Kun asennetaan tai päivitetään Creative Cloud -sovelluksia (esimerkiksi Photoshopia tai Bridgea) Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla, näkyy virhekoodi 146 tai virhekoodi 147. Virheessä saattaa lukea seuraavaa:

Exit Code: 146
-------------------------------------- Summary --------------------------------------
- 2 fatal error(s), 0 error(s), 1 warnings(s)

FATAL: Error (Code = 146) executing in command 'MoveDirectoryCommand' for package: 'AdobePhotoshop17-Core_x64', version:17.0.0.88
FATAL: Error occurred in install of package (Name: AdobePhotoshop17-Core_x64 Version: 17.0.0.88). Error code: '146'
WARN: Failed to move directory 'C:\adobeTemp\ETR5515.tmp\1\Application' to 'C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5'

Tämä virhe ilmenee tavallisesti silloin, kun asennusohjelma ei pysty siirtämään tiedostoa väliaikaisesta kansiosta, jonne se on ensin ladattu.

Ratkaisut

Päivitä Creative Cloud -työpöytäsovellus uusimpaan versioon

Päivittääksesi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusimpaan versioon sinun tulee poistaa Creative Cloud -työpöytäsovellus Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitetun apuohjelman avulla. Kun olet poistanut sen, voit ladata ja asentaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusimman version.

Huomautus:

Jos saat viestin, jossa sanotaan ettet voi poistaa Creative Cloud -työpöytäsovellusta koska toinen sovellus käyttää sitä, sinulla on käytössä asennuksen poisto-ohjelma eikä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitettu apuohjelma. Lataa ja suorita Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitettu apuohjelma.

Poista virustorjunta- tai suojausohjelmisto käytöstä väliaikaisesti

Poista virustorjunta- tai suojausohjelmisto käytöstä väliaikaisesti, kunnes Creative Cloud -sovelluksen lataus ja asennus on valmis. Tietyt ohjelmistot saattavat häiritä kansioiden luomista, joita tarvitaan asennuksessa, ja se aiheuttaa virheen. Lisätietoja suojausasetusten muokkaamisesta kahdelle yleisesti käytetylle suojausohjelmistolle:

Huomautus:

Ylläolevat linkit muiden valmistajien ohjeisiin tarjotaan ainoastaan informointitarkoituksessa. Ota yhteyttä virustorjunta- tai suojausohjelmistosi toimittajaan saadaksesi yksityiskohtaisia ohjeita.

Vioittuneen asennuksen poistaminen

Järjestelmässä voi olla asennettavaan Adobe-tuotteeseen liittyviä asennustietueita, jotka ovat vioittuneet tai haittaavat uutta asennusta. Poista tällaiset vanhat asennukset suorittamalla Adobe Creative Cloud Cleaner -työkalu. Katso lisätietoja kohdasta Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun käyttäminen asennusongelmien ratkaisemiseen.

Tarvittavan hakemiston luominen manuaalisesti

Luo virheviestissä mainittu hakemisto manuaalisesti. Esimerkkitapauksessa voit ratkaista virheen luomalla manuaalisesti hakemiston C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5.

Lue Install.log-tiedosto saadaksesi tarkat tiedot virheestä. Kohdasta Lataus- ja asennusvirheiden vianmääritys saat lisätietoja tämän tiedoston tarkastelemisesta.

Huomautus:

Monet käyttäjät, joiden käyttäjähakemisto on mukautetussa sijainnissa tai joilla on muita mukautettuja järjestelmämuuttujia, ovat ratkaisseet ongelman tällä tavalla.

Tiedostojen käyttöoikeuksien tarkistaminen

Varmista, että sinulla on riittävät tiedostojen käyttöoikeudet luotaviin kansioihin. Katso lisätietoja kohdasta Tiedostojen käyttöoikeuksien tarkistaminen.

Toisen latauslinkin kokeileminen

Jos mikään ylläolevista ratkaisuista ei auta, voit yrittää ladata sovelluksen suoraan. Pääset sivustolle Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.