Adobe tarjoaa sovellustensa ilmaisen kokeilujakson. Tällä sivulla on lisätietoja lataamisesta, asentamisesta ja vianmäärityksestä. Aloita valitsemalla jokin alla olevista aiheista.

Huomautus:

Lisätietoja Creative Cloud -kokeiluversioista on kohdassa Creative Cloud -kokeilusovellusten lataaminen ja asentaminen.

Haluan ladata kokeiluversion.

Varmista ensin seuraavat asiat, jotta lataus onnistuu:

Sinulla on käytössä olevan tilin järjestelmänvalvojan oikeudet. (Windows | Mac)

Käytä Internet Explorerin (Windows), Firefoxin (Windows tai Mac), Chromen (Windows or Mac) tai Safarin (Mac) uusinta versiota.

Adobe-käyttäjätunnuksesi on voimassa.

Ponnahdusikkunoiden estotoiminto on poistettu käytöstä selaimessa. Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.

Palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja muiden valmistajien tietoturvatuotteet on poistettu käytöstä. (Windows | Mac)

Siirry Lataukset-sivulle ja napsauta haluamaasi tuotetta tai Kokeile-vaihtoehtoa haluamasi tuotteen mukaan. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Lisäohjeita on alla.

Tarvitsen kokeiluversion lataus- ja asennusohjeet.

Tuotteen lataus- ja asennusohjeet löydät napsauttamalla tuotteen nimeä alla.

Photoshop Elementsin ja Adobe Premiere Elementsin kokeiluversioiden lataus- ja asennusohjeet

Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä seuraavissa välilehdissä.

Windows-käyttöjärjestelmä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (Adobella rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla) sisään.

Jos et ole rekisteröitynyt Adobella, valitse Hanki Adobe ID.

2. Valitse näyttöön avautuvan lataussivun avattavasta valikosta kieli ja napsauta Lataa-painiketta. Akamai Download Installer Manager avautuu.

Akamai Download Installer Manager avautuu ja aloittaa Adobe Photoshop Elementsin latauksen ja asennuksen.

3. Valitse, mihin kokeiluversion asennustiedostot tallennetaan. Ohjelmisto asentuu, kun lataus on valmis.

4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla ohjelmiston kokeiluversiota. Valitse Akamain käyttöoikeussopimuksessa Hyväksyn ja asenna ohjelmisto toimimalla ohjeiden mukaan.

5. Ohjelmiston kokeiluversio on asennettu ja käytön voi aloittaa. Avaa ohjelma valitsemalla Käynnistä > Kaikki ohjelmat ja siirtymällä siihen. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa haun Käynnistä-valikossa.

Mac OS

1. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi (Adobella rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla) sisään. Jos et ole rekisteröitynyt Adobella, valitse Hanki Adobe ID -tunnus.

Kirjaudu sisään
  2. Valitse tuotteen kieli ja napsauta halutun tuotteen Lataa-painiketta.

Valitse Lataa
  3. Valitse, mihin lataus tallennetaan, ja napsauta Avaa. Asenna ohjelmisto, kun lataus on valmis.

Valitse sijainti ja sen jälkeen Avaa
  4. Odota, kun ohjelmiston kokeiluversio latautuu.

5. Kun ohjelmiston asennusohjelma on käynnistynyt, valitse valikosta Kokeile.

Valitse Kokeile
  6. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.

Kirjaudu sisään
  7. Odota, kun ohjelmiston kokeiluversio asentuu.

Asennuksen edistyminen
  8. Aloita kokeiluversion käyttö napsauttamalla Käynnistä nyt.

Valitse Käynnistä nyt

Captivate :n ja Technical Communication Suiten kokeiluversioiden lataus- ja asennusohjeet

Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä seuraavissa välilehdissä.

Windows-käyttöjärjestelmä

1. Käy Captivaten kokeiluversion lataus- tai Technical Communication Suiten kokeiluversion lataus -sivulla.

2. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi (Adobella rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla) sisään. Jos et ole rekisteröitynyt Adobella, valitse Hanki Adobe ID -tunnus.

