Kokeile tällä sivulla olevia ratkaisuja, jos näytölle tulee seuraava virhe yrittäessäsi asentaa ohjelmaa Creative Cloud -työpöytäsovellukseen:

”<tuotenimi>-sovelluksen asennuksessa on ongelma.”

Virhekoodin sijainti

Virhekoodi löytyy virheviestistä tai asennusohjelman lokitiedostoista.

Virheviestin Lisätietoja-linkki

Kun napsautat virheviestissä olevaa Lisätietoja-linkkiä, näytölle tulee virhekoodi, jota Creative Cloud -työpöytäsovellus käyttää ongelman tunnistamiseksi. Näytölle tulee myös muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi tiedostonimen hakemistopolku, jota ongelma koskee, tai rekisteriarvo.

Lisää virheeseen liittyviä tietoja
Esimerkki Lisätietoja-linkistä löytyvistä tiedoista.

Asennusohjelman lokitiedostot

Asennusohjelman luomasta lokitiedostosta löytyy myös virhekoodi. Lokitiedosto sisältää myös muita tietoja, joiden avulla voit suorittaa vianmäärityksen virheelle. Etsi Install.log -tiedostoa seuraavista sijainneista:

• Windows 7, 8, ja 10 (64-bittinen): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 ja 10 (32-bittinen): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Huomautus:

Eikö install.log-tiedostoa näy?Tuotteesi saattaa sen sijaan luoda log.gz-tiedoston. Katso lisätietoa artikkelistaCreative Cloud -tuotteen pääasennuslokin analysointi.

Etsi ratkaisu virhekoodiin

Virhekoodi Kuvaus
Ratkaisu
101 Tuotteen asennus ei onnistu
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
102 Tuotteen asennus ei onnistu
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
107 Vioittunut lataus
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
108 Toinen asennusohjelma-instanssi on käynnissä Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
113
Ei yhteyttä Adoben palvelimiin
Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
116 Virhe tiedoston käsittelyssä tiedostojärjestelmässä Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
117 Verkkoyhteys- tai vakausongelmia Lisätietoja löytyy kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataamisen yhteydessä ilmenevän virheen 117 vianmääritys.
119 Palvelin ei vastaa Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja valitse sitten Yritä uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
120 Riittämätön levytila Vapauta levytilaa ja napsauta Yritä uudelleen.
121 Virhe tallennuksessa väliaikaiseen tiedostosijaintiin Korjaa oikeudet väliaikaiseen sijaintiin.
123 Kansiossa /tmp kansio Lisätietoja on artikkelissa Asennus epäonnistui | Poistumiskoodi 123.
126 Vioittunut lataus Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
130
Tuotteen asennus ei onnistu Poista Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun avulla tuote, jota yrität asentaa, ja yritä sitten asentaa tuote uudelleen.
132
Tuotteen asennus päähakemistoon ei onnistu Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
133 Riittämätön levytila Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
144 Vioittunut lataus
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
145 Tiedosto on olemassa asennuspolussa Nimeä tiedosto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
146 Tiedostoa ei voi siirtää Lisätietoja on kohdassa Virhekoodi 146 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia.
160 Rekisteriavaimen luonti ei onnistu Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoa rekisteristä.
183 Tuotteen asennus ei onnistu Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
184 Toinen prosessi on lukinnut tiedoston Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
189 Riittämätön levytila Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
190 Järjestelmän vaatimukset eivät täyty Katso lisätietoja järjestelmän vähimmäisvaatimuksista.
191 Tuotteen asennus ei onnistu Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
212 Sovelluksesta on jo asennettuna uudempi versio Poista järjestelmään asennettu versio ja yritä uudelleen.
193 Asennusta ei voida jatkaa Sovelluksen 64-bittistä versiota ei voi asentaa 32-bittiseen koneeseen.
195 Järjestelmän vaatimukset eivät täyty
Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.