Creative Cloud ‑sovellusten uusin versio ei tue joitakin vanhempia Windows- ja Mac-versioita. Lue lisää.

Creative Cloud -työpöytäsovellus ei aina näytä kaikkia saatavilla olevia Creative Cloud -sovelluksia. Sovellukset, joita ei voi asentaa tietokoneellesi, poistetaan latausvalintaikkunasta. Alla on lueteltu joitakin tilanteita, jotka aiheuttavat tämän ongelman.

Huomautus:

Jos olet poistanut Adobe Creative Cloud -sovelluksen mutta uudelleen asennus ei onnistu, katso CC-työpöytäsovellus näyttää sovellusten olevan ”ajan tasalla”, vaikka niitä ei ole asennettu.

Ei-tuetut käyttöjärjestelmät

Creative Cloud 2019 -sovelluksia ei voida asentaa tai käyttää, jos käytössä ei ole tuettu versio Windowsista tai macOS:stä.

• CC 2019 -sovellukset ovat käytettävissä seuraavissa käyttöjärjestelmissä: Windows 7, Windows 10 tai uudempi ja macOS Sierra 10.12 tai uudempi.
  • Digital Video -tuotteiden CC 2019 -versiot vaativat uusimmat Windows 10- tai MacOS Sierra -versiot. Windows 8.1:tä tai ensimmäisiä Windows 10 -versioita ei tueta.

Lisätietoja kustakin Creative Cloud -sovelluksesta on kohdassa Creative Cloudin järjestelmävaatimukset.

Creative Cloud -työpöytäsovellusta käytetään yhteensopivuustilassa

Jos Creative Cloud -työpöytäsovellusta käytetään yhteensopivuustilassa, on mahdollista, että se ei näytä kaikkia saatavilla olevia Creative Cloud -sovelluksia. Yhteensopivuustilan avulla Windows pystyy jäljittelemään käyttöjärjestelmän aiempaa versiota, jotta Windows voi tukea sovelluksia, jotka eivät ehkä toimi nykyisessä asennetussa versiossa. Yhteensopivuustila ei ole välttämätön Creative Cloud -työpöytäsovellukselle, ja yhteensopivuustilassa sovellus ei tunnista Windows-käyttöjärjestelmän versiota.

Ongelman korjaamiseksi poista Windowsin yhteensopivuustila käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovellukselle:

1. Siirry sijaintiin C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Creative Cloud.exe -tiedostoa, ja valitse Ominaisuudet.

3. Poista valinta Yhteensopivuus-välilehdellä olevasta kohdasta Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa.

Yhteensopivuustila

Huomautus:

Jos Yhteensopivuustila-vaihtoehto näkyy harmaana, valitse Muuta kaikkien käyttäjien asetuksia ja poista sitten valinta kohdasta Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa.

4. Käynnistä tietokone uudelleen.

5. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

After Effects ja Adobe Premiere Pro

Windows-versiot Adobe Premiere Pro CS5- ja Adobe After Effects CS5 -ohjelmista ja näitä myöhemmistä ohjelmaversioista edellyttävät Windowsin 64-bittistä versiota (ei koske Windows XP -käyttöjärjestelmää). Adobe Premiere Pro- tai Adobe After Effects -sovellusta ei voi asentaa seuraaviin käyttöjärjestelmiin eikä suorittaa niissä:

• Windows XP Home- ja Windows XP Professional -käyttöjärjestelmien 32- ja 64-bittiset versiot
  • Seuraavien käyttöjärjestelmien 32-bittinen versio: Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Ultimate ja Windows Vista Enterprise
  • Windows 7 Starter-, Home Premium- tai Professional-käyttöjärjestelmän 32-bittinen versio tai UltimateMac-tietokoneet, joissa on Intel-suoritin
  • Mac-tietokoneet, joissa on 32-bittinen Core Solo- tai Core Duo -suoritin. Määrittääksesi tarjoaako Mac-tietokoneesi 64-bittistä tukea katso artikkeli Näin selvität, onko Intel-pohjaisessa Mac-tietokoneessa 32- vai 64-bittinen suoritin.

Tarkat järjestelmävaatimukset on esitetty seuraavilla sivuilla: Adobe Premiere Pro | After Effects

Photoshop

Adobe Photoshop CC:n Mac-versiot vaativat 64-bittisen tuen. Photoshop CC ei toimi Mac-tietokoneissa, joissa on 32-bittinen Core Solo- tai Core Duo -suoritin ja jotka eivät näy Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ladattavien ohjelmien luettelossa näissä järjestelmissä.Määrittääksesi tarjoaako Mac-tietokoneesi 64-bittistä tukea katso artikkeli Näin selvität, onko Intel-pohjaisessa Mac-tietokoneessa 32- vai 64-bittinen suoritin.

Jos käytössä on 64-bittinen Windows, Photoshopin 32-bittinen versio ei näy Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ladattavien ohjelmien luettelossa. Jos tarvitset Photoshopin 32-bittisen version Windowsiin aiempia liitännäisiä tai laiteajureita varten, voit ladata 32-bittisen version suoraan.

Lisätietoja saat Photoshopin järjestelmävaatimuksista.

Lightroom

Lightroomia ei voi asentaa seuraaviin käyttöjärjestelmiin eikä sitä voi suorittaa niissä:

• Lightroom 4 tai uudemmat: Windows XP Home- ja Windows XP Professional -käyttöjärjestelmien 32- ja 64-bittiset versiot
  • Lightroom 5 ja uudemmat: Windows 7-, Windows 8- tai Windows 8.1- käyttöjärjestelmien 32-bittiset versiot; Mac OS 10.6.x
  • Lightroom CC: Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x

Lisätietoja saat Lightroomin järjestelmävaatimuksista.

Adobe Muse

Adobe Muse CC 2014 -julkaisua tuetaan vain Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmien 64-bittisissä versioissa. Jos käytät Adobe Musea 32-bittisessä käyttöjärjestelmässä, voit toimia seuraavasti:

• (Adobe suosittelee tätä) Päivitä käyttöjärjestelmäsi 64-bittiseen versioon.
  • Jatka marraskuussa 2013 julkaistun Adobe Muse CC:n (7.0-versio) käyttöä. Lisätietoja löydät Creative Cloud -sovellusten lataaminen -ohjeen Aikaisemman version lataaminen -kohdasta.

Katso järjestelmävaatimuksista lisätietoa tuetuista käyttöjärjestelmistä.