Creative Cloud Core Sync kaatuu päivityksen jälkeen minuutin välein

Jos saat virheilmoituksen ”Core Sync on yllättäen sulkeutunut” Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivityksen 2.1.0.108 asentamisen jälkeen, voit ratkaista ongelman toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Ilmoitus Core Sync -prosessin kaatumisesta

Ratkaisu

1. Kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta käyttäen sovelluksen asetuksia.
  2. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus sovelluksen asetuksista.
  3. Varmista Activity Monitorin (Mac OS) tai Tehtävienhallinnan (Windows) avulla, että CoreSync- ja Adobe Desktop Service -prosessit on suljettu.
  4. Siirry seuraavaan sijaintiin:

Mac OS: <Macin kovalevy>/Users/<käyttäjänimi>/Library/Application Support/Adobe/CoreSync
    Huomautus: Users Library -käyttäjäkansio versiosta 10.7 alkaen piilotettu. Katso Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen.

Windows: C:\Users\\AppData\Roaming\CoreSync
    Huomautus:  AppData-kansio on oletuksena piilotettu. Katso Piilotettujen tiedostojen näyttäminen.

5. Poista kansiosta kaikki tiedostot, joiden loppuosa on .db, .db-shm tai db.wal. (Tiedostoja on yleensä kolme tai neljä, mutta niitä voi olla enemmänkin, jos olet käyttänyt järjestelmässä useita Creative Cloud -tilejä.)
  6. Käynnistä Creative Cloud uudelleen ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.
  7. (vain Mac) Jos kaatumisongelmat jatkuvat, poista Suosikeista ylimääräiset Creative Cloud -tiedostokansiomerkinnät:
    1. Käynnistä Finder.
    2. Valitse Finder-ikkunan vasemmalla puolella olevasta Suosikit-ruudusta yksitellen kaikki Creative Cloud -tiedostokansioon viittaavat linkit. Kun olet valinnut kaikki linkit, sinun pitäisi nähdä vain yksi, kuten alla olevassa kuvassa on esitetty.
Valitse linkit Creative Cloud -tiedostokansioon