Kun näet Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kuvakkeen vieressä olevan punaisen painikkeen, joka ilmaisee, että sinulle on tullut uusia ilmoituksia ja siirryt Aloitus-välilehdelle, uusia ilmoituksia ei näy.

Ratkaisu

Näin tapahtuu vain silloin, kun napsautat punaista painiketta ensimmäistä kertaa ja siirryt Aloitus-välilehdelle lukeaksesi uudet ilmoitukset. Tämän jälkeen punainen painike näkyy vain silloin, kun olet saanut uusia ilmoituksia.