Virhe U44M1I210 päivityksen asennuksessa

Kun Creative Cloud- tai CS6-päivitystä asennetaan, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

Tämän päivityksen asennuksessa esiintyi virhe. Lopeta ja yritä myöhemmin uudelleen. Virhekoodi: U44M1I210.

Ratkaisu 1: Asenna päivitys uudelleen järjestelmänvalvojan tililtä

1. Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä.

Windows 8

Windows 7

2. Asenna päivitys uudelleen. Katso Creative Cloud -sovellusten päivittäminen

Ratkaisu 2: Käynnistä tietokone uudelleen ja asenna päivitys uudelleen.

Ratkaisu 3: Lataa päivitys Adobe.com-sivustosta

Vain CS6

Ratkaisu 4: Poista asennus ja asenna sovellus, jonka päivitys ei onnistu, uudelleen.

Creative Cloud

CS6

Windows

Valitse Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot, löydä CS6-sovellus, jota asia koskee, ja valitse Asennuksen poistaminen. Poista sovelluksen asennus ja asenna sitten päivitys.

Mac OS

Siirry kansioon Ohjelmat/Lisäohjelmat/Adobe Installers, ja käytä asennuksen poisto-ohjelmaa CS6-sovellukseen. Poista sovelluksen asennus ja asenna sitten päivitys.

Ratkaisu 5: Tarkista asennuslokitiedosto

Katso asennuslokia virheen tarkan syyn määrittämiseksi. Asennusloki on nimetty samaan tapaan kuin epäonnistuneen päivityksen.

Lokitiedostojen sijaintia ja tarkistamista koskevaa lisätietoa on kohdassa Asennukseen liittyvä vianmääritys lokitiedostojen avulla | Creative Cloud tai Vianmääritys asennuslokien avulla | CS5, CS5.5, CS6.