Lue, kuinka Creative Cloud -tietokonesovellus ladataan ja asennetaan.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu Creative Cloud -sivustolle ja aloita Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataaminen.

2. Aloita lataus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Viimeistele asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Huomautus:

Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan aina oletussijaintiin. Et voi määrittää mitään muuta kansiota tai asemaa.

Asennusongelmia? Kokeile vaihtoehtoisia latauslinkkejä

Jos sovelluksen lataamisessa tai asentamisessa on edelleen ongelmia, kokeile suoraa latauslinkkiä.

Noudata käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita alla:

1. Lataa Windows-käyttöjärjestelmäversion asennusohjelma:

Windows 10 (64-bittinen)

Windows (muut versiot)

2. Napsauta ladattua tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Pura kaikki.

3. Kaksoisnapsauta puretussa kansiossa Set-up.exe.

Näet asennuksen edistymisen asennusikkunassa.Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen.

Asennuksen edistymisen näyttävä asennusikkuna

1. Lataa macOS-käyttöjärjestelmäversion asennusohjelma:

macOS v10.12 tai uudempi

macOS v10.11 tai vanhempi

2. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonimeä.

3. Kaksoisnapsauta puretussa kansiossa Asenna.

Näet asennuksen edistymisen asennusikkunassa.Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen.

Asennuksen edistymisen näyttävä asennusikkuna