Lue, kuinka Creative Cloud -työpöytäsovellus ladataan ja asennetaan

Lataaminen Adobe.com-sivustolta

Lataa Creative Cloud -työpöytäsovellus Adobe.com-sivustolta seuraavasti:

1. Napsauta Lataa-painiketta.

2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Lataaminen suorien latauslinkkien avulla

Jos Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataamisessa Adobe.com-sivustolta on ongelmia, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Aloita napsauttamalla jotakin alla olevaa latauslinkkiä ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

2. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

3. Aloita asennus tekemällä jokin seuraavista toimista:

Windows: kaksoisnapsauta Set-up.exe-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

Mac OS: kaksoisnapsauta Install-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

4. Asennus käynnistyy. Näet asennuksen edistymisen.

install-progress
  5. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Sisäänkirjautuminen

Onnittelut! Creative Cloud -työpöytäsovellus on asennettu järjestelmään. Nyt voit helposti selata, asentaa, käynnistää ja hallita mitä tahansa Creative Cloud -sovellusta tai -palvelua.