Lue, kuinka Creative Cloud -työpöytäsovellus ladataan ja asennetaan.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla voit ladata, asentaa ja päivittää Creative Cloud -sovelluksia. Lataa ja asenna sovellus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen osoitteesta adobe.com

1. Napsauta Lataa-painiketta.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen osoitteesta adobe.com
    Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen osoitteesta adobe.com
  2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen suorien latauslinkkien avulla

Jos Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen adobe.com-sivustolta ei onnistu, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Aloita napsauttamalla jotakin alla olevaa latauslinkkiä ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

a) Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

b) Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Set-up.exe-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

a) Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

b) Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Install-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

2. Asennus käynnistyy. Näet asennuksen edistymisen.

Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus
    Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus
  3. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja -salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi
    Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi tai sometilin tunnuksilla

Creative Cloud -työpöytäsovellus on asennettu järjestelmään. Nyt voit helposti selata, asentaa, käynnistää ja hallita mitä tahansa Creative Cloud -sovellusta tai -palvelua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin ladata yksittäisiä sovelluksia Creative Cloud -työpöytäsovelluksella?

Ohjeet yksittäisten Creative Cloud -sovellusten, kuten Photoshopin, Illustratorin ja Lightroom CC:n, lataamiseen on artikkelissa Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Edellyttääkö työpöytäsovellusten käyttö verkkoyhteyttä?

Ei. Creative Cloud -työpöytäsovellukset, kuten Photoshop ja Illustrator, asennetaan suoraan tietokoneeseen. Niiden käyttö ei siis edellytä jatkuvaa internet-yhteyttä.

Internet-yhteys tarvitaan vain sovellusten asentamista ja käyttöoikeuden vahvistamista varten. Voit käyttää sovelluksia offline-tilassa, kunhan sinulla on kelvollinen ohjelmiston käyttöoikeus. Työpöytäsovellukset tarkistavat ohjelmistojen käyttöoikeudet 30 päivän välein.

Vuositilauksen hankkineet jäsenet voivat käyttää sovelluksia enintään 99 päivää kerrallaan ilman verkkoyhteyttä. Kuukausittaisen tilauksen hankkineet jäsenet voivat käyttää sovelluksia enintään 30 päivää kerrallaan ilman verkkoyhteyttä.

Voinko valita toisen kansion Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennusta varten?

Et voi valita toista kansiota Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennusta varten. Creative Cloud -työpöytäsovellus, jaetut resurssit ja tiedostot tallennetaan aina samaan levyn osioon, joka sisältää käyttöjärjestelmän. Voit kuitenkin valita toisen kansion useimpien Creative Cloud -sovellusten asennusta ja Creative Cloud -synkronointia varten.