Sovellukset-välilehti puuttuu Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta Creative Cloud -sovelluksen päivittämisen jälkeen.

Ratkaisu

1. Napsauta hammasrataskuvaketta Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa ja valitse Lopeta.

quit_v1
  2. Siirry seuraavaan sijaintiin

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Kirjasto/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Etsi ja avaa serviceconfig.xml-tiedosto Muistiossa (Windows) tai TeXturissa (macOS).

4. Muuta serviceeconfig.xml-tiedostossa AppsPanel-kohdan arvoksifalsen sijasta true.

serviceconfig
  5. Tallenna ja sulje serviceconfig.xml.

6. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Sovellukset-välilehti on nyt näkyvissä.