Adobe Camera Raw 10.x | Yleiset järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Core 2- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (vähintään 2 GHz)
  • Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8.1 tai Windows 10
  • Vähintään 2 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen väri
  • OpenGL 3.3 ja vähintään 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia GPU-toimintoja varten (suuria korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten suositellaan 2 Gt:n erillistä VRAM-muistia)

Grafiikkasuorittimen kiihdytystä koskevat vaatimukset

• AMD: Radeon-grafiikkasuoritin, jossa on DirectX 12- tai OpenGL 3.3 -tuki.
  • Intel: Skylake-grafiikkasuoritin tai sitä uudempi versio, jossa on DirectX 12 -tuki.
  • NVIDIA: grafiikkasuoritin, jossa on DirectX 12- tai OpenGL 3.3 -tuki.
  • 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia. 2 Gt erillistä VRAM-muistia (suositus on 4 Gt) suurikokoisia korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten.

macOS

• moniytiminen Intel-suoritin, jossa 64-bittisyyden tuki
  • macOS 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra)
  • Vähintään 2 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen väri
  • OpenGL 3.3 ja vähintään 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia GPU-toimintoja varten (suuria korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten suositellaan 2 Gt:n erillistä VRAM-muistia)

Grafiikkasuorittimen kiihdytystä koskevat vaatimukset

• AMD: macOS 10.12 ja Metal-tuki.
  • Intel: macOS 10.12 ja Metal-tuki.
  • NVIDIA: macOS 10.12 ja Metal-tuki tai macOS 10.11 ja OpenGL-tuki.
  • 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia. 2 Gt erillistä VRAM-muistia (suositus on 4 Gt) suurikokoisia korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten.

Seuraavat seikat on otettava huomioon toiminnoissa, joissa käytetään grafiikkasuorittimen (GPU) kiihdytystä

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Vain 64-bittiset käyttöjärjestelmäversiot
  • OpenGL 3.3 tai sitä uudempi versio

Huomautus:

Grafiikkasuoritinta koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä ja siihen liittyviä vianmääritystietoja on ohjeaiheessa Adobe Camera Raw’n grafiikkasuoritinta koskevat usein kysytyt kysymykset.

Muistiinpanot:

• Camera Raw ei hyödynnä parhaillaan useampaa kuin yhtä grafiikkasuoritinta. Kahden näyttösovittimen käyttö ei paranna suorituskykyä.
  • Virtuaalikoneissa suoritettavia grafiikkasuorittimia ei ole testattu eikä niitä tueta.
  • Näyttösovitin testataan, kun avaat Camera Raw'n ensimmäistä kertaa. Jos testi epäonnistuu, näyttösovitin poistetaan käytöstä, vaikka se täyttäisi vähimmäisvaatimukset. Voit yrittää korjata virheen näiden vianmääritysohjeiden avulla. Jotkin näyttösovittimet eivät ole koskaan yhteensopivia Camera Raw'n grafiikkasuorittimen kiihdytystoiminnon kanssa, vaikka ne täyttäisivät vähimmäisvaatimukset.

Näyttösovittimet, joita ei tueta macOS-käyttöjärjestelmässä:

Adobe Camera Raw ei tue seuraavia näyttösovittimia macOS-käyttöjärjestelmässä:

• AMD Radeon HD 6000M -sarja
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120/GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M

Kieliversiot

Camera Raw on saatavilla seuraavilla kielillä:

• Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • Français
  • עברית
  • Magyar
  • Italiano
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português (Brasil)
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Українська