Löydä ratkaisu kirjautumisrajan ylitykseen liittyviin virheisiin.

Ongelma

Käynnistettäessä Creative Cloudin tai Document Cloudin tilaussovellusta tulee virheilmoitus, jossa kerrotaan, että kirjautumisten yläraja tai aktivointien enimmäismäärä ylittyi.

Ongelma Acrobat DC:n kanssa? Jos sinulla on Acrobat DC:n tilaus, noudata seuraavia ohjeita kirjautuaksesi ulos muista koneista. Jos ostit Acrobat DC:n itsenäisenä sovelluksena (ei tilauksena), noudata artikkelissa Aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvä virhe esitettyjä ratkaisuja.

Etkö pääse aiemmin käyttämällesi tietokoneelle? Jos sinulla ei ole enää pääsyä aiemmin käyttämällesi tietokoneelle tai sovellukseen (olet esimerkiksi alustanut kiintolevyn tai poistanut sovelluksen deaktivoimatta sitä), ei tarvitse huolehtia. Seuraa ohjeita kohdassa Uloskirjautuminen kaikissa tietokoneissa tai Uloskirjautuminen tili-sivulta.

Jokin muu ongelma?Jos sinulla on jokin muu kirjautumisen tai aktivoinnin ongelma, katso kohtaa Creative Cloudin aktivoinnin vianmääritys.

Aktivointiraja saavutettu

Näitä virheilmoituksia esiintyy, kun sovellusta yritetään aktivoida useammalla kuin kahdella tietokoneella. Adobe Creative Cloud ‑jäsenyydellä voit aktivoida sovelluksia kahdessa tietokoneessa. Jos haluat aktivoida sovelluksia kolmannessa tietokoneessa, kirjaudu sovelluksesta ulos jommassakummassa tietokoneessa. Uloskirjautuminen poistaa kaikkien kyseisessä tietokoneessa olevien Adobe ID -tunnukseesi liitettyjen asennettujen Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden aktivoinnin.

Voit korjata virheen ja jatkaa sovelluksen käyttöä nykyisellä tietokoneella kokeilemalla seuraavia ohjeita.

Uloskirjautuminen kaikissa tietokoneissa

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos sovelluksesta kaikissa muissa tietokoneissa. Voit käyttää tätä toimintoa etänä, vaikka et pääsisi muihin tietokoneisiin. Se on kätevä, jos olet kadottanut toisen tietokoneen tai olet vahingossa poistanut tietokoneelta sovelluksen kirjautumatta ensin ulos.

1. Muodosta yhteys internetiin.

2. Valitse Kirjaa minut ulos muissa tietokoneissa, jotta voin kirjautua sisään täällä valintaikkunasta, joka ilmestyi, kun yritit kirjautua sisään.

3. Valitse Jatka. Kehotettaessa kirjaudu sisään uudelleen.

Uloskirjautuminen yhdessä tietokoneessa

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos sovelluksesta yhdessä valitussa tietokoneessa. Toiminnon käyttämiseksi tarvitset pääsyoikeuden toiseen koneeseen, internetiin ja toisessa tietokoneessa olevaan sovellukseen.

1. Muodosta yhteys internetiin ja käynnistä sovellus toisella tietokoneella.

2. Valitse Ohje > Kirjaudu ulos.

Tarkat ohjeet ovat saatavilla kohdasta Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

3. Valitse nykyisessä tietokoneessa Kirjauduin ulos yhdessä tietokoneessa, jotta voin kirjautua sisään täällä valintaikkunasta, joka ilmestyi, kun yritit kirjautua sisään.

4. Valitse Jatka.

Uloskirjautuminen tili-sivulta

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos suorittamalla laitteen deaktivoinnin adobe.comin tilisivun kautta.

Huomautus:

Tämä toiminto ei ole käytettävissä Lightroom 6:ssa tai Acrobat DC:ssä, jos ostit sovelluksen itsenäisenä tuotteena (ei tilauksena). Se on kuitenkin käytettävissä yhden sovelluksen jäsenyyksissä.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi.

2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Valitse Tilauksen hallinta.
  3. Siirry Aktivoidut laitteet -kohtaan (sivun alalaidassa) ja poista laitteen aktivointi.

Näyttääkö näyttö erilaiselta?

Jos sinulla on Creative Cloud Työryhmille -tilaus tai jos asut maassa, jossa palveluntarjoaja on Digital River, Tilauksen hallinta -sivu näyttää erilaiselta. Jos et näe Tilauksen hallinta -kohdan napsauttamisen jälkeen Aktivoidut laitteet -osiota, käytä jotakin toista edellä kerrotuista tavoista uloskirjautumiseen Creative Cloud -sovelluksista.