Sovellukset-välilehti puuttuu Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta Creative Cloud -sovelluksen päivittämisen jälkeen.

Ratkaisu

1. Napsauta hammasrataskuvaketta Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa ja valitse Lopeta.

quit_v1
  2. Siirry seuraavaan sijaintiin

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Etsi tiedosto serviceconfig.xml ja kopioi se Työpöytä-kansioon tai mihin tahansa muuhun sijaintiin tietokoneella. Avaa tallennettu tiedosto Muistiossa (Windows) tai TeXturissa (macOS).

4. Muuta serviceconfig.xml-tiedostossa AppsPanel-kohdan arvoksi falsen sijasta true.

serviceconfig
  5. Tallenna ja sulje serviceconfig.xml.

6. Siirrä serviceconfig.xml-tiedosto alkuperäiseen sijaintiin ja korvaa alkuperäinen tiedosto tällä uudella tiedostolla.

7. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Sovellukset-välilehti on nyt näkyvissä.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos Sovellukset-välilehti puuttuu yhä, noudata vianmäärityksen vaiheita, jotka on kerrottu artikkelissa Aktivoinnin ja aktivoinnin poistamisen vianmääritys.