Kirjaudu sisään
  3. Täytä lomake ja valitse Lataa.

Valitse Lataa
  4. Valitse tallennussijainti. Akamai Download Installer Manager lataa tuotteen määritettyyn sijaintiin tässä näkyvällä tavalla.

Latauksen edistyminen
  5. Aloita ohjelmiston asennus napsauttamalla Asenna nyt -painiketta.

Valitse Asenna nyt
  6. Valitse ohjelmiston kokeiluversion tallennussijainti.

Tallennussijainti
  7. Aloita ohjelmiston kokeiluversion asennus napsauttamalla Kokeile-painiketta.

Napsauta Kokeile
  8. Noudata asennusohjelman ohjeita.

Valitse Hyväksyn
  9. Ohjelmiston kokeiluversio on asennettu ja käytön voi aloittaa. Avaa ohjelmisto valitsemalla Käynnistä > Kaikki ohjelmat.

Mac OS

1. Käy Captivaten kokeiluversion lataus- tai Technical Communication Suiten kokeiluversion lataus -sivulla.

2. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi (Adobella rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla) sisään. Jos et ole rekisteröitynyt Adobella, valitse Hanki Adobe ID -tunnus.

Kirjaudu sisään
  3. Täytä lomake ja valitse Lataa.

Valitse Lataa
  4. Etsi ladattu tiedosto. Jos et ole varma, minne tiedosto ladattiin, siirry Etsi ladatut tiedostot -sivulle. Kaksoisnapsauta Akamai NetSession Interface.pkg -kuvaketta.

Kaksoisnapsauta Akamai NetSession Interface.pkg -kuvaketta
  5. Noudata Akamai Download Managerin asennusohjelman ohjeita.

Valitse Jatka
  6. Kun Akamai Download Manager on asentunut, voit aloittaa ohjelmiston kokeiluversion latauksen.

Akamai Download Manager -asennus valmis
  7. Valitse kohde ja tallenna ohjelmiston kokeiluversio.

8. Kun lataus on valmis, napsauta Asenna nyt -painiketta.

9. Kaksoisnapsauta ohjelmiston kuvaketta.

10. Luo Adobe ID -tunnus, ellei sinulla vielä ole sellaista, tai kirjaudu sisään. Jatka asennusohjelman käyttöä ja noudata ohjeita.

11. Ohjelmiston kokeiluversion käytön voi aloittaa. Avaa se Ohjelmat-kansiosta.

Haluan suorittaa kokeiluversion latauksen tai asennuksen vianmäärityksen.

Yritä ratkaista yleisimmät ongelmat siirtymällä latausongelmien vianmäärityssivulle.

Jos sivun tiedoista ei ollut apua ongelmassasi, tutustu tuotteesi vianmäärityssivuihin:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Kokeiluversion lataus ei onnistu | Akamai Download Manager

Captivate 8

Technical Communication Suite

Akamai Download Manager 3 -version vianmääritys | Kokeiluversiot

Tarvitsen edelleen apua

Kokeile Adoben yhteisötukea

Tee kokeiluversiossa esiintyvää ongelmaa koskeva haku Trial Download Install (Kokeiluversion lataaminen ja asentaminen) -foorumilla tai esitä sitä koskeva kysymys.

Kokeiluversioiden tekninen tuki

Adobe tarjoaa ilmaista tukea ainoastaan asennusongelmien ratkaisemiseen. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä.

Kun kokeilujakso on päättynyt, Adoben tukipalvelu ei voi pidentää sitä, vaikka jakso olisi päättynyt etuajassa. Kokeilujaksot päättyvät ennenaikaisesti eri syistä. Syynä voi olla järjestelmän kellonajan muutos tai tuotteen asennukseen tai käynnistystiedostoihin tehdyt muutokset (eli käyttöoikeusmuutokset).