Creative Cloud -paketin käyttöönotto Mac OS -versiossa 10.8 ja aiemmissa versioissa

Ongelma Creative Cloud -paketin käyttöönotossa Mac OS -versiossa 10.8 ja aiemmissa versioissa

Jos luot paketin CC 2014 -versiota tai sitä edeltävää sellaista versiota varten, jota Mac OS 10.8 tukee, paketin käyttöönotto epäonnistuu, jos käyttäjät ottavat tämän paketin käyttöön tietokoneilla, joissa on versio 10.8 tai aiempi.

Ratkaisu

Suorita seuraavat vaiheet ongelman ratkaisemiseksi:

1. Luo paketti vaadittujen tuotteiden kanssa.

Jos olet aiemmin luonut käyttöönotettavan paketin, voit käyttää myös tätä pakettia.

2. Lataa ZIP-tiedosto seuraavista sijainneista:

3. Pura tämä ZIP-tiedosto, ja korvaa seuraavan kansion sisältö ZIP-tiedoston sisällöllä:

<paketin nimi>/Build/<paketin nimi>_Install.pkg/Contents/Resources/ASU

4. Voit ottaa tämän paketin käyttöön Mac OS -versiossa 10.8 ja aiemmissa versioissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa