Jos poistat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja asennat sen uudelleen osana vianetsintää, Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Kirjastot-paneeli saattaa lopettaa toimintansa. Ongelmanratkaisuohjeita on kohdassa Kirjastot-paneeli lakkasi toimimasta.

Virhe: Jokin meni vikaan Creative Cloud Libraries -kirjastojen alustuksen aikana

Kun yrität käyttää Creative Cloud -kirjastoja tuetuissa työpöytäsovelluksissa, paneeli ei lataudu ja palauttaa seuraavan virheen:

Jokin meni vikaan Creative Cloud Libraries -kirjastojen alustuksen aikana

"Jokin meni vikaan alustettaessa Creative Cloud -kirjastoja" -virhe

Tilapäisratkaisut

Adoben tekninen osasto pyrkii parhaillaan ratkaisemaan ongelman. Tällä välin voit käyttää ominaisuutta seuraavien väliaikaisratkaisujen avulla, kunnes pysyvämpi ratkaisu ongelmaan on saatavilla.

Käynnistä CCLibrary-prosessi uudelleen

1. Sulje kaikki avoimet Adobe-tuotteet, jotka käyttävät kirjastoja, mukaan lukien:

• Photoshop CC
    • Illustrator CC
    • InDesign CC
    • Premiere Pro CC
    • Adobe After Effects CC
  2. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kuvaketta tehtäväpalkissa.

3. Käytä näppäinoikotietä komento + optio + R (Mac OS) tai Ctrl+Alt+R (Windows). Tämä käynnistää uudelleen Creative Cloudin ja kaikki sen tukiprosessit, mukaan lukien CCLibrariesin.

4. Käynnistä Adobe-tuote, jossa sait Libraries-virheen.

Libraries-välimuistin luominen uudelleen

1. Sulje kaikkiin Creative Cloud ohjelmat.

2. Kirjaudu ulos tilistäsi Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.

Katso Sovelluksen poistaminen käytöstä työpöydältä artikkelissa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivointi ja aktivoinnin poistaminen

3. Siirry seuraavaan kansioon.

• Mac: ~/Kirjasto/Application Support/Adobe
    • Win: C:\Users\[käyttäjänimesi]\AppData\Roaming\Adobe

HUOMAUTUS: Kirjasto-kansio on piilotettu Mac OS -käyttöjärjestelmässä. Ohjeet sen näyttämiseen on annettu artikkelissa Käyttäjän kirjastotiedostot eivät näy Mac OS 10.7 -käyttöjärjestelmässä tai sitä myöhemmissä versioissa

HUOMAUTUS: AppData-kansio on piilotettu Windows-käyttöjärjestelmässä. Ohjeet sen näyttämiseen on annettu artikkelissa Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot Windows 10 -käyttöjärjestelmässä tai sitä aiemmissa versioissa

4. Poista Creative Cloud Libraries -kansio.

5. Kirjaudu tiliisi Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa ja käynnistä Adobe-tuote, jossa sait Libraries-virheen.

Katso Sovelluksen aktivointi artikkelissa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivointi ja aktivoinnin poistaminen

Varmista, että hosts-tiedostosi on määritetty oikein

1. Siirry seuraavaan kansioon:

• Mac OS: /etc
      Huomaa: Tämän kansio on normaalisti piilotettu. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita kohdassa "/etc" (ilman lainausmerkkejä) ja napsauta Siirry-painiketta.
    • Windows: C:\Windows\System32\drivers\etc
  2. Avaa "hosts"-tiedosti (yksinkertaisessa tekstinmuokkaimessa, kuten Muistiossa tai Texturissa).

3. Tarkista, että sinulla ei ole mitään Adobe-sivustoja listattuina. Jos joitakin on listattu, voit poistaa ne tai lisätä rivinalkuun # kommentoidaksesi ne pois.

Vaihda esimerkiksi:

127.0.0.1 activate.adobe.com

muotoon

#127.0.0.1 activate.adobe.com

4. Tarkista, että sinulla on seuraava rivi ja ettei sitä ole kommentoitu ulos (siinä ei ole alussa #-merkkiä):

127.0.0.1 localhost

5. (Valinnaisesti) Käytä Creative Cloud Cleaner Tool -työkalua hosts-tiedoston korjaamiseen. Katso ohjeet täältä: Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun käyttö asennusongelmien ratkaisemiseen

Välityspalvelimen määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa

Mac OS X

Jos verkkoasi hallitsee Automaattinen välityspalvelimen haku tai Automaattinen välityspalvelimen määrittely, katso kohtaa Verkonvalvoja määrittää välityspalvelimen.

1. Avaa Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.

2. Valitse Verkko.

Macin määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 2
  3. Valitse Lisäasetukset.

Macin määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 3
  4. Valitse Välityspalvelimet-välilehti.

5. Varmista, että vaihtoehto Poista yksikertaiset isäntänimet on valittu.

Macin määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 5

Windows 10

Jos verkkoasi hallitsee Asetusten automaattinen tunnistaminen tai Määrityskomentosarjan käyttö, katso kohtaa Verkonvalvoja määrittää välityspalvelimen.

1. Kirjoita hakuruutuun Vaihda välityspalvelimen asetuksia ja avaa vastaava hakutulos.

Välityspalvelimen asetusten määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa Win 10:ssä - Vaihe 1
  2. Vieritä Välityspalvelimen asetusten valintaruudun pohjalle ja varmista, että vaihtoehto Älä käytä välityspalvelinta paikallisiin (intranet) osoitteisiin on valittu.

Win 10:n määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 2

Windows 7

Jos verkkoasi hallitsee Asetusten automaattinen tunnistaminen tai Määrityskomentosarjan käyttö, katso kohtaa Verkonvalvoja määrittää välityspalvelimen.

1. Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Internet Explorer.

2. Napsauta Työkalut-kuvaketta (Rataskuvake IE 9+:ssa) ja valitse valikosta Internet-asetukset.

Win 7:n määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 1
  3. Siirry Yhteydet-välilehdelle ja valitse Lähiverkon asetukset.

Win 7:n määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 3
  4. Varmista, että Ohita välityspalvelimen asetukset paikallisille osoitteille -vaihtoehto on valittu.

Win 7:n määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa - Vaihe 4

Verkonvalvoja määrittää välityspalvelimen

Jos verkonvalvoja hallitsee verkkosi välityspalvelinta käyttäen vaihtoehtoja Automaattinen välityspalvelimen haku tai Automaattinen välityspalvelimen määritys Mac OS:ssä tai Käytä automaattista asetusten ilmaisua tai Käytä automaattista määrityskomentosarjaa Windowsissa, tämä osio kuvaa Creative Cloud -kirjastojen käyttöönottoa.

Pyydä organisaatiosi verkonvalvojaa tekemään seuraava:

1. Avaa PAC/WPAD-välityspalvelimen määritystiedosto.
  2. Varmista, että seuraava asetus on mukana:
    FindProxyForURL(url, host)
    if (isInNet(host, "127.0.0.1", "255.255.255.255")) {
         return "DIRECT";