Creative Suite -arkisto

Accelerate your creativity by upgrading to the latest versions of your familiar apps.

Enjoy benefits such as cloud storage, file sync across devices, access to Creative Cloud services, and much more.

Jos ostit Creative Suite 5-, 5.5- tai 6-version Adobelta tai rekisteröit sovelluksesi, voit mahdollisesti ladata sovelluksen asennusohjelman tililtäsi.

Mistä voin ladata Creative Suite -sovellukseni?

Creative Suite 5, 5.5 ja 6

Jos rekisteröit tai ostit Creative Suite -sovelluksen Adobelta, voit mahdollisesti ladata sen tililtäsi

Ennen kuin lataat ja asennat Creative Suite -sovelluksen, tarkista järjestelmävaatimukset.

Creative Suite 2, 3 ja 4

Creative Suiten versiota 2, 3 tai 4 ei voi enää asentaa uudelleen edes alkuperäisiä asennuslevyjä käyttäen. Näiden sovellusten aktivointipalvelimet on poistettu käytöstä.

Arkistoidut Creative Suite -käyttöoppaat

Photoshop®
-ohje

Flash® Professional
-ohje

Adobe Premiere® Pro
-ohje

Prelude™
-ohje

Photoshop Extended
-ohje

Flash Builder
-ohje

After Effects®
-ohje

Encore
-ohje

Illustrator®
-ohje

Dreamweaver®
-ohje

Adobe Audition®
-ohje

Adobe Bridge
-ohje

InDesign®
-ohje

Fireworks®
-ohje

Acrobat® X Pro
-ohje

SpeedGrade®
-ohje

Adobe Media Encoder
-ohje