Team-kirjastojen käytön aloitus

Tutustu ryhmäkirjastojen käyttöön Creative Cloudissa.

Huomautus:

Voit käyttää yritysten Creative Cloud ‑kirjastoja vain, jos organisaatiosi käyttää Adoben tallennustilaa yrityksille, joka otetaan käyttöön vaiheittain ympäri maailmaa.

Ryhmäkirjastojen kanssa työskentely

Ryhmäkirjastojen avulla voit helposti ja nopeasti jakaa elementtikokoelmia ryhmän tai yhteistyökumppaneiden kanssa. Ryhmäkirjastot ovat saatavilla vain Creative Cloud työryhmille- ja Creative Cloud yrityksille -palveluissa.

Kun luot ryhmäkirjaston tai siirrät henkilökohtaisen kirjaston ryhmään, se jaetaan automaattisesti ryhmän jäsenten kanssa. Määritä yhteistyökäyttäjien ja ryhmän jäsenten käyttöoikeustasot.

• Muokkaa elementtien käyttö- ja muokkausoikeuksia. Tee muutoksia organisaatioon. Voit nimetä ryhmiä uudelleen tai luoda mukautettuja ryhmiä.
  • Tarkastele ja muokkaa elementtien käyttöoikeuksia.

Hallitse ryhmäkirjastoja Creative Cloud -tietokonesovelluksessa, Adobe-sovelluksen Kirjastot-paneelista tai Creative Cloud ‑sivustossa. Ryhmäkirjastot tunnistaa niiden vieressä olevasta ryhmäkuvakkeesta  .

Työskentely ryhmäkirjastojen kanssa Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Ryhmäkirjastojen luominen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa

Ryhmäkirjastoja voidaan luoda Creative Cloud -tietokonesovelluksessa kahdella tavalla. Voit luoda kirjaston joko Omat kirjastot -pääosiossa tai suoraan ryhmässä, jolloin kirjasto luodaan oletusarvoisesti kyseiseen ryhmään.

1. Avaa Creative Cloud -tietokonesovellus ja siirry kohtaan Tiedostot > Omat kirjastot.

2. Valitse Uusi kirjasto.

3. Nimeä kirjasto ja valitse ryhmä, johon haluat luoda kirjaston. Valitse sitten ryhmän käyttöoikeustaso.

4. Valitse Luo.

Ryhmäkirjastojen löytäminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa

1. Avaa Creative Cloud -tietokonesovellus ja siirry kohtaan Tiedostot > Omat kirjastot.

2. Valitse Selaa kaikkia.

Selaa kaikkia kirjastoja

3. Valitse kirjasto, jota haluat seurata.

4. Valitse Lisää omaan kirjastoon.

Huomautus: Voit etsiä kirjastoja, joihin sinulla on käyttöoikeus, käyttämällä ruudun yläreunassa olevaa hakukenttää.

Henkilökohtaisten kirjastojen muuntaminen ryhmäkirjastoiksi Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Voit muuntaa minkä tahansa henkilökohtaisen kirjaston ryhmäkirjastoksi.

1. Avaa Creative Cloud -tietokonesovellus ja siirry kohtaan Tiedostot > Omat kirjastot.

2. Valitse  sen kirjaston kohdalla, jonka haluat siirtää, ja valitse Siirrä ryhmään.

Henkilökohtaisten kirjastojen siirtäminen ryhmään

3. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

4. Valitse Siirrä.

Henkilökohtaisen kopion tekeminen ryhmäkirjastosta Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Voit tallentaa henkilökohtaisen kopion mistä tahansa ryhmäkirjastosta, johon sinulla on käyttöoikeus. Tämä menetelmä on hyödyllinen, kun sinun on tehtävä muokkauksia tai muutoksia kirjastoon, johon sinulla on vain katseluoikeudet.

1. Avaa Creative Cloud -tietokonesovellus ja siirry kohtaan Tiedostot > Omat kirjastot.

2. Valitse kirjaston ...-kuvake ja valitse Tallenna henkilökohtainen kopio.

Työskentely ryhmäkirjastojen kanssa Creative Cloud ‑sivustossa

Ryhmäkirjastojen luominen Creative Cloud ‑sivustossa

1. Valitse Uusi kirjasto.

2. Nimeä kirjasto, valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

3. Valitse Luo.

Henkilökohtaisten kirjastojen muuntaminen ryhmäkirjastoiksi Creative Cloud -sivustossa

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa ryhmäkirjastoa tai käytä kirjaston -kontekstivalikkoa.

2. Valitse Siirrä ryhmään.

3. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

4. Valitse Tallenna.

Ryhmäkirjastojen etsiminen Creative Cloud ‑sivustossa

1. Valitse Selaa kaikkia.

2. Valitse kirjasto, jota haluat seurata.

3. Napsauta Lisää omiin kirjastoihin ‑painiketta.

Huomautus: Voit etsiä kirjastoja, joihin sinulla on käyttöoikeus, käyttämällä ruudun yläreunassa olevaa hakukenttää.

Työskentely ryhmäkirjastojen kanssa sovelluksen Kirjastot-paneelissa

Ryhmäkirjastoja voidaan käyttää Adoben sovelluksissa Kirjastot-paneelissa. Voit hallita ryhmäkirjastoja kirjastoluettelonäkymästä tai yksittäisen kirjaston toimintovalikosta.

Ryhmäkirjastojen käyttäminen Kirjastot‑paneelissa

Ryhmäkirjastojen elementtien käyttö toimii samalla tavalla kuin kanssasi jaettujen henkilökohtaisten kirjastojen. Jos sinulla on muokkausoikeudet, voit hallita ja muokata ryhmäkirjastoja. Jos sinulla on tarkasteluoikeudet, voit käyttää kirjaston elementtejä, mutta et voi tehdä muutoksia kirjastoon tai sen elementteihin. Jos haluat tehdä muutoksia ryhmäkirjastoon, johon sinulla on tarkasteluoikeudet, katso ohjeet kohdasta Henkilökohtaisen kopion tekeminen ryhmäkirjastosta.

Ryhmäkirjastojen luominen Kirjastot‑paneelissa

1. Avaa Kirjastot-paneeli Creative Cloud ‑sovelluksessa.

2. Valitse + Luo uusi kirjasto -painike kirjastoluettelonäkymässä tai valitse +-painike paneelin alaosassa.

3. Nimeä kirjasto, valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

4. Valitse Luo.

Kirjasto luodaan ryhmään ja merkitään työryhmäkirjaston kuvakkeella  . Kirjasto jaetaan automaattisesti ryhmän kanssa. Löydät sen valitsemalla Selaa kaikkia ‑toiminnon kirjastoluettelonäkymässä.

Henkilökohtaisten kirjastojen muuntaminen ryhmäkirjastoiksi Kirjastot-paneelissa

1. Avaa Kirjastot-paneeli jossakin Creative Cloud ‑sovelluksessa.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa kirjastoa tai käytä kirjaston -kontekstivalikkoa.

3. Valitse Siirrä ryhmään.

Valitse Siirrä ryhmään

4. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

5. Valitse Tallenna.

Oman kopion tekeminen ryhmäkirjastosta Kirjastot-paneelissa

Voit tallentaa henkilökohtaisen kopion mistä tahansa ryhmäkirjastosta, johon sinulla on käyttöoikeus. Tämä menetelmä on hyödyllinen, kun sinun on tehtävä muokkauksia tai muutoksia kirjastoon, johon sinulla on vain katseluoikeudet. Kun kirjasto on tallennettu, se näkyy kopiona luettelonäkymässä ilman työryhmäkuvaketta.

1. Avaa Kirjastot-paneeli jossakin Creative Cloud ‑sovelluksessa.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kirjastoa, jonka haluat kopioida (tai valitse kirjaston ...-kuvake) ja valitse Tallenna henkilökohtainen kopio.

Valitse Tallenna oma kopio

Työskentely ryhmäkirjastojen kanssa sovelluksen kirjastonhallinnassa

Voit hallita ryhmäkirjastojasi kirjastonhallinnassa sekä julkaista asiakirjaresursseja suoraan työryhmälle.

Ryhmäkirjastojen luominen kirjastonhallinnassa

1. Avaa kirjastonhallinta Adobe XD:ssä.

2. Valitse + Luo uusi.

3. Nimeä kirjasto, valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

4. Valitse Luo.

Asiakirjaresurssien julkaiseminen ryhmälle kirjastonhallinnassa

1. Avaa kirjastonhallinta Adobe XD:ssä.

2. Valitse Julkaise.

3. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

4. Valitse Luo.

Henkilökohtaisten kirjastojen muuntaminen ryhmäkirjastoiksi kirjastonhallinnassa

1. Avaa kirjastonhallinta Adobe XD:ssä.

2. Valitse siirrettävän kirjaston -kuvake.

3. Valitse Siirrä ryhmään.

4. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

5. Valitse Tallenna.

Olemassa olevan linkitetyn kirjaston muuntaminen ryhmäkirjastoksi

1. Avaa kirjastonhallinta Adobe XD:ssä.

2. Valitse muunnettavan kirjaston -kuvake.

3. Valitse Siirrä ryhmään.

Valitse Siirrä ryhmään

4. Valitse ryhmä ja määritä käyttöoikeustaso.

5. Valitse Tallenna.