Noudattamalla seuraavia vaiheita pääset alkuun Adobe ColdFusionin käytössä.

Lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita ColdFusionin lataaminen valitsemalla alta Lataa ColdFusion. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Haluatko tietää sarjanumeron?

Löydä sarjanumero nopeasti. Lisätietoja on artikkelissa Sarjanumeron paikantaminen