välimuistin käyttäminen
    17. Mediavälimuistin hallinta
  4. Bridge ja muut Adobe-sovellukset
    1. Adobe Media Encoderin käyttö
    2. Adobe Premiere Pron käyttö
  5. Vienti ja julkaisu
    1. Resurssien muuntaminen Vie-paneelissa
    2. Kuvien lataaminen Adobe Stockiin
    3. Resurssien julkaisu Adobe Portfolioon
  6. Pikanäppäimet
    1. Adobe Bridgen pikanäppäimet
    2. Adobe Bridgen Pikanäppäimet-paneeli
  7. Adobe Camera Raw
    1. Camera Raw -asetusten hallinta
    2. Kuvien kääntäminen, rajaaminen ja säätäminen
    3. Kuvien korjaaminen parannetulla täplänpoistotyökalulla Camera Raw’ssa
    4. Säteittäiset suodattimet Camera Raw'ssa
    5. Automaattinen perspektiivin korjaaminen Camera Raw’ssa
    6. Panoraamojen luonti
    7. Camera Raw'n prosessiversiot
    8. Paikallisten säätöjen tekeminen Camera Raw -sovelluksessa

Tietokoneen on täytettävä seuraavat tekniset vähimmäisvaatimukset, jotta voit käyttää Bridgeä.

Koskee seuraavia:

Syyskuun 2023 julkaisuversio (versio 14.0) ja sitä uudempi

Aiempien julkaisuversioiden järjestelmävaatimukset

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset ja suositukset

Windows

Vähimmäisvaatimukset Suositus
Suoritin

Vähintään 5. sukupolven Intel®-suoritin tai vastaava AMD-suoritin

Vähintään 7. sukupolven Intel®-suoritin tai vastaava AMD-suoritin
Käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows 10 (64-bittinen), versio 22H2 tai sitä uudempi versio; LTSC-versioita ei tueta

RAM

4 Gt

• 16 Gt RAM-muistia HD-mediaa varten ja Substance 3D -työnkulut
  • 32 Gt tai enemmän 4K-tasoista mediaa varten
GPU
  • 2 Gt grafiikkasuorittimen VRAM-muistia
  • DirectX 11.0 -versiota tukeva järjestelmä
  • 4 Gt grafiikkasuorittimen VRAM-muistia
  • DirectX 12.0 -versiota tukeva järjestelmä
Kiintolevytila 2 Gt vapaata kiintolevytilaa 64-bittistä asennusta varten, lisäksi asennuksen aikana tarvittava kiintolevytila (tuotetta ei voi asentaa siirrettäviin flash-tallennuslaitteisiin) Nopea sisäinen SSD sovelluksen asennusta ja välimuistia varten
Näytön tarkkuus 1280 x 800 Vähintään 1920 x 1080
Internet Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan internet-yhteys ja rekisteröinti.**

macOS

Vähimmäisvaatimus Suositus
Suoritin

Vähintään 5. sukupolven Intel®-suoritin

Vähintään 6. sukupolven Intel®-suoritin
Käyttöjärjestelmä

macOS v12 (Monterey) tai uudempi

macOS v13 (Ventura) tai uudempi
RAM

4 Gt

• 16 Gt RAM-muistia HD-mediaa varten ja Substance 3D -työnkulut
  • 32 Gt tai enemmän 4K-tasoista mediaa varten
GPU
  • 2 Gt grafiikkasuorittimen VRAM-muistia
  • Metal 1.0 -versiota tukeva järjestelmä
  • 4 Gt grafiikkasuorittimen VRAM-muistia
  • Metal 1.0 -versiota tukeva järjestelmä*
Kiintolevytila 2 Gt vapaata kiintolevytilaa 64-bittistä asennusta varten, lisäksi asennuksen aikana tarvittava kiintolevytila (tuotetta ei voi asentaa siirrettäviin flash-tallennuslaitteisiin) Nopea sisäinen SSD sovelluksen asennusta ja välimuistia varten
Näytön tarkkuus 1280 x 800 Vähintään 1920 x 1080
Internet

Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan internet-yhteys ja rekisteröinti.**

* Harkitse Substance 3D -esikatselujen luomista varten grafiikkasuorittimia, joiden keskimääräinen Ops/Sec-arvo on PassMarkin GPU Computer Benchmark Chart -kaaviossa vähintään 3 000

**ILMOITUS KÄYTTÄJILLETuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät internetyhteyttä, Adobe ID -tunnusta ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote saattaa integroitua tiettyihin Adoben tai muiden osapuolten ylläpitämiin verkkopalveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalvelut, mukaan lukien Adobe® Creative Cloud -palvelu, ovat vähintään 13-vuotiaiden käyttäjien käytettävissä ja edellyttävät lisäkäyttöehtojen ja Adoben verkkotietosuojalausunnon hyväksymistä. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Saatavana olevat kieliversiot

ranska

saksa

Japani

Korea

venäjä

Espanja

Italia

portugali (Brasilia)

hollanti

ruotsi

perinteinen kiina

tšekki

suomi

tanska

norja

yksinkertaistettu kiina

turkki

puola

unkari

ukraina