Tässä on luettelo yleisistä Adobe Creative Cloud -aktivointivirhekoodeista ja -ongelmista ja ohjeet niiden ratkaisemiseen.
Virhekoodi Virheilmoitus tai ongelma Ratkaisu
”Aktivointiraja saavutettu
tuotteelle [tuote]. Tämä sarjanumero on jo aktivoitu kahdella tietokoneella.”

TAI

”Aktivointiyritysten enimmäismäärä
on ylitetty”
Katso ”Aktivointiraja saavutettu”- tai ”Kirjautuminen epäonnistui” -virhe.
”En voi kirjautua Creative Cloudiin tai käynnistää Creative Cloud -sovellusta.”

Varmista, että sinulla on internet-yhteys, ja yritä uudelleen.

Jos saat virheilmoituksen, etsi virhe ja sen suositeltu ratkaisu tästä taulukosta.

Jos saamaasi virhettä ei ole lueteltu tässä, ota meihin yhteyttä.

”Yritän käynnistää Creative Cloud -sovellusta, mutta saan kehotteen antaa sarjanumeron.” Eihän Creative Cloudin pitänyt vaatia sarjanumeroa.” Sarjanumeroa ei tarvita. Katso Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

”Emme pysty aktivoimaan tuotetta [product].” Tämän tuotteen käyttäminen edellyttää tuoteaktivointia.”

TAI

”Muodosta yhteys Internetiin ja yritä uudelleen.”

TAI

”Joko tietokoneesi on yhteydettömässä tilassa tai tietokoneen kellon asetukset on määritetty virheellisesti aiheuttaen yhteysvirheen. Internet-yhteyden on oltava käytössä. Muodosta verkkoyhteys tai säädä kellon asetuksia ja yritä sen jälkeen uudelleen.”

Tarkista ensin, että internet-yhteys on käytössä ja että tietokoneen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Jos ongelma ei ratkea, katso ohjeet isäntätiedoston palauttamiseen kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.

”Väärä sarjanumero”

TAI

”Syötetty sarjanumero on mitätöity”

TAI

”Syötetty sarjanumero on virheellinen”

Jos näet tämän viestin Creative Suite 6:n asennuksen aikana, käyttämäsi sarjanumero ei ole voimassa, vaan Adobe on estänyt sen käytön. Adobe estää sellaisten sarjanumeroiden käytön, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai jotka on luonut valtuuttamaton myyjä tai piraattiohjelmisto luvatonta käyttöä varten. Saatat huomata sarjanumeron eston vasta kun yrität asentaa ohjelmiston ensimmäistä kertaa tai uudelleen. Lisätietoja on Aidot Adobe Genuine -ohjelmistot -sivulla.
12001
12002
12004
12004
12005
“ERROR_INTERNET_<...>” Verkkoyhteyttä ei havaittu. Syynä saattaa olla palomuuriasetusten aiheuttama yhteyden aikakatkaisu tai se, ettei isännän nimeä voitu selvittää välityspalvelinasetusten vuoksi. Tarkista palomuuri- tai välityspalvelinasetukset ja yritä uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
194:01 “Yritetään poistaa aktivoimattoman laitteen aktivointia” Yrität poistaa tuotteen aktivointia, vaikka tuotetta ei ole vielä aktivoitu. Katso Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.
194:110 “Aktivointi epäonnistui” Olet jo käynnistänyt aktivointien poistoprosessin viimeisen 72 tunnin aikana. Voit yrittää uudelleen, kun 72 tunnin jakso on päättynyt. Voit myös ottaa meihin yhteyttä. Ota Adobe ID -tunnus valmiiksi esiin.
194:112 ”Ohjelman kellonaika on virheellinen” Tietokoneen kello on väärässä ajassa. Aseta tietokoneen kelloon oikea päivämäärä ja aika.
208:1
208:2
208:3
“Error_NetworkFailure” Verkkoyhteyttä ei havaittu. Syynä saattaa olla palomuuriasetusten aiheuttama yhteyden aikakatkaisu tai se, ettei isännän nimeä voitu selvittää välityspalvelinasetusten vuoksi. Tarkista palomuuri- tai välityspalvelinasetukset ja yritä uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
213:5
213:10
Nämä virheet johtuvat vain luku -muotoisesta SLStore-kansiosta. Katso Adobe Creative Cloud -määritysvirhe.

Eikö ongelma ratkea? Eikö näkemäsi virheilmoitus ole taulukossa?

Jos ongelmasi ei ratkea tai näkemäsi virheilmoitus ei ole yllä olevassa taulukossa, ota meihin yhteyttä.