Uusia ilmoituksia ei näy punaisen painikkeen napsauttamisen jälkeen

Kun näet Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kuvakkeen vieressä olevan punaisen painikkeen, joka ilmaisee, että sinulle on tullut uusia ilmoituksia ja siirryt Aloitus-välilehdelle, uusia ilmoituksia ei näy.

Ratkaisu

Näin tapahtuu vain silloin, kun napsautat punaista painiketta ensimmäistä kertaa ja siirryt Aloitus-välilehdelle lukeaksesi uudet ilmoitukset. Tämän jälkeen punainen painike näkyy vain silloin, kun olet saanut uusia ilmoituksia.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa