Löydä ratkaisu kirjautumisrajan ylitykseen liittyviin virheisiin.

Ongelma

Käynnistettäessä Creative Cloudin tai Document Cloudin tilaussovellusta tulee virheilmoitus, jossa kerrotaan, että kirjautumisten yläraja tai aktivointien enimmäismäärä ylittyi.

Ongelma Acrobat DC:n kanssa? Jos sinulla on Acrobat DC:n tilaus, noudata seuraavia ohjeita kirjautuaksesi ulos muista koneista. Jos olet ostanut Acrobat DC:n erillissovelluksena (ei-tilausperustainen), seuraa ohjeita kohdassa ”Aktivointiraja saavutettu” tai ”Kirjautuminen epäonnistui” -virhe.

Etkö pääse aiemmin käyttämällesi tietokoneelle? Jos sinulla ei ole enää pääsyä aiemmin käyttämällesi tietokoneelle tai sovellukseen (olet esimerkiksi alustanut kiintolevyn tai poistanut sovelluksen deaktivoimatta sitä), ei tarvitse huolehtia. Seuraa ohjeita kohdassa Uloskirjautuminen kaikissa tietokoneissa tai Uloskirjautuminen tili-sivulta.

Jokin muu ongelma?Jos sinulla on jokin muu kirjautumisen tai aktivoinnin ongelma, katso kohtaa Creative Cloudin aktivoinnin vianmääritys.

Aktivointiraja saavutettu

Näitä virheilmoituksia esiintyy, kun sovellusta yritetään käyttää useammalla kuin kahdella tietokoneella. Adobe Creative Cloud -jäsenyys antaa sinun käyttää sovelluksiasi kahdella tietokoneella. Jos haluat käyttää sovelluksia kolmannella tietokoneella, kirjaudu ulos sovelluksesta jommallakummalla tai molemmilla aiemmista tietokoneista. Uloskirjautuminen poistaa kaikkien kyseisessä tietokoneessa olevien Adobe ID -tunnukseesi liitettyjen asennettujen Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden aktivoinnin.

Voit korjata virheen ja jatkaa sovelluksen käyttöä nykyisellä tietokoneella kokeilemalla seuraavia ohjeita.

Uloskirjautuminen kaikissa tietokoneissa

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos sovelluksesta kaikissa muissa tietokoneissa. Voit käyttää tätä toimintoa etänä, vaikka et pääsisi muihin tietokoneisiin. Se on kätevä, jos olet kadottanut toisen tietokoneen tai olet vahingossa poistanut tietokoneelta sovelluksen kirjautumatta ensin ulos.

1. Muodosta yhteys internetiin.

2. Valitse Kirjaa minut ulos muissa tietokoneissa, jotta voin kirjautua sisään täällä valintaikkunasta, joka ilmestyi, kun yritit kirjautua sisään.

3. Valitse Jatka.

4. Anna pyydettäessä Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi.

Uloskirjautuminen yhdessä tietokoneessa

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos sovelluksesta yhdessä valitussa tietokoneessa. Toiminnon käyttämiseksi tarvitset pääsyoikeuden toiseen koneeseen, internetiin ja toisessa tietokoneessa olevaan sovellukseen.

1. Muodosta yhteys internetiin ja käynnistä sovellus toisella tietokoneella.

2. Valitse Ohje > Kirjaudu ulos.

Tarkemmat ohjeet ovat kohdassa Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen kirjautumalla sisään ja ulos.

3. Valitse nykyisessä tietokoneessa Kirjauduin ulos yhdessä tietokoneessa, jotta voin kirjautua sisään täällä valintaikkunasta, joka ilmestyi, kun yritit kirjautua sisään.

4. Valitse Jatka.

Uloskirjautuminen tili-sivulta

Tämä toiminto kirjaa sinut ulos suorittamalla laitteen deaktivoinnin adobe.comin tilisivun kautta.

Huomautus:

Tämä toiminto ei ole käytettävissä Lightroom 6:ssa tai Acrobat DC:ssä, jos olet hankkinut sovelluksen erillistuotteena (ei tilauksena). Se on kuitenkin käytettävissä yhden sovelluksen jäsenyyksille.

1. Siirry Adobe ID -tiliisi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

Adobe-tilisivu avautuu.

Huomautus:

Adobe ID -tunnus on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit hankkiessasi Adobe-jäsenyyden, -sovelluksen tai -palvelun.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

Napsauta Tilaukset-välilehteä
  3. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Valitse Tilauksen hallinta.
  4. Siirry Aktivoidut laitteet -kohtaan (sivun alalaidassa) ja poista laitteen aktivointi.

Näyttääkö näyttö erilaiselta?

Jos sinulla on Creative Cloud Työryhmille -tilaus tai jos asut maassa, jossa palveluntarjoaja on Digital River, Tilauksen hallinta -sivu näyttää erilaiselta. Jos et näe Tilauksen hallinta -kohdan napsauttamisen jälkeen Aktivoidut laitteet -osiota, käytä jotakin toista edellä kerrotuista tavoista uloskirjautumiseen Creative Cloud -sovelluksista.