Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen lataaminen

Lue, kuinka Creative Cloud -tietokonesovellus ladataan ja asennetaan.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataaminen

1. Siirry Creative Cloud ‑sivustoon. Lataus alkaa automaattisesti.

Lataa Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Jos käytät Windows-tietokonetta, voit saada kehotteen tallentaa ladattu tiedosto. Jos käytät MacOS-tietokonetta, voit saada kehotteen sallia lataus.

2. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Viimeistele asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Huomautus:

Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan aina oletussijaintiin. Et voi määrittää mitään muuta kansiota tai asemaa.

Onko sinulla asennusongelmia? Kokeile vaihtoehtoisia latauslinkkejä

Jos sovelluksen lataamisessa tai asentamisessa on edelleen ongelmia, kokeile suoraa latauslinkkiä.

Noudata käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita alla:

1. Selvitä, mikä Windows-versio käytössäsi on (64- vai 32-bittinen). Jos tiedät, mikä versio sinulla on, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Lataa Windows-käyttöjärjestelmäversion asennusohjelma:

Windows 10
    (64-bittinen)

Windows 10
    (ARM)

Windows 8, 7
    (64-bittinen)

Windows 10, 8, 7
    (32-bittinen)

Lataa

Lataa

Voit saada kehotteen tallentaa ladattu tiedosto.

3. Napsauta ladattua tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Pura kaikki.

4. Kaksoisnapsauta puretussa kansiossa Set-up.exe.

5. Käynnistä lataus kirjautumalla Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Kun Creative Cloud -tietokonesovellus on asennettu, se käynnistyy automaattisesti. Voit muun muassa asentaa sen avulla Creative Cloud -sovelluksia.

1. Selvitä, mikä macOS-versio käytössäsi on. Jos tiedät, mikä versio sinulla on, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Lataa macOS-käyttöjärjestelmäversion asennusohjelma:

macOS v10.12 tai uudempi

Apple M1 ‑tietokoneet

macOS v10.11 tai aiempi

Lataa

Lataa

Voit saada kehotteen sallia lataus.

3. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonimeä.

4. Kaksoisnapsauta puretussa kansiossa Asenna.

5. Käynnistä lataus kirjautumalla Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Kun Creative Cloud -tietokonesovellus on asennettu, se käynnistyy automaattisesti. Voit muun muassa asentaa sen avulla Creative Cloud -sovelluksia.