Tässä on luettelo yleisistä Adobe Creative Cloud -aktivointivirhekoodeista ja -ongelmista ja ohjeet niiden ratkaisemiseen.
Virhekoodi Virheilmoitus tai ongelma Ratkaisu
”Aktivointiraja saavutettu
tuotteelle [tuote]. Tämä sarjanumero on jo aktivoitu kahdella tietokoneella.”

TAI

”Aktivointiyritysten enimmäismäärä
on ylitetty”
Katso ”Aktivointiraja saavutettu”- tai ”Kirjautuminen epäonnistui” -virhe.
”En voi kirjautua Creative Cloudiin tai käynnistää Creative Cloud -sovellusta.”

Varmista, että sinulla on internet-yhteys, ja yritä uudelleen.

Jos saat virheilmoituksen, etsi virhe ja sen suositeltu ratkaisu tästä taulukosta.

Jos saamaasi virhettä ei ole lueteltu tässä, ota meihin yhteyttä.

”Yritän käynnistää Creative Cloud -sovellusta, mutta saan kehotteen antaa sarjanumeron.” Eihän Creative Cloudin pitänyt vaatia sarjanumeroa.” Sarjanumeroa ei tarvita. Katso Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

”Emme pysty aktivoimaan tuotetta [product].” Tämän tuotteen käyttäminen edellyttää tuoteaktivointia.”

TAI

”Muodosta yhteys Internetiin ja yritä uudelleen.”

TAI

”Joko tietokoneesi on yhteydettömässä tilassa tai tietokoneen kellon asetukset on määritetty virheellisesti aiheuttaen yhteysvirheen. Internet-yhteyden on oltava käytössä. Muodosta verkkoyhteys tai säädä kellon asetuksia ja yritä sen jälkeen uudelleen.”

Tarkista ensin, että internet-yhteys on käytössä ja että tietokoneen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Jos ongelma ei ratkea, katso ohjeet isäntätiedoston palauttamiseen kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
12001
12002
12004
12004
12005
“ERROR_INTERNET_<...>” Verkkoyhteyttä ei havaittu. Syynä saattaa olla palomuuriasetusten aiheuttama yhteyden aikakatkaisu tai se, ettei isännän nimeä voitu selvittää välityspalvelinasetusten vuoksi. Tarkista palomuuri- tai välityspalvelinasetukset ja yritä uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
194:01 “Yritetään poistaa aktivoimattoman laitteen aktivointia” Yrität poistaa tuotteen aktivointia, vaikka tuotetta ei ole vielä aktivoitu. Katso Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.
194:110 “Aktivointi epäonnistui” Olet jo käynnistänyt aktivointien poistoprosessin viimeisen 72 tunnin aikana. Voit yrittää uudelleen, kun 72 tunnin jakso on päättynyt. Voit myös ottaa meihin yhteyttä. Ota Adobe ID -tunnus valmiiksi esiin.
194:112 ”Ohjelman kellonaika on virheellinen” Tietokoneen kello on väärässä ajassa. Aseta tietokoneen kelloon oikea päivämäärä ja aika.
208:1
208:2
208:3
“Error_NetworkFailure” Verkkoyhteyttä ei havaittu. Syynä saattaa olla palomuuriasetusten aiheuttama yhteyden aikakatkaisu tai se, ettei isännän nimeä voitu selvittää välityspalvelinasetusten vuoksi. Tarkista palomuuri- tai välityspalvelinasetukset ja yritä uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
213:5
213:10
Nämä virheet johtuvat vain luku -muotoisesta SLStore-kansiosta. Katso Adobe Creative Cloud -määritysvirhe.

Eikö ongelma ratkea? Eikö näkemäsi virheilmoitus ole taulukossa?

Jos ongelmasi ei ratkea tai näkemäsi virheilmoitus ei ole yllä olevassa taulukossa, ota meihin yhteyttä.