Ota selvää, miten voit aktivoida Creative Cloud ‑sovellukset ja poistaa niiden aktivoinnin.

Aktivointi

Aktivointi yhdistää sovelluksen voimassa olevaan käyttäjälisenssiin. Sinun on aktivoitava sovellukset, jotta voit käyttää niitä sopimuksen ostamisen jälkeen.

Aktivointi Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Dockissa (macOS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

3. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään. (Jos olet jo kirjautunut sisään, Creative Cloud ‑tietokonesovellus ei pyydä sinua kirjautumaan sisään.)

Sisäänkirjautumisen jälkeen Creative Cloud ‑käyttöoikeutesi sekä kaikki asennetut sovellukset ja palvelut aktivoidaan automaattisesti.

Aktivointi Creative Cloud ‑sovelluksessa

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Käynnistä mikä tahansa tietokoneeseen asennettu Creative Cloud ‑sovellus.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään: Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos sinua ei pyydetä kirjautumaan sisään: Valitse Ohje > Kirjaudu sisään ja sitten Kirjaudu sisään nyt. Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään. (Jos Ohje-valikossa näkyy Kirjaudu ulos (Adobe ID:si), olet jo kirjautunut sisään.)

Sisäänkirjautumisen jälkeen Creative Cloud ‑käyttöoikeutesi sekä kaikki asennetut sovellukset ja palvelut aktivoidaan automaattisesti.

Huomautus:

Jos olet jo kirjautunut sisään muissa laitteissa, CC 2019 ‑sovellusversiot kehottavat sinua kirjautumaan ulos. Katso Laitteiden aktivointirajoitus | CC 2019.

Aktivoinnin poistaminen

Aktivoinnin poistaminen katkaisee tietyssä tietokoneessa olevien sovellusten yhteyden käyttäjälisenssiin. Kun suoritat aktivoinnin poiston, voit asentaa sovellukset uuteen tietokoneeseen ja suorittaa ne siinä. (Yhdellä Adoben ohjelmiston käyttöoikeudella voit asentaa sovelluksen kahteen tietokoneeseen. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Aktivoinnin poistaminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Dockissa (macOS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

3. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään. (Jos sovellus ei pyydä sinua, olet jo kirjautunut sisään.)

4. Päivitä sovelluksessa olevat tilitietosi seuraavilla näppäinkomennoilla:

Windows

Ctrl + Alt + R

macOS

Komento + Optio + R

Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Huomautus:

Jos Creative Cloud ‑tietokonesovellus ei käynnisty uudelleen, käynnistä se manuaalisesti:

Windows  Valitse Aloitus > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud
    Mac OS  Valitse Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud

5. Valitse Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.

6. Valitse vahvistusvalintaikkunasta Kirjaudu ulos.

Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien Adobe ID:hen liittyvien Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden aktivointi.

Aktivoinnin poistaminen Creative Cloud ‑sovelluksessa

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Käynnistä mikä tahansa tietokoneeseen asennettu Creative Cloud ‑sovellus.

3. Valitse Ohje > Kirjaudu ulos (Adobe ID).

4. Valitse vahvistusvalintaikkunasta Kirjaudu ulos.

Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien Adobe ID:hen liittyvien Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden aktivointi.

Aktivoinnin poistaminen Adobe.comissa

Huomautus:

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla. Katso Digital Riverin palvelemat maat.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset-osassa Tilauksen hallinta.

3. Poista laitteen aktivointi Aktivoidut laitteet ‑osassa (sivun alalaidassa).