Ongelma: Kirjastot-paneeli ei enää toimi Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uudelleenasennuksen jälkeen.

Jos poistat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja asennat sen uudelleen osana vianetsintää, Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Kirjastot-paneeli saattaa lopettaa toimintansa. Näyttöön tulee tyhjä paneeli, kuten alla näytetään.

Tyhjä Kirjastot-paneeli

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Asenna viimeisimmät Creative Cloud -kirjastot manuaalisesti

Lataa viimeisin Creative Cloud -kirjastojen asennusohjelma alla olevasta linkistä ja aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

• Creative Cloud -kirjastojen asennusohjelma: Windows  |  Mac
Jos ongelma ei ratkennut, noudata alla esitettyjä Ratkaisun 2 ohjeita.

Ratkaisu 2: Käytä Creative Cloud Cleaner Tool -työkalua ja asenna sen jälkeen uusimmat kirjastot manuaalisesti.

1. Lopeta kaikki CC Library -prosessit Windowsin Tehtävienhallinnalla tai macOS:n Activity Monitorilla.

Huomaa, että prosessin nimi on ”CCLibrary (32/64 bit)”.

2. Sulje kaikki käynnissä olevat Adobe-sovellukset.

3. Käytä Creative Cloud Cleaner Tool -työkalua CC Libraryn puhdistamiseksi.

Windows-ohjeet:

1. Napsauta seuraavaa linkkiä ladataksesi Windows-käyttöjärjestelmään tarkoitetun Adobe Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe.
      Jos saatkehotteenladata tai tallentaa tiedosto, lataa se tietokoneellesi valitsemalla Tallenna tiedosto.
    2. Napsauta ladattua AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
      Jos Suorita järjestelmänvalvojana -komento ei aktivoidu napsautettaessa hiiren kakkospainikkeella, suorita AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita tässä järjestyksessä:
      • Valitse kielesi: Paina E englantia tai J japania varten ja paina sitten Enter.
      • Tarkastele Adobe-loppukäyttäjän lisenssisopimusta: Paina K hyväksyäksesi, tai E kieltäytyäksesi (jos kieltäydyt, komentosarja pysähtyy). Paina Enter.
      • Valitse sovellus, jonka haluat poistaa: paina numeroa, joka vastaa kaikkea japaina Enter-näppäintä.
      • Paina numeroa, joka vastaa CC Libraryä (32- tai 64-bittinen) japainaEnter-näppäintä.
      • Vahvista, että haluat poistaa tuotteen: Paina K ja paina sitten Enter.
    4. Kun näyttöön tulee ilmoitus ”Adobe Creative Cloud Cleaner Tool suoritettiin onnistuneesti”, paina Enter.

macOS-ohjeet:

1. Valitse seuraava linkki ladataksesi Adobe Creative Cloud Cleaner Tool for macOS -ohjelman: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.
      Jos saatkehotteenladata tai tallentaa tiedosto, lataa se tietokoneellesi valitsemalla Tallenna tiedosto.
    2. Suorita työkalu kaksoisnapsauttamalla ladattua AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg-tiedostoa.
    3. Kaksoisnapsauta Adobe Creative Cloud Cleaner Tool -työkalua ja noudata näyttöön tulevia ohjeita tässä järjestyksessä:
      • Valitse kielesi: Paina E englantia tai J japania varten ja paina sitten rivinvaihtonäppäintä.
      • Tarkastele Adobe-loppukäyttäjän lisenssisopimusta: Paina K hyväksyäksesi, tai E kieltäytyäksesi (jos kieltäydyt, komentosarja pysähtyy). Paina rivinvaihtonäppäintä.
      • Valitse komentosarjaikkunan oikean yläkulman valikosta poistettavan sovelluksen versio. Paina rivinvaihtonäppäintä.
      • Valitse taulukosta puhdistettava sovellus – CC Library – ja valitse Cleanup (Puhdistus).
    4. Kun näyttöön tulee viesti ”Adobe Creative Cloud Cleaner Tool suoritettiin onnistuneesti”, valitse Lopeta.

4. Lataa viimeisin Creative Cloud -kirjastojen asennusohjelma alla olevasta linkistä ja aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

• Creative Cloud -kirjastojen asennusohjelma: Windows  |  Mac

Huomautus:

Saatat saada macOS:ssä virheilmoituksen, kun yrität suorittaa asennusohjelmapaketin. Suorita asennusohjelma noudattamalla seuraavan asiakirjan ohjeita: https://helpx.adobe.com/fi/creative-cloud/kb/install-creative-cloud-mac-os-sierra.